Sunucusevis.com (tanıyan,kullanan)

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

Enes

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir arkadaş bana vds için burayı önermişti bende yabancı 30 liralık olanı alıyım diyorum bir kaç sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim.
1-Site güvenilirmi ileride arıza çıkarsa ilgilenirlermi
2-Özellik olarak pek anlamıyorum ama siz hangi yabancı paketi önerirsiniz.İşlemci ram gibi şeyleride göz önünde bulundurarak?
https://www.sunucuservis.com.tr/

samiyi uzun zamandır tanırım.elinden geldiğince yardımcı olur. bende 30tl lik vds den kullanıyorum.tavsiye ederim

samiyi uzun zamandır tanırım.elinden geldiğince yardımcı olur. bende 30tl lik vds den kullanıyorum.tavsiye ederim

İndirme hızı vb.kurma hızı nasıldır ayrıca skype varsa yollarmısnız özelden 1 kaç soru sormak istiyorumda

ben kullandım 1 ay. tek kelime ile hatasız bir ay geçirdim. güzeldi yani hızlı güvenilir

İndirme hızı vb.kurma hızı nasıldır ayrıca skype varsa yollarmısnız özelden 1 kaç soru sormak istiyorumda

network hızı ve donanım hızı tatmin edici şekilde güzel. zaten vds lerde donanım sanal olarak bölündüğü için size ayrılan belleği başkası kullanamaz. skype da çok fazla takılmıyorum sormak istediklerinizi pm den sorabilirsiniz. illa skype derseniz pm göndereyim :D

network hızı ve donanım hızı tatmin edici şekilde güzel. zaten vds lerde donanım sanal olarak bölündüğü için size ayrılan belleği başkası kullanamaz. skype da çok fazla takılmıyorum sormak istediklerinizi pm den sorabilirsiniz. illa skype derseniz pm göndereyim :D

Hocam şu şekilde açıklarsanız çok iyi olur mesela 10gb videodosyası indiricem yada upload edicem bana süre ve yükleme cinsinden anlatırsanız çok iyi olur şimdi hızı ben kafamda kestiremiyorum siz kullandıysanız biliyorsunuzdur

karşıdaki sunucunun verdiği yanıta göre 10gblık videoyu 2-3 dkda da indirebilirsiniz, 30 dakikada indirirsiniz.
fakat youtube a upload kısmında dikkat edilmesi gereken nokta, youtube upload a hız koyuyor tam bilmiyorum ama sanırım upload hız limiti 20-100mbit arasında değişiyor

sami hocamdaki vdslerde 10gbit dedi port hızı var indirme konusunda pek bi sıkıntı yaşamazsınız. çok nadiren anlık hız kayıpları her makinada yaşanabilir. upload konusunda ise şöyle söyliyim bana gayet tatmiin edici geliyor. sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

ama ek olarak şunu da söyliyeyim forumda bi arkadaş MahsumÇelik/ offline bilişim konu açmıştı. http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...si-ile-vds-sunucular-35-tl-fark-kalitede.html bu konudaki vds lerin ssd diskli olmasının çok yararı vardır. eğer uzun videolara logo gömme gibi orta seviye ağır işlemler yapacaksan ssd diskli vds al derim biraz pahalıdır ama kesinlikle performans sağlar

karşıdaki sunucunun verdiği yanıta göre 10gblık videoyu 2-3 dkda da indirebilirsiniz, 30 dakikada indirirsiniz.
fakat youtube a upload kısmında dikkat edilmesi gereken nokta, youtube upload a hız koyuyor tam bilmiyorum ama sanırım upload hız limiti 20-100mbit arasında değişiyor

sami hocamdaki vdslerde 10gbit dedi port hızı var indirme konusunda pek bi sıkıntı yaşamazsınız. çok nadiren anlık hız kayıpları her makinada yaşanabilir. upload konusunda ise şöyle söyliyim bana gayet tatmiin edici geliyor. sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

ama ek olarak şunu da söyliyeyim forumda bi arkadaş MahsumÇelik/ offline bilişim konu açmıştı. http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...si-ile-vds-sunucular-35-tl-fark-kalitede.html bu konudaki vds lerin ssd diskli olmasının çok yararı vardır. eğer uzun videolara logo gömme gibi orta seviye ağır işlemler yapacaksan ssd diskli vds al derim biraz pahalıdır ama kesinlikle performans sağlar

saolun hocam açıklayıcı olmuş ama logo gibi bir şey yok bende.Ayrıyeten birde hocam mesela ben videoları indirirken yada yükereken kapattım pc yi odevam edermi yüklemeye indirmeye

Yeni teknoloji ssd disk'ler ultraperformans sunuyor, bunu sunucuda denemedım ama yeni topladığım bilgisayar için sandisk'İn ssd diskinden aldım ve normal hd'lere göre bayağı pahalı, 300 tl falandı sanırsam

Yeni teknoloji ssd disk'ler ultraperformans sunuyor, bunu sunucuda denemedım ama yeni topladığım bilgisayar için sandisk'İn ssd diskinden aldım ve normal hd'lere göre bayağı pahalı, 300 tl falandı sanırsam

Hocam bu bilg.da hard diskin yanına alınan ssd nin ne gibi bir faydası var.Özellikle okuduğuma göre oyun perf. açısından çok etkiliymiş ?

Normal hd'ler gibi Tb kapasiteleri yok, en ideal'i 120 Gb falan, Çok küçük birşey yani böyle kredi kartı gibi ama azcık daha kalın, faydalarına gelecek olursak

"Hiçbir hareketli parça sahibi olmadıkları için sessiz ve daha az güç tüketimine sahip olan SSD'ler ayrıca daha fazla veri güvenliğide sunmaktadır. Mekanik disklere göre %150'ye varan daha hızlı çalışma performansına sahipler. Günümüzde şu ana kadar üretilen SSD'ler 1 TB'a kadar veri depolama kapasitesi sunmaktadırlar. " ALINTIDIR

Ortalama Ssd Fiyatları,

Solid State Disk (SSD) - Vatan Computer

199072-SanDisk-256GB-Internal-2-5inch-SATA-Solid-State-Drive.jpg

saolun hocam açıklayıcı olmuş ama logo gibi bir şey yok bende.Ayrıyeten birde hocam mesela ben videoları indirirken yada yükereken kapattım pc yi odevam edermi yüklemeye indirmeye

Vds ye uzakmasaüstü bağlantısı ile bağlanırsınız.Herhangi bir sorun olmadığı sürece ana makine kapatılmaz reset atılmaz(çok nadirende olsa ana makine performans açısından resetlenebilir buda sanırım ayda 1 defa veya 2-3 ayda 1 resetlenir). kullandığınız vds tamemen sizin yönetiminizdedir siz kapatmadığınız sürece yapılan işlem devam eder. uzak masaüstü bağlantısını yada kendi bilgisayarınızı kapatmanız bi sıkıntı yaratmaz vds işleme devam eder

Hocam bu bilg.da hard diskin yanına alınan ssd nin ne gibi bir faydası var.Özellikle okuduğuma göre oyun perf. açısından çok etkiliymiş ?

ssd disk yapısı diğer sataların çalışma prensibinden farklıdır.okuma ve yazma hızları çok yüksektir. tahmini değerlerle konuşmak gerekirse raid yapılmamış sata 5400 rpm diskler max 60mb/sn okuma yazma yapar 7200rpm diskler 80-90mb civarı, 10k-15k rpm diskler 100-150mb arasıdır ssd diskler ise teknolojisine göre 350mb-600mb a kadar sn de okuma yazma işlemi yapar. buda bilgisayarın(tabi burda işlemcide önemli biraz) hızını ve performansını arttırır, programların açılış ve iş yapma hızını arttırır.kısacası daha performanslıdır

Samiyi uzun zamandır tanırım makinalar canavar gibi 30 tllik paketten bende kullanıyorum 10 gb dosyayı max 3 dk da indiriyorum upload programı bulamadım için yt.com/upload.php ediyorum o biraz zaman alıyor :) siddetle tavsiye ederim alıcaksan

Samiyi uzun zamandır tanırım makinalar canavar gibi 30 tllik paketten bende kullanıyorum 10 gb dosyayı max 3 dk da indiriyorum upload programı bulamadım için yt.com/upload.php ediyorum o biraz zaman alıyor :) siddetle tavsiye ederim alıcaksan

Vay be iyimiş :D Hocam o arkadaşın verdiği script duruyosa yollarmısınız.Birdefree youtube downloader ile indrebiilirsiniz onlaneden indirmiyorsnuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri