Subat Kazanclari - Aralik Ödemeleri 2020

Dailymotion'dan bahsediyor galiba tarihi karıştırmamış dailymotion geç de ödüyor olabilir arkadaşlar :D

nefret ediyorum bu dmden para almaya çalışmaktan.konuyu görünce aklıma geldi,ödeme bekledigim bi kanal vardı kontrol ettim ve hala ödemeyi göndermemişler.yine başladık maillaşmaya,bi 2-3 ay daha ugraştıracaklar belliki.

2017-2018de bi kanaldan kazandıgım parayı göndermediklerini farkettim 5 ay kadar önce.kanal hala para kazanmaya devam ediyor,ödeme yöntemi ekli ama 1 kuruş ödememişler.mail attım onlarca ve sonunda 2-3 ay önceki kesinleşmelerde "September 2020" ödemesi dahil edilginde işte fatura oluşturulmuştu.tamam dedim,bukez ödeyecekler yoksa neden fatura oluştursunlar.yine ödememişler...para gelmemiş,banka hesabı filan onaylı,daha öncede ödeme aldım zaten.ama pendingte bekliyor hala ödeme.mail attım gece,önce cevap geldi işte 100$ı geç paranı alırsın diye.hesapda 300-400$ var zaten,100$ı geçeli yıl olmuş.cevap yazdım 3-4 defa işte en son dedikleri haziran gibi alırsın paranı.

kazandıgın 3 kuruş parayı almak için 2 yıl ugraştırıyorlar.eskiden ne güzeldi arkadaş.araplar tamamını mı,bi kısmını satın aldı filan deniyordu.ondan önce ne güzeldi herşey.aldılar yada almadılar takip etmedim ama ondan sonra adamlar herşeyi mahvetti.

bendede aynı fatihbaz 2018 den bu yana bekleyen ödeme var. Ben hiç mail atmıyorum. 1 sene önceki ödemeyi Ekimde de yolladılar. Demekki biri farkedecek diye bekliyorum.

bendede aynı fatihbaz 2018 den bu yana bekleyen ödeme var. Ben hiç mail atmıyorum. 1 sene önceki ödemeyi Ekimde de yolladılar. Demekki biri farkedecek diye bekliyorum.

benim bu şekilde heralde bi 10 tane kanalım oldu.adamlara 40 defa mail ata ata ödemeyi 2 yılda zor alıyorum.eskiden hiç ugraştırmıyorlardı...

benim bu şekilde heralde bi 10 tane kanalım oldu.adamlara 40 defa mail ata ata ödemeyi 2 yılda zor alıyorum.eskiden hiç ugraştırmıyorlardı...

Evet malesef öyle oldu. Lakin akmasada damladığına şükredeceğiz. Youtube gibi değil en azından kanal kapanmalar, pk açtırmak için canımız çıkmıyor. Burada kanal 10k izlendimi kazanmaya başlıyoruz her ne kadarda olsa reklam gelirlerinin %5 mi %3 nümü alıyoruz. Ama olsun damlıyor sonuçta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri