Adamın tekı konu açıyor şu şu sorunlarım var dıyor destan yazmış emek sarfetmiş anlatıyo sorununu
Yada tam tersi birşey acıklıyor biri kalkıp rezerved yazıp yorum atıyo abi ne bu ya
Ben yıllardır forumlarda gezıyorum ılk defada burda gormeye basladım şu rezerved olayını
İnci caps sayfasımı arkadaşlar burası yada sözlükmü eğer varsa senınde altına yazmak istediğin birşey yazarsın
Yoksa boş boş post kasmazsın çok sevdiysen konuyu yer imi olarak ekle yada forum içi özel arama kısmından search 'et
Gerçekten saçma buluyorum ve böyle bir yorum atanlara yaptırım uygulanmasından yanayım.
Yetkili biri ilgilenırse sevinirim haksızsam lütfen benide aydınlatın [MENTION=11620]era[/MENTION]
EDİT
Herkes bişeyler yazmış tek tek alıntı yapmak ıstemedım genel bir açıklama gibi birşey yapıyım
Biri demişki konuyu acan kısının yanında oldugumuzu belırtme şeklidir.
O zaman beğen kardeşim açılan konuyu yanında oldugunu goster.
Biri demişki daha sonra mesaj atılan konuya bakmak ıcın rez yazıyoruz
O zaman konuya abone olursun.
Rez almanın saçmalıktan başka bir amacı olamaz hatta zararı var
Sayfalarca rez rez görüyoruz halbuki diğer ara sayfalarda cok sağlıklı bılgıler olabılıyor fakat rez yazıldıgı ıcın malesef arka planda kalıyolar.
Ayrıca burda bıle bu konuda bıle rez yazan var bu kadar duyarsız olunamaz. !!
Adam gıbı bırşey anlatıyoruz adam kalkmış rez yazıyo bunlara söylicek söz bulamıyorum.
Gerçekten bir yaptırım uygulanmasından yanayım hala.
Ayrıca Bana katılan bir çok kişinin olması gerçekten hosuma gıtti
Gerçekten bu kadar kişi bir fikri savunuyorsa Dikkate alınmalı
Hepinize Teşekkür ederim arkadaşlar
Basit gibi görünsede bu bence ciddi bir problem
Burda sırf bu yuzden konu acıp tartışmamın sebebıde gerçekten bu foruma verdiğim değerden kaynaklanıyor
Yada tam tersi birşey acıklıyor biri kalkıp rezerved yazıp yorum atıyo abi ne bu ya
Ben yıllardır forumlarda gezıyorum ılk defada burda gormeye basladım şu rezerved olayını
İnci caps sayfasımı arkadaşlar burası yada sözlükmü eğer varsa senınde altına yazmak istediğin birşey yazarsın
Yoksa boş boş post kasmazsın çok sevdiysen konuyu yer imi olarak ekle yada forum içi özel arama kısmından search 'et
Gerçekten saçma buluyorum ve böyle bir yorum atanlara yaptırım uygulanmasından yanayım.
Yetkili biri ilgilenırse sevinirim haksızsam lütfen benide aydınlatın [MENTION=11620]era[/MENTION]
EDİT
Herkes bişeyler yazmış tek tek alıntı yapmak ıstemedım genel bir açıklama gibi birşey yapıyım
Biri demişki konuyu acan kısının yanında oldugumuzu belırtme şeklidir.
O zaman beğen kardeşim açılan konuyu yanında oldugunu goster.
Biri demişki daha sonra mesaj atılan konuya bakmak ıcın rez yazıyoruz
O zaman konuya abone olursun.
Rez almanın saçmalıktan başka bir amacı olamaz hatta zararı var
Sayfalarca rez rez görüyoruz halbuki diğer ara sayfalarda cok sağlıklı bılgıler olabılıyor fakat rez yazıldıgı ıcın malesef arka planda kalıyolar.
Ayrıca burda bıle bu konuda bıle rez yazan var bu kadar duyarsız olunamaz. !!
Adam gıbı bırşey anlatıyoruz adam kalkmış rez yazıyo bunlara söylicek söz bulamıyorum.
Gerçekten bir yaptırım uygulanmasından yanayım hala.
Ayrıca Bana katılan bir çok kişinin olması gerçekten hosuma gıtti
Gerçekten bu kadar kişi bir fikri savunuyorsa Dikkate alınmalı
Hepinize Teşekkür ederim arkadaşlar
Basit gibi görünsede bu bence ciddi bir problem
Burda sırf bu yuzden konu acıp tartışmamın sebebıde gerçekten bu foruma verdiğim değerden kaynaklanıyor
Son düzenleme: