Şuan ki ruh halim - Tamamı uygun

Emin ol o kafada olmak istemezsin çünkü bu adamlar ya benim gibi antideprasanlarla ayakta duruyor ya da esrar ve alkolle

Antidepresanda kullandım diğer maddeleri de kullandım zamanında hocam merak etme biliyorum. Tribi olmasa çok güzel kafası varda çok ölümcül tripleri var o yüzden çok oldu bırakalı. Antidepresanı da annem ile babam ayrılınca 5 sene önce psikolog vermişti 4-5 ay kullandım sıkıldım onu da bırakmıştım :D Hayat böyle güzel

Ya müziktir zevkler renkler tartışılmazda bu ne Allahını seversen ne rapçiler var

Valla hocam ben böyle seviyorum insanları eleştirmeden önce onların yapabildiği kadar yapın sonra eleştirin o adamın ne parçaları var farkındaysanız o videoda kaç yıllık. Gidip mal gibi Hidra falan dinleyeceğime bunları dinlerim. Görüyoruz bütün rap ile uğraşanların hayran kitlesini max yaş 16 zaten alayı birbirine face sayfalarında sövüyor. Adam gibi Joker Allame var diğerleri boş benim için. Sevmiyor olabilirsin ama kötüleyemezsin o adamdaki ses popçulara taş çıkartır "Ninni" şarkısının nakaratını dinle veya "Kalbim senin 1"

fat-ugly-man-mustache.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri