Şu Rezerved Muhabbeti Nedir ? Gerçekten Saçma Buluyorum

jackjones53

Kayıtlı Üye
Adamın tekı konu açıyor şu şu sorunlarım var dıyor destan yazmış emek sarfetmiş anlatıyo sorununu
Yada tam tersi birşey acıklıyor biri kalkıp rezerved yazıp yorum atıyo abi ne bu ya
Ben yıllardır forumlarda gezıyorum ılk defada burda gormeye basladım şu rezerved olayını
İnci caps sayfasımı arkadaşlar burası yada sözlükmü eğer varsa senınde altına yazmak istediğin birşey yazarsın
Yoksa boş boş post kasmazsın çok sevdiysen konuyu yer imi olarak ekle yada forum içi özel arama kısmından search 'et
Gerçekten saçma buluyorum ve böyle bir yorum atanlara yaptırım uygulanmasından yanayım.

Yetkili biri ilgilenırse sevinirim haksızsam lütfen benide aydınlatın [MENTION=11620]era[/MENTION]

EDİT
Herkes bişeyler yazmış tek tek alıntı yapmak ıstemedım genel bir açıklama gibi birşey yapıyım

Biri demişki konuyu acan kısının yanında oldugumuzu belırtme şeklidir.
O zaman beğen kardeşim açılan konuyu yanında oldugunu goster.

Biri demişki daha sonra mesaj atılan konuya bakmak ıcın rez yazıyoruz
O zaman konuya abone olursun.

Rez almanın saçmalıktan başka bir amacı olamaz hatta zararı var
Sayfalarca rez rez görüyoruz halbuki diğer ara sayfalarda cok sağlıklı bılgıler olabılıyor fakat rez yazıldıgı ıcın malesef arka planda kalıyolar.

Ayrıca burda bıle bu konuda bıle rez yazan var bu kadar duyarsız olunamaz. !!
Adam gıbı bırşey anlatıyoruz adam kalkmış rez yazıyo bunlara söylicek söz bulamıyorum.

Gerçekten bir yaptırım uygulanmasından yanayım hala.
Ayrıca Bana katılan bir çok kişinin olması gerçekten hosuma gıtti
Gerçekten bu kadar kişi bir fikri savunuyorsa Dikkate alınmalı

Hepinize Teşekkür ederim arkadaşlar
Basit gibi görünsede bu bence ciddi bir problem
Burda sırf bu yuzden konu acıp tartışmamın sebebıde gerçekten bu foruma verdiğim değerden kaynaklanıyor

Son düzenleme:
rezerved..

şaka bi yana haklısın bencede

rez yazmak yerine konuya abone olabilir. forumda değişmesi gereken çok şey var tabi bunları bu şekilde konu açarak sunarsak çözümleri bulunabilir.

Doğru aslında.
Ben de bir satış konularına girince 5 sayfa boyunca ref yazısını görmekten bıktım...

Ben de hoşlanmıyorum,rezz yazıp sonra düzelticem diyorlar.Düzeltmeyen de oluyor.Nickleri ilk sayfada çıksın diye yapıyorlar

Mantığı yorum yapayım kendi profilimden (hangi konulara yorum yaptım) bulup daha sonra konuyu okurum demek :)

Başka çözümlerde getirilebilir tabiki.

Benim daha çok kızdığım konu başlıkları o kadar saçmaki, buna önelem alınmalı

mesajım bulunsun un ytpara hali. bence sıkıntı yok. insan bazen bir şeye denk geliyor sonra unutuyor. mesajın olunca bulabiiyorsun. herşeyi sık kullanılanlara ekleyemiyorsun sonuçta. (kendim hiç yazmadım sanırım. :) )

Rez'i birak ben enim konum yorum yaptigim konulari bulamiyorum.

Birileri o arkadaşlara buranın var olduğunu söylesin.

JnA1go.jpg

Aslında reservedin olayı sanıyorum ki aynı problemi olupta dönüp tekrar bakmak için yapıyorlar fakat forumda mantıksız çünkü abone ol gibi bir durum var. Benim konumada böyle bir yanıt gelse cevap beklerken sinirlenirim açıkçası.

Aslinda ref verimi olayida yanlis once gelen alir mantigi olmaz cekilis yaparsin 3 gun de herkez katilir oradan sansli olanlar alir ve adam satisa baslar tabi refler kullanir yorumlarinida yapar cekilis konusu ayri olur satis konusu ayri olur boylece ref ref diye yazilmamis olur ...

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

ben rez yazmaya devam edicem sizi bilmem :D alışkanlık olmuş bir kere post kasmak ile alakası yok, kaldı ki post sayınızı paraya çevirmiyorsunuz bir anlamı yok zaten. ama eski mesajlarımdan konuyu bulmak alışkanlık olmuş işte. saçma olabilir ama bir tür forum geleneğidir bu zaten, kültürümüzü koruyalım rez yazmaya devam edelim :D

Bencede aşırı derecede saçma bir durum. Konu sahibinin syfalarca saçm bir şekilde rez yorumlarımı okuması gerekmiyor. Şu blog meselesini görünce dedimki acaba adam sağlam aranma hacimli niş falan mı bulmuş nedir bunun olayı. Yorum okumaya çalıştım sayfalarca rez, buralar değerlenir vb. Yorumlarla dolu insanın gerçekten canı sıkılıyor. Dosyaları falan indiripte bir cacık olmadığını öğrenmek için dakikalarımı verdim yani. Halbuki ilerki sayfalarda sadece wrbmaster toolsa içerik eklenebildiğini anlatan mesjlar bulunuyordu.yaptırımı fazla ağır olmayan (öncesinde uyarı tarzında) bir kural getirilse hiç fena olmaz.

Son düzenleme:
Konu çok güzelse hem yukarıda kalsın hemde mesaj yazayım ki profilimde çıksın daha sonra kolay bulayım diye ama çoğu kişi

JnA1go.jpg

bu şekilde konuya abone olunacağını bilmediği için yapıyor :)

birde azda olsa bence forumda ilk yorumcular var .)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri