Hala eskisi gibi tr adsenselerde kanallar 1 haftayı görmeden kapanıyor mu, yoksa tr adsenselerde düzelme var mı, kanallar yabancı adsenseler kadar uzun gidiyor mu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben bu ay yasadıgımı sızınle paylasıyorum. Ayın 9 unda aksam temızlık operasyonu yapıldı . 10 u gecesi kesınlesmeler yaptılar
peki ayın 7si gibi ya da ayın 30unda kanalı silsek veya videoları silsek bir işe yararmı ki?
Partner daha mantıklı mı diyorsunuz?
gözlerimlerime göre Partner çok daha iyi.
Web Adsense ( TR ) Candır.
Gerisi Heyecandır.
Benim bütün tr adsenselerim web. En gencide 2014. Lakin yukardaki arkadaşların dedikleri problemleri ben de yaşıyorum. Kesinleşmeden önce toplu kıyım yapıyorlar paramızı yine alamıyoruz..
Almanya-ingiltere-abd adsenselerinde kapanma devam ediyor.
Ama adsenselerin az kullanıldığı ülkelerde bu denli kapanma yaşanmıyor.
Mesela malta adsense'i. ödemeyi de leepay ile alabilirsiniz.
Mesela yunanistan adsenselerinde hiç kapanma yaşamadım desem yeridir.
Araştırın,keşfedin tek bi yere takılı kalmayın.
En garantisi ise tabiki partner çalışmak. Spam alan partner yok diyenlere aldanmayın, var. Ama size kimse gelipte armut piş ağzıma düş tarzında gelip söylemez şu şu partner spam alıyor doluşun diye. Araştırıp kendiniz bulacaksınız, gerekirse tek tek partnerlere farklı kanallar ile başvuru yapacaksınız deneyeceksiniz.
Bol şans.
araştırma yapıp bulduğumuz partnerlere sizce direk spam kanal mı sokmak gerek, yoksa ilk etapta özgünümsü kanalı sokup sonra spama mı çevirmek gerek,
yani şunu öğrenmek istiyorum;
şuanda partnerlerle çalışanlar, direk spam kanalı olduğu gibi mi geçiriyorlar, yoksa özgün kanal sokup spama mı çeviriyorlar
araştırma yapıp bulduğumuz partnerlere sizce direk spam kanal mı sokmak gerek, yoksa ilk etapta özgünümsü kanalı sokup sonra spama mı çevirmek gerek,
yani şunu öğrenmek istiyorum;
şuanda partnerlerle çalışanlar, direk spam kanalı olduğu gibi mi geçiriyorlar, yoksa özgün kanal sokup spama mı çeviriyorlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.