''Subscribe'' Kanal Abone Olma Ayarı Çok Güzel

• Kullanıcı garbiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

garbiyar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtubede gezerken birşey fark ettim çok hoşuma gitti. Aşağıda verdiğim linke tıklayınca kanal otomatik abone ol uyarısı veriyor. Ben kendi kanallarımla uzantıyı değiştirip denedim ama olmadı nasıl yaparız bilen varmı acaba?

TheGlobeToday - YouTube

Arkadaşlar youtubede gezerken birşey fark ettim çok hoşuma gitti. Aşağıda verdiğim linke tıklayınca kanal otomatik abone ol uyarısı veriyor. Ben kendi kanallarımla uzantıyı değiştirip denedim ama olmadı nasıl yaparız bilen varmı acaba?

TheGlobeToday - YouTube

Benim de merak ettiğim bir konu.Ayrıca kanala ek açıklama girip,açıklamaya tıkladıktan sonra direk abone oluyorlar bazı kanallara.Bunu da bilmek isterim.Cmylmz gibi :)

---------- Mesaj saat 03:29:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:25:53 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;142297' Alıntı:
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=xxxx

xxxx yazan yere kendi kanalınzın linki yazıp ek açıklama olarak videonuzun içine yada istediginiz yere linki yapışturun

Hocam kanal linki derken,
user=www.youtube.com/kanallinki şeklinde mi? yoksa direk user=kanallinki mi yapacağız?

xxxx olan yere kanalinizin ismini yaziyorsunuz

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamdir arkadaşlar.Onu çok izlenim alan videolara yerleştirmek gerek.

ya arkadas bir zamanlar bir foruma girerdiniz.

linki gorebilmek icin uye ol derdi, olurdunuz.
sonr alinki gormek icin konuya cevap yaz, yazardiniz ( tsr,tttttt,tsrrrrrrrr,sgol,sgl ) gibi

sonra tiklardiniz link olu :) yada bu azmin sonunda indirirdiniz am asonra o forumun adresini unutrudunuz.

simdi bir kanala yada videoya gireceksin izlemek icin, kanala abone ol, %80-%90 carpiya bascak bi git yaw diyecek.

milleti zorla abone etmekle elinize ne gececek ?
sonucta izlenecek video yuklemiyorsaniz
ilgi cekici video yuklemiyorsaniz

kirmizi halida serseniz faydasi yok.!

Cevap için teşekkürler arkadaşlar :)

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

sonr alinki gormek icin konuya cevap yaz, yazardiniz ( tsr,tttttt,tsrrrrrrrr,sgol,sgl ) gibi

sonra tiklardiniz link olu :) yada bu azmin sonunda indirirdiniz am asonra o forumun adresini unutrudunuz.

simdi bir kanala yada videoya gireceksin izlemek icin, kanala abone ol, %80-%90 carpiya bascak bi git yaw diyecek.

Bu mantikla tiklamada alamayiz ama tik aliyoruz :) reklama tiklamayip carpiyada basabilirler ama tiklayanlar oluyor buda onun gibi birsey ;)

Bu mantikla tiklamada alamayiz ama tik aliyoruz :) reklama tiklamayip carpiyada basabilirler ama tiklayanlar oluyor buda onun gibi birsey ;)

bu yontemle abonde cekersiniz mesele basarili olmak yada olmamak degil.

10 aboneden 7 kisisi isteksiz abone olacak onlarda carpiyi gormedigindendir :) hani ona basinca o kalkacak dusuncesiyle abone

yani owwww supermis bu kanal abone olalim mantigi ile abone gelmedikten sonra ne faydasi var ?

65 bin uyeli forumda hadi toplaniyoruz diye mail atildiginda 650 kisinin cikmasi gibi birsey bu :)

Bu konuda tabiki haklisiniz fakat 10 kisiden 7 sini abone yaptigimizda sayfalarinda yukledigimiz videolar gozukecegi icin muhakkakki goruntulenme olacaktir burda yuklenilen videolarin ilgi cekiciligide onemli dedigin gibi herkeste ise yaramaz 1-2 tik bile gelse bu basaridir :)

Bencede video içinde , kalabalık yapmak iyi değil ne kadar sade o kadar iyi , kendimden biliyorum bende bir izleyiciyim :)
Geçen bir videoda reklamları kapatana kadar video bitti yaa varmı öyle bişey :D

tıkladıgım dediğin yere ama abone olmadım :D

Benim de merak ettiğim bir konu.Ayrıca kanala ek açıklama girip,açıklamaya tıkladıktan sonra direk abone oluyorlar bazı kanallara.Bunu da bilmek isterim.Cmylmz gibi :)

---------- Mesaj saat 03:29:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:25:53 civarında gönderildi. ----------

Hocam kanal linki derken,
user=www.youtube.com/kanallinki şeklinde mi? yoksa direk user=kanallinki mi yapacağız?

nasıl yapıcaz bi aydınlatabilir misiniz en baştan başlıyarak

bu linkin bana göre en doğru kullanımı şu:

videoların sonuna 5 sn'lik büyük puntolarla "subscribe" veya "abone ol" (kanal diline göre) yazmak ve o yazıyı youtube ayarlarından bu linkle linklendirmek.

çünkü eğer kişi videoyu izlemişse ona abone olma seçeneği sunuyorsunuz. bu da o kişiye abone olma şansı tanıyor :)

o linkin sonunda ki xxx yerine kanal ismini yaz ek açıklamalarda bağlantı olarak ekle

bende yaptım ama acaba her video için yapmak gerekli mi?
ben kanalın hakkında bölümüne yaptım ana kanal sayfasına gelindiği gibi buton çıkıyor..

bende yaptım ama acaba her video için yapmak gerekli mi?
ben kanalın hakkında bölümüne yaptım ana kanal sayfasına gelindiği gibi buton çıkıyor..

Hocam En çok izlenen videona koyacaksın mesela 10k izlenenlere değil de 100k izlenenlere :)

Yorumunuza hayran kaldım :) süper

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri