Şuanda TR Adsense İle Yabancı Adsense Arasında Fark Var mı

Captain Price

Kayıtlı Üye
Hala eskisi gibi tr adsenselerde kanallar 1 haftayı görmeden kapanıyor mu, yoksa tr adsenselerde düzelme var mı, kanallar yabancı adsenseler kadar uzun gidiyor mu

TR adsenseler için yeni dolandırma taktiği yapmışlar. Kanallar 1 ay hiç sorunsuz açık kalıyo. Tamam artık düzelmiş derken ayın son günü bütün kanalları kapatıp paranın üstüne yatıyolar.

ben bu ay yasadıgımı sızınle paylasıyorum. Ayın 9 unda aksam temızlık operasyonu yapıldı . 10 u gecesi kesınlesmeler yaptılar

Partner daha mantıklı mı diyorsunuz?

Partner daha mantıklı mı diyorsunuz?

bulursan eğer güzel bir tanesini her zaman daha mantıklı olabilir, 1 sene kalırsın kesinti yüzdesini de düşürürse tadından yenmez. TR de şu anda adsense çalışanlar var azda olsa, çok sıkı durum ama bazılarımız çözdü durumu :D

Web Adsense ( TR ) Candır.
Gerisi Heyecandır.

Benim bütün tr adsenselerim web. En gencide 2014. Lakin yukardaki arkadaşların dedikleri problemleri ben de yaşıyorum. Kesinleşmeden önce toplu kıyım yapıyorlar paramızı yine alamıyoruz..
Almanya-ingiltere-abd adsenselerinde kapanma devam ediyor.

Ama adsenselerin az kullanıldığı ülkelerde bu denli kapanma yaşanmıyor.

Mesela malta adsense'i. ödemeyi de leepay ile alabilirsiniz.
Mesela yunanistan adsenselerinde hiç kapanma yaşamadım desem yeridir.

Araştırın,keşfedin tek bi yere takılı kalmayın.

En garantisi ise tabiki partner çalışmak. Spam alan partner yok diyenlere aldanmayın, var. Ama size kimse gelipte armut piş ağzıma düş tarzında gelip söylemez şu şu partner spam alıyor doluşun diye. Araştırıp kendiniz bulacaksınız, gerekirse tek tek partnerlere farklı kanallar ile başvuru yapacaksınız deneyeceksiniz.

Bol şans.

Son düzenleme:
Benim bütün tr adsenselerim web. En gencide 2014. Lakin yukardaki arkadaşların dedikleri problemleri ben de yaşıyorum. Kesinleşmeden önce toplu kıyım yapıyorlar paramızı yine alamıyoruz..
Almanya-ingiltere-abd adsenselerinde kapanma devam ediyor.

Ama adsenselerin az kullanıldığı ülkelerde bu denli kapanma yaşanmıyor.

Mesela malta adsense'i. ödemeyi de leepay ile alabilirsiniz.
Mesela yunanistan adsenselerinde hiç kapanma yaşamadım desem yeridir.

Araştırın,keşfedin tek bi yere takılı kalmayın.

En garantisi ise tabiki partner çalışmak. Spam alan partner yok diyenlere aldanmayın, var. Ama size kimse gelipte armut piş ağzıma düş tarzında gelip söylemez şu şu partner spam alıyor doluşun diye. Araştırıp kendiniz bulacaksınız, gerekirse tek tek partnerlere farklı kanallar ile başvuru yapacaksınız deneyeceksiniz.

Bol şans.

araştırma yapıp bulduğumuz partnerlere sizce direk spam kanal mı sokmak gerek, yoksa ilk etapta özgünümsü kanalı sokup sonra spama mı çevirmek gerek,

yani şunu öğrenmek istiyorum;
şuanda partnerlerle çalışanlar, direk spam kanalı olduğu gibi mi geçiriyorlar, yoksa özgün kanal sokup spama mı çeviriyorlar

araştırma yapıp bulduğumuz partnerlere sizce direk spam kanal mı sokmak gerek, yoksa ilk etapta özgünümsü kanalı sokup sonra spama mı çevirmek gerek,

şuanda partnerlerle çalışanlar, direk spam kanalı olduğu gibi mi geçiriyorlar, yoksa özgün kanal sokup spama mı çeviriyorlar

Özgün kanalı sokup, sonra spama çevirenlerde var.
Spam kanalı partnere başvurmadan önce özgün gibi dizayn edip o şekilde başvurup kabul görenlerde var.
Direk spam kanalla başvurup kabul görenlerde var.

Partnerden partnere değişiyor bu olaylar. Yaratıcılık, araştırma, devamlılık gerekiyor doğru yöntemi ve partnerleri bulmanız için.

Bu kadar araştırıp deneme yapıp doğru partneri bulduğunuzda ve o yöntemlerle o partnere kanallar sokup çalışma düzenini oturttuğunuzda gidipte bunu kimseyle paylaşmazsınız, onlarında araştırıp öğrenmesini beklersiniz.

Her partner spam alır. Sokmasını bilene ;)

başvurmadan bilemezsinki hocan bunu.spamla başvurursun birisi kabul eder direkt girersin,dersinki bunu özgün göstermeye filan gerek yokmuş demekki direkt spam alıyor bu partner.

sonra birine başvurursun,reddeder kanalın özgün degil der.buna özgün bi kanalla başvurup,sonradan spama çevirirsin.kanalı sonradan spama çevirmişsin diye atmazsa bu şekilde buraya kanallar baglarsın.artık özgün degilsin sen diye uyarı verirse,atarsada yapıcak bişey yok o partnerde spam yasak demektir.bunları tektek her partnerde denemeden bilemezsin yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri