Sunucularınızı Sanallaştırıyoruz ! Anahtar Teslim.

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server
Teşekkürler hocam.

sanallaştırmayı bilmeyenler için güzel bir nimet yaptıgın hizmet hocam

Bu konuda bilgisi olmayan bir çok arkadaşımız var hocam. Sunucular ve network benim mesleğim. Yabancıya gidip 50 TL verceklerine tanıdığa gelip 30 TL gibi ufak bir rakama sanallaştırma imkanı sunmak istedim. Güzel yorumunuz için çok teşekkürler.

güzel fikir ben anlamıyorum mesela sizinle iş yapan birisi durumdan memnun veya değil dile getirirse bende iş yapabilirim sizinle beklemedeyim hayırlı işler

Hayırlı işler hocam iyi bi fırsat yaptığınız

Kredi kartına taksit yapıyormusunuz Sedat bey :)

Peşin çalışıyorum efendim :)

güzel fikir ben anlamıyorum mesela sizinle iş yapan birisi durumdan memnun veya değil dile getirirse bende iş yapabilirim sizinle beklemedeyim hayırlı işler

Tabi ki hocam Belirttiğim gibi mesleğim zaten :) Sanallaştırma konusunda uzmanım. Referans olarak [MENTION=12818]ErdoganUrcu[/MENTION] gösterebilirim. Kendisiyle 6 tane sunucumuz vardı ve hepsini ben sanallaştırıyordum

Yeni bir sektör doğdu bugün sanallaştırma elamanı hayırlı işler mod adam ucuzada hallederim diyor kaçırmayın

Hayırlı İşler hocam.Rabbim bol ve breketli kazançlar nasip eylesin.Çok güzel bir hizmet

hayırlı ısler guzel hocam

Çok teşekkürler hocam.

Yeni bir sektör doğdu bugün sanallaştırma elamanı hayırlı işler mod adam ucuzada hallederim diyor kaçırmayın

Bayadır aklımdaydı hocam bu fikir. Bu aralar maddi olarak zor durumdayım. Asıl mesleğimi yaparak az da olsa bir şeyler kazanmak istedim açtım konuyu :) Güzel yorumunuz için teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

Hayırlı İşler hocam.Rabbim bol ve breketli kazançlar nasip eylesin.Çok güzel bir hizmet

ALLAH Razı olsun hocam. Çok teşekkürler.

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] sedat abi bence başka bir alana yönel bir vds firmasında bilgin varsa oraya gir hem aylık bir maaşın olmuş olur benim fikrim bu şekile :)Bol kazançlar sedat abi

Güzel iş aslında bu 30 lira bedavaya geliyor niyemi direkt sitesinden aldığınız sunucu size 30 değil 60 lira ucuza geliyor kâra geçmiş oluyorsunuz :)

Hayirli işler kardesim işleri sana ogretip yikmam iyi oldu bak :)

Erdoğan Urcu

Saçlarımızı ağardı bu işlerde ömrümüzü yedi ikimizinde abi

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] sedat abi bence başka bir alana yönel bir vds firmasında bilgin varsa oraya gir hem aylık bir maaşın olmuş olur benim fikrim bu şekile :)Bol kazançlar sedat abi

Eyvallah Egecim.

Teşekkürler hocam
Hayırlı işler..
Teşekkürler hocam

Güzel iş aslında bu 30 lira bedavaya geliyor niyemi direkt sitesinden aldığınız sunucu size 30 değil 60 lira ucuza geliyor kâra geçmiş oluyorsunuz :)

Senin makineye de el attıydım yardım için :) Hizmetimi biliyorsun sende :) Teşekkürler yorumun için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri