Şu görüntü beni korkutuyor

Dj Precision

Kayıtlı Üye
y4BDl7.jpg

Savaş çıktı haberimiz mi yok hepsi sırada bekliyor.

y4BDl7.jpg

Savaş çıktı haberimiz mi yok hepsi sırada bekliyor.

Savaş hep vardı hocam. Önceleri Haçlı adı altında aleni şekilde toplaşıyorlardı. Şimdi gene haçlı toplaşması yapıyorlar. Fakat öncekileri gibi biz haçlı ordusuyuz deyip meydan okumuyorlar. Hepsi bu.

bi halt olmaz 2 ekim jüpiter füzelerinden yıllarca savaşamadılar korkularından :D

Hayırdır savaş strajesimi yapacağız?
Yoksa Amiral Battı mı oynuyoruz?

O gemileri bi gün karada görürseler hiç şaşırmam ee Osmanlı Torunuyuz soylu ecdadımız var onlar suda kayıklarıyla, akıllarında Türkiyeyi bölme oyunlarıyla meşgul olsunlar[emoji4] Türk milleti olarak heran savaşa hazırdır. Burası Türkiye suriyeye benzemeyiz biz onu bi kafalarına soksunlar bi ya onları bu topraklara gömeriz yada canımızı veririz olay bu kadar basittir. Kimse can korkusundan kaçak insan değildir. Milletimle gurur duyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunların dedeleride böyle gelmedi bunalrda gelsin nasıl geldilerse dedeleri gibi geri dönerler Allahın İzniyle :)

Savaş patlak vermesi demek dünyanın sonu demek. Bu güçler arasında askerle tankla savaş olmaz. İlk ezen kazanır. Savaş durumunda kimse insan hakları savaş kuralları dinlemez. Bu da dünyadaki yaşamı %80 bitirir zaten.

Abd suriyeden sıkıştırıyor, rusya direniyor. Olan ortadoğuya oluyor. Şunların savaşını bitirmek için nükleer silah geliştirmek şart yoksa ortada şamar oğlanı olarak kalacağız. İnşallah bu amaç için dersini çalışıp bilim adamı olmaya çalışan, yada olan insanlar vardır. İhtiyacımız olan insan tipi bu. Gerisi hikaye. Teknoloji de eşitliği yakalayamadıktan sonra. 750 bin değil isterse 100 milyon askerin olsun, farketmez.

Savaş hep vardı hocam. Önceleri Haçlı adı altında aleni şekilde toplaşıyorlardı. Şimdi gene haçlı toplaşması yapıyorlar. Fakat öncekileri gibi biz haçlı ordusuyuz deyip meydan okumuyorlar. Hepsi bu.

Hristiyan ABD ile Hristiyan Rusya birbirlerine haçlı seferi yapıyor galiba :) Olayın diyer bir tarfında da müslümanlar müslümanlara cihat ilan ediyor :) Ben sana söyleyim kimsenin dinler felan zerre umrunda değil tek amaç para.

Rahmetli Necmettin Erbakan zamanında ' Ne zaman mesele Suriye olduysa asıl amaç Türkiye'dir.'

Allah rahmet eylesin. Hiç bir zaman Türkiye'nin gelişmesini istemediler. Ne zaman Türkiye motor üretmek istedi hep engel oldular. Bunun üstüne yine bir Erbakanın sözünü yazmak isterim. ' Asıl mesele Türkiye'nin şeftali yerine motor üretmek istemesidir '

Erbakan dan sözler paylaştım. Çünkü Türkiye'ye yarar sağlamaya çalışan nadir kişilerdendi. Bu yüzdendir 97 yılında sincanda tankların yürüme sebebi. Her kim bu ülkeye yarar sağladıysa demokrasi adı altında koltuklarından indirildi. Ne zaman Türkiye ayağa kalkmaya çalıştı hop dediler sen burda olacaksın. Bu yüzdendir 15 Temmuz işgali. Bakın işgal diyorum çünkü darbenin de bir üslubu adamı vardır. Hiçbir darbe girişiminde halkı paletlerin altında ezemezsin. Meclisi bombalayamazsın. Ama ne dediler bu bir tiyatro. Bunu diyenlerde vardı. Ne yazık ki onlar vatan sevgisini bilemediler.

Türkiye'yi yönetmek Amerikayı yönetmeye benzemez. Türkiye Büyük bir ülkedir. Her ne kadar bazı kesim ülkemizi küçümsede o medeni dedikleri ülkenin liderliğinde dünyanın geldiği durum budur. Bunu görenler zaten 15 Temmuz gecesi kendilerini belli etti.

Şuan dünya Türkiyeyi konuşuyor. Çünkü hiçbir girişim bu denli halk tarafından engellenmemişti. Şaşırdılar çünkü darbe gecesi herkes korkup evine kaçacaklarını sandılar. Bu sebepledir şimdi Avrupa Birliğinin bizi yargılaması. Almanya mitinginde Cumhurbaşkanını çıkartmamaları. Allah aşkına onca PKK yanlıları miting yaparken neredeydi Almanya hukuku. Ya Fransa. O hali Türkiye uzun tutmamalı diyen fransa hemen ertesi gün ohali uzatmıştır.

Tüm dünya bu darbenin olacağını kanaat getirmişti. İçimizdeki hainler de buna dahil. O gece laf atmayan hainler şimdilerde demokratik nöbetine katılıp bayrak sallıyor. Bu halk bunları unutmaz.

AB Türkiyenin bu darbeden çıkışından rahatsız. İsveç yazarın dediği gibi Türkiye 10 yıl içinde AB hükmeden bir ülke konumuna gelecektir. Onlarda bunun bilincinde. O yüzdendir bu saldırılar dostlarım. O yüzdendir darbe gecesi cumhurbaşkanının kaçtı denilen algı operasyonu.

Türkiye'nin gelişimi istemiyorlar çünkü onlar Türk tarihini biliyor. Çünkü onlar bizden korkuyorlar. Gezi olaylarında ağaç uğruna hükümetin ne istiyorsunuz sorusuna 'üçüncü havalimanı projesini durdur, 3.köprü projesini durdur' denilmesi. Hani konu ağaçtı. Memolinin dediği asıl mesele ağaç değil arkadaşlar. Çünkü asıl mesele Türkiye.

Uzun oldu kusura bakmayın. Mobil olarak yazıyorum. Yanlış kelamım olduysa affola. Yazmak istediklerimin sadece küçük bir kısmı bunlar. Keşke bir faydası olsada ellerim aşınırcasına yazsam. Çünkü ben bu ülkeyi seviyorum çünkü ben Türküm. Gerekirse canımızı da veririz. O yüzden konuyu açan dostum. Korkma Allah bizimledir.

Erbakanla başladım Erbakanla sonlandırayım.

'Allah nurunu tamamlayacaktır '

Çünkü hakkı yenilen Tüm dünya ülkeleri Türkiyeyi bekliyor.

cok guzel ve cok dogru bır tespit olmus serhat hocam, ama bazı ınsanlara gelde bunu anlat, hanı kendını aydın sanan soytarılara zaten anlatılmazda ya o kandırılan ınsanlar, mesele her zaman haclı ıle ıslam olmus yahudılerde aradan kendılerını sıyırmıslardır. guya rusya ıle avrupa ne kadar bırbırıne dusman gorunsede gızlıden gızlıye ıttıfak ıcındedırler, rusya asyadakı muslumanların basını ezmeye calısır avrupa abd ıse orta dogu ve afrıkadakı. arada bır bu guclerın cıkar catısması elbette vardır ama tek gayelerı var osmanlının torunlari tekrar dunyaya hukmetmesın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri