Sunucu mu Render Pc mi

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Sunucu ile mi devam etsem Render Pc mi alsam kararsız kaldım..
Sunucuda her kanal için ayrı ip kullanıyorum ..
Ekstra ip 4 TL ..Ayda 30 ekstra ip 120 TL +180 TL sunucu toplam 300 TL ..

1 yılda 3600 TL eder ..

Siz olsanız ne yapardınız ?
Bu arada Superonline fiber 50 mbps kullanıyorum Upload hızı 5 Mbps

Sunucu, sunucu olarak ovh öneririm.SSD diskli makinalar şu an güncel kurdan 145 lira civarı yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 yılda 3600 TL eder ..

çok içerik atıyosan. 5 Mbps upload kesinlikle yetmeyecektir haberin olsun. O Yüzden sunucuya devam. Ben eskiden full yt ile ilgilenirken, 4k'ya aldığım bi pc var. İnternet de sendekiyle aynı. Gece gündüz render+upload yapıyodum. Gene de çok kanal yapamıyodum. Botla beraber kanal sayısını arttırmaya çalışıyodum

render çalışan biri olarak yetmez hele ki tek pc , çünkü ben 2 tb hafızayı max 1 ayda dolduruyorum gerek yok öyle şeylere ... kaz gelcek yerden tavuk esirgenmezmiş ..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi sunucuda aynı ip den yükleme yaptığımız kanallardan birine telif-dünya engeli gelirse diğer kanallarda etkileniyor ..Dünya engeli bazen 1 hafta sonra geliyor.Anında gelse problem yok .Deneme kanalında test edip yüklüyorum.
Bundan dolayı tutan -gelecek vaad eden :D kanallarımın kapandığı zamanlar oldu ...
Siz aynı ip den bir den fazla kanal yapıyor musunuz , yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz . [MENTION=19274]ertunc23[/MENTION] [MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION] [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION]

Son düzenleme:
valla ben bi ara 0.60 uploadla monster tulpat t5 ile günde 3 kanal yapıyordum çizgi film çalışıyordum videoların boyutu ne çok yüksekti nede çok düşük

ben server + bot üzerinden atıyorum videolarımı.serverda render alıyorum,her kanala aynı ipden atmak sıkıntılı oldugu için videoyap botu üzerinden atıyorum.sanırım 2 yıldır bu şekilde çalışıyorum,sorun yaşamadım.evdeki netin bana yetme şansı yok mesela.gerçi akksiz netle iyi kötü bişeyler yapabilirim ama öyle yinede akksiz,o hızda netim olsa dahi ben server+botla devam ederdim.

cvp

videoyao botu cok guzel hocm eger ıslerını hızlı bır skılde halledebılıorsun..
ama evdede arada kendım render alıp kanal yapıyorum 3-5 bazı durumlarda o kanallardan hızlı bırsekılde bırer 2 ser kopyada vıdeoyapla cogaltıyorum.

ayrıca farklı ıp vs pek kullanmıyorum.. en fazla modeme reset atıyorum...

Bende bilen arkadaslara soruyum her kanala ayrı ıp sabıt ıp kullanan arkadasların spam kanalı kapanmıyormu??bildigim kapanıyor bır sure sonra naparsan yap.
eger kapanmıyorsa hemen ıp alıyım kanal tutuyor sonra uzun surmuo kapanıo adsenseye para gunluk tıktık gectıkce huylanıp spamdna kapatıyorlar dayanmıyor.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi sunucuda aynı ip den yükleme yaptığımız kanallardan birine telif-dünya engeli gelirse diğer kanallarda etkileniyor ..Dünya engeli bazen 1 hafta sonra geliyor.Anında gelse problem yok .Deneme kanalında test edip yüklüyorum.
Bundan dolayı tutan -gelecek vaad eden :D kanallarımın kapandığı zamanlar oldu ...
Siz aynı ip den bir den fazla kanal yapıyor musunuz , yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz . [MENTION=19274]ertunc23[/MENTION] [MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION] [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION]

Tek ipden fazla kanal yapiyorum ama cok yapmiyorum 1 de yapiyorum 5 tanede... ip ye bu kadar kafani takiyorsan ucretli ip programi onerebilirim sana temiz temiz kullanirsin , black friday da varken ucuza alirsin

Sunucu, sunucu olarak ovh öneririm.SSD diskli makinalar şu an güncel kurdan 145 lira civarı yapıyor.

çok içerik atıyosan. 5 Mbps upload kesinlikle yetmeyecektir haberin olsun. O Yüzden sunucuya devam. Ben eskiden full yt ile ilgilenirken, 4k'ya aldığım bi pc var. İnternet de sendekiyle aynı. Gece gündüz render+upload yapıyodum. Gene de çok kanal yapamıyodum. Botla beraber kanal sayısını arttırmaya çalışıyodum

render çalışan biri olarak yetmez hele ki tek pc , çünkü ben 2 tb hafızayı max 1 ayda dolduruyorum gerek yok öyle şeylere ... kaz gelcek yerden tavuk esirgenmezmiş ..

videoyao botu cok guzel hocm eger ıslerını hızlı bır skılde halledebılıorsun..
ama evdede arada kendım render alıp kanal yapıyorum 3-5 bazı durumlarda o kanallardan hızlı bırsekılde bırer 2 ser kopyada vıdeoyapla cogaltıyorum.

ayrıca farklı ıp vs pek kullanmıyorum.. en fazla modeme reset atıyorum...

Bende bilen arkadaslara soruyum her kanala ayrı ıp sabıt ıp kullanan arkadasların spam kanalı kapanmıyormu??bildigim kapanıyor bır sure sonra naparsan yap.
eger kapanmıyorsa hemen ıp alıyım kanal tutuyor sonra uzun surmuo kapanıo adsenseye para gunluk tıktık gectıkce huylanıp spamdna kapatıyorlar dayanmıyor.

ARKADAŞLAR PARDON YANLIŞLIKLA ÇOKLU ALINTI YAPMIŞIM , Alıntıyı denizkan38 hocam için yapmıştım.

1 sene önce 4 farklı içerikden 10 ar tane toplam 40 kanal yapmıştım .. Tutan kanalları adsense-partnere bağladım 4-5 ay içinde hepsi kapandı..
Tutmayan kanalları ileride tutarsa adsenseye bağlarım diye kendi hallerine bıraktım ...

Kendi hallerine bıraktığım 1 senelik kanalları 4-5 gün önce kontrol ettim , 7-8 tanesi tutmuş ve kanallar sağlam..

Yani aynen dediğin gibi hocam adsenseye-partnere bağlayınca kapatıyorlar..

Partnere-adsenseye bağlı 2 sene hiç kapanmayan kanallarımda oldu ama sağlam içeriklerdi.

---------- Spam Engelliyici 00:50 ---------- Önceki Mesaj 00:45 ----------

Tek ipden fazla kanal yapiyorum ama cok yapmiyorum 1 de yapiyorum 5 tanede... ip ye bu kadar kafani takiyorsan ucretli ip programi onerebilirim sana temiz temiz kullanirsin , black friday da varken ucuza alirsin

Aynen hocam benim için tek problem temiz ip , öneride bulunursanız sevinirim

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi kazanan içerik filitreye takılıyor.Şöyle bir şey yapılmalı bence, ne kadar kazanırsa kazansın adsanse bağladıkdan max. 2 hafta içinde kanal kapanmadan silinmeli ki adsanse bir şey olmasın.

1 yılda 3600 TL eder ..

Kendi bilgisayarının rahatlığını sunucuda bulamazsın. 5 MBPS upload sorunu içinde günlük 4 TL lik 100 MBPS Upload var superonline da biliyorsundur.

cvp

ARKADAŞLAR PARDON YANLIŞLIKLA ÇOKLU ALINTI YAPMIŞIM , Alıntıyı denizkan38 hocam için yapmıştım.

1 sene önce 4 farklı içerikden 10 ar tane toplam 40 kanal yapmıştım .. Tutan kanalları adsense-partnere bağladım 4-5 ay içinde hepsi kapandı..
Tutmayan kanalları ileride tutarsa adsenseye bağlarım diye kendi hallerine bıraktım ...

Kendi hallerine bıraktığım 1 senelik kanalları 4-5 gün önce kontrol ettim , 7-8 tanesi tutmuş ve kanallar sağlam..

Yani aynen dediğin gibi hocam adsenseye-partnere bağlayınca kapatıyorlar..

Partnere-adsenseye bağlı 2 sene hiç kapanmayan kanallarımda oldu ama sağlam içeriklerdi.

---------- Spam Engelliyici 00:50 ---------- Önceki Mesaj 00:45 ----------

Aynen hocam benim için tek problem temiz ip , öneride bulunursanız sevinirim

aksı nı bılenler daha ıyı bılenler varsa uyarsın!
ama benım kanallarımdan 1 yıldır ayata olan var ama para kazanması kapalı ve 4 mılyonu gectı tek vıdeo 5k aboneyı gectı ama youtube spam dıerek kapatmıyor onu cunku adsenseye baglı dııl para kazandırmıyor.
5 aydır acık az ızlenım alan aynı kategorı aynı kuuck resım lı kanallr var kapanmıyor.adsenseye baglı degıl.
ama bu arlarda tutan aynı ıcerık aynı kucuk resımlı kanallar adsenseye bagladıktan kısa sure sonra kpanıyor.

Kendi bilgisayarının rahatlığını sunucuda bulamazsın. 5 MBPS upload sorunu içinde günlük 4 TL lik 100 MBPS Upload var superonline da biliyorsundur.

Turbo Yükle servisi varmış daha önce haberim yoktu ,Bu çok iyi oldu hocam sağol

Son düzenleme:
kendi bilgisayarındaki rahatlıkdan kastın nedir hocam?pcde olupda,sunucuda olmayan nedir yani?

Ekran kartı, ping süresi, yüksek depolama kapasitesi pc de mevcut

Kanalının ifşa olması, aynı ipden bağlanan diğer kullanıcılar nedeniyle hesabının kapanması, kanalının veya adsense nin ele geçirilmesi de sunucu da mevcut.

Ekran kartı, ping süresi, yüksek depolama kapasitesi pc de mevcut

Kanalının ifşa olması, aynı ipden bağlanan diğer kullanıcılar nedeniyle hesabının kapanması, kanalının veya adsense nin ele geçirilmesi de sunucu da mevcut.

ekran kartına ihtiyaç duymadım hiç,kullanan yada kullanmak isteyen arkadaşlar görüyorum ama ne yapacakları hakkında bi bilgim yok açıkcası.render aldıktan sonra ses ve video kontrolünü normal şekilde yapabiliyorum,bu da bana yetiyor.ama her render programı aynı olmuyor.bagzıları yüksek ram isterken bagzıları ekran kartından güç alıyor.bu yüzden olabilir galiba.yüksek depolama zaten sorun degil,kullandıgım biçok serverın hdd alanı benim pcdekilerden yüksek oluyor.

kanal ifşası konusunda hiç sorunum olmadı çünkü bunu önlemek için yapılacak çok şey var ve hepsini yapma şansım yok.örnegin kanal takip programını yapan adam kanalları isterse görebilir,kanalları kendim açmıyorum yani satın alıyorum.satıcı görebilir.videoyap vb botlar kullanmak zorunda kalıyorum,isterse sahibi bunları görebilir.

yıllardır vds/server kullanırım hiç kanalım çalınmadı,adsense hesabım çalınmadı.bu senin pcdede olabilir.bi virüs yersin,tüm bilgilerini çalabilirler.

güzel bi fiber netin olur,sadece 1 tane özgün kanal açarsın.burada işte bu saydıklarımın hiçbirisine ihtiyacın olmaz.yoksa bu tür risklerin hepsi serverdada var,evdeki pcdede.

Youtube video attıgınızda sadece ip adresinize bakmıyor ip adresi mac adresi pc adı windows sürümü yazılımı vs ve daha bulamadığım başka şeyleri tarayıcı sayesinde alıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri