Sunucu TELİF!

Merth46

Kayıtlı Üye
Youtube'de telif yediğimiz yetmiyor gibi bir de sunucuya telif(ipban) atılmaya başladılar :( Sunucu 1 ay da 3 kere ip ban yedi.
Sebep:Torrent'ten indirdiğim içerik...

brad bo mu? yoksa başkasıdamı başladı?

Viacom bayadır yapıyordu zaten yani bana arkadaşım benim sunucu bu şekide gitti demişti. Eğer Viacom'dan bahsediyorsanız tabi..

Viacom icerigidir o. Onlarin iceriginden uzak dur yeter, indirdiysen bile torrentten sil seed olarak birakma o yuzden oluyor.

indirdikten sonra programdan silmiyormusunuz hemen

Viacom icerigidir o. Onlarin iceriginden uzak dur yeter, indirdiysen bile torrentten sil seed olarak birakma o yuzden oluyor.

Biliyorum söylemişlerdi seed göndermeden olduğunu ama seed bile göndermiyorum yine de yemişim ip ban... Bakalım kaç günde tekrar açılacak o değilde işimden ediyorlar!

---------- Spam Engelliyici 17:44 ---------- Önceki Mesaj 17:43 ----------

indirdikten sonra programdan silmiyormusunuz hemen

Üçüncü ip ban yiyişim hocam saniyesinde programdan silmeme rağmen yine de kaçamamışım. Torrent.exe diye bişeyde birakmıyorum görev yöneticisinde işim bitince kapatırım.

Youtube'de telif yediğimiz yetmiyor gibi bir de sunucuya telif(ipban) atılmaya başladılar :( Sunucu 1 ay da 3 kere ip ban yedi.

seed i kapatırsan hiç birşey olmaz. açık bıraktıgınız için oluyor. torrent iner inmez karşıya yüklenmeden durdurmanız gerekiyor.

Torrent indir Seed desteğini kes.
Torrent indirme alternatif bul.
kick-a--s tan değildi başka torrent sitesinden indirmeye çalış.
Vs. . . .

uzak durman için kendin video çekmelisin.adamlar yapım şirketi değil.binlerce içeriğin telif hakkını koruyorlar.

bu vatandaşlar sanırım müzik piyasasınada girmişler geçenlerde başka bi şirkete ait videoya içindeki bi müzik sebebiyle telif attıydı brad bo büyüdükçü büyüyo mübarekler

siz bakmayın bunların yasal takıldıklarına, en büyük mafya bunlar ;)

uzak durman için kendin video çekmelisin.adamlar yapım şirketi değil.binlerce içeriğin telif hakkını koruyorlar.
ben anlamıyorum bu viacom'u. normalde onların koruduğu videoyu yüklersem bütün içeriğe telif atarlardı.

2 gün önce onların içeriği bi kanal oluşturmuşum. 1 videoya telif attılar diğerlerine atmadılar. videolar aynı serinin farklı bölümleri.

bir yapım şirketi var çalıştığım. onların bazı programlarına atıyorlar bazılarına atmıyorlar.

-
benimde en az 4 defa ip ban atıldı. En son 4 adet ripe ip aldım ovh den biri banlanınca zaman kaybetmemek için diğerini tanımlatıyorum öyle kullanıyorum. şuanda 3 tanesi temiz duruyor

ben anlamıyorum bu viacom'u. normalde onların koruduğu videoyu yüklersem bütün içeriğe telif atarlardı.

2 gün önce onların içeriği bi kanal oluşturmuşum. 1 videoya telif attılar diğerlerine atmadılar. videolar aynı serinin farklı bölümleri.

bir yapım şirketi var çalıştığım. onların bazı programlarına atıyorlar bazılarına atmıyorlar.
uyarıyor.sil yoksa devam ederim diye.bugün olmasa yarın tamamlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri