SunucuHANE Müşteri Yorumları ( Şikayet, Öneri, Memnuniyet )

• Kullanıcı SH-Destek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)
3 aydır kullanıyorum sanırım arkadaştan aldıgım serverı,4 ayda olmuş olabilir :) makinada sabah akşam ya upload var ya render var,sürekli çalışıyor ve şuana kadar bi sorun yaşamadık çok şükür.bitek camtasia kuramadım,onunda kendisiyle alakası yok zaten :D sevdigim,saygı duydugum,soran herkese önerdigim ve işini layıkıyla yapan bi arkadaş.umarım hizmeti hep böyle devam eder.

uzun zamandır çalışırım kendisi ile...gerçekten her konuda takdire şayan bir insan
söylenecek fazla birşey olmadıgını düşünüyorum birkez beraber çalıştıktan sonra anlarsınız
hem iş kalitesini hem insan kalitesini

Değerli YTPARA ve SunucuHANE Müşterileri;

Öncelikle tekrar hepinizin güzel düşünceleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

Daha önceki mesajımızda da bildirdiğimiz üzerine sizlerin çekiliş düzenlememiz yönündeki isteklerinize önem verdiğimiz için YTPARA Forum yöneticilerinin hazırlamış olduğu çekiliş kampanyasıda SunucuHANE olarak yer almanın mutlulu içerisindeyiz.

Kampanya katılım linki: http://www.ytpara.com/site-hakkinda/110323-2017-yili-ytpara-belediyesi-yilbasi-cekilisi-2.html

---------- Spam Engelliyici 15:42 ---------- Önceki Mesaj 15:40 ----------

Değerli YTPARA ve SunucuHANE Müşterileri;

Öncelikle tekrar hepinizin güzel düşünceleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

Daha önceki mesajımızda da bildirdiğimiz üzerine sizlerin çekiliş düzenlememiz yönündeki isteklerinize önem verdiğimiz için YTPARA Forum yöneticilerinin hazırlamış olduğu çekiliş kampanyasıda SunucuHANE olarak yer almanın mutlulu içerisindeyiz.

Kampanya katılım linki: http://www.ytpara.com/site-hakkinda/110323-2017-yili-ytpara-belediyesi-yilbasi-cekilisi-2.html

Bi çekiliş bekliyoruz sizlerden. :)

tabi ki siz çekiliş yapmak istediyseniz bize de katılıyorum demek düşer.

en büyük eksiklik: çekilişsiz hosting firması :)

uzun zamandır tanıdığım güzel insanlardan biri
Kısa bir anımızı anlatmak isterim geçen sene 300 liralık sunucuyu alır aksilikler yüzünden çalışamazdım 1 ay boşa yatardı ıptal ettirirdim 2. kezde aynı şeyi yaptım 3. de sana sunucu falan vermem sen çalışmıyon benım canım acıyor diyip yalvartarak sunucu vermış ve beni çalışmaya ikna etmiş biri :D teşekkürler Sunucuhane tişikkirlir Ünal Bey :D

Bi kuş sütü eksik
Kuş sütü = Çekiliş

Eh artık kırmazsınızbu kadar yorumdan sonra

Bide zamanlama hatası yaptın katlanacaksın :D

Katılıyorum. Yunus hoca kesinlikle bu yanlışa bir son verecektir :)

ben unuttum kaç aydır beraber çalıştığımızı :) adamsın adam

1 hafta artık forumda ödemede alamadık zaten, herkes çekiliş var dediler geldik modunda takılır.
:D

Bu hikaye beni çok duygulandırdı :(:(:(:(:(:(

3 aydır kullanıyorum sanırım arkadaştan aldıgım serverı,4 ayda olmuş olabilir :) makinada sabah akşam ya upload var ya render var,sürekli çalışıyor ve şuana kadar bi sorun yaşamadık çok şükür.bitek camtasia kuramadım,onunda kendisiyle alakası yok zaten :D sevdigim,saygı duydugum,soran herkese önerdigim ve işini layıkıyla yapan bi arkadaş.umarım hizmeti hep böyle devam eder.

uzun zamandır çalışırım kendisi ile...gerçekten her konuda takdire şayan bir insan
söylenecek fazla birşey olmadıgını düşünüyorum birkez beraber çalıştıktan sonra anlarsınız
hem iş kalitesini hem insan kalitesini

Rahat rahat 6 ayı devirdik
Onlarca sunucu aldım hizmet kaliteli

https://www.ytpara.com/1533382-post21.html

hala devam bu serverı kullanmaya :) ben bu yorumu 2016 da mı yapmışım gerçektende,bana birisi gelip sorsa serverı senden en fazla 1 yıldır alıyorum derdim :D yıllarca daha kullanmaya devam inşallah.

Taş gibi sağlam sunucuların var durmak yok yola #DEVAM :))

Merhabalar;

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, Böyle mutlu müşterilerimizi gördükçe emin olun bizler sizlerden daha çok mutlu oluyoruz.

Birlikte daha mutlu günlere :)

Merhabalar,

Yıl 2021! Aynı Kalite Aynı Müşteri Desteği!

Yıllar öncesine kadar tüm fiziksel sunucu hizmetlerimiz Almanya lokasyon olarak sağlanmaktaydı. Fakat son 1 yıldır Türkiye lokasyon üzerinden Yeni nesil teknolojik ürünlerimiz ile siz değeri Ytpara kullanıcılarına hizmet sağlamaya devam ediyoruz.

2021 Şubat ayı ile birlikte Türkiye lokasyon Envanterlerimize katılan yeni ürünlerimiz aşağıdaki gibidir.

AMD Ryzen 5 3600 İşlemci
AMD Ryzen 5 3600x İşlemci
AMD Ryzen 9 3900x İşlemci

İntel Serisi,
i7 3770 serisi
i7 7700 serisi
i7 8700k serisi
i9 9900k serisi

Xeon İşlemcmi Modellerimiz;

Intel Xeon E-3 1240v3 Serisi
Intel Xeon E5-2680v2 Serisi
Intel Xeon E-5 2690v2 Serisi

Teşekkürler YTPARA Ailesi Sizlerle büyümeye devam ediyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri