SÜPER Altcoin Al-Sat Taktikleri

mesajım bulunsun bende bakmak istiyorum müsait bir zamanda tesekürler paylasım icin

Bu işte taktik maktik yok bam bam bam.
büyük balıklar ( balina ) istedikleri gibi oynuyorlar piyasayla.
Son 1 haftadır yaprak kıpırdamıyor.
Neyi al sat yapıta millet kar yapacak?
Gazla Stellar-Cardano alın yükselcek diye gazlıyorlar biraz pump sonra dump.
Herkes batışta.
:D

Bu işte taktik maktik yok bam bam bam.
büyük balıklar ( balina ) istedikleri gibi oynuyorlar piyasayla.
Son 1 haftadır yaprak kıpırdamıyor.
Neyi al sat yapıta millet kar yapacak?
Gazla Stellar-Cardano alın yükselcek diye gazlıyorlar biraz pump sonra dump.
Herkes batışta.
:D

bu arkadaşa kulak verin muhteşem bu işi analiz etmiş ve içine girmiş

bu arkadaşın maddelerinin üzerinden geçeyim bende indektör mindektör hikaye taktik felende yok neden bir şeyi dip fiyattan aldım dersiniz dip fiyatında dip fiyatına düşer başınıza çok denk gelir benden uyarmasıdır.

2 - balina muhabbetti çok üzerinde durun adamlar istediği koini popüler yapıp 5 kat 10 kat pamplıyor neler gördük bir bilseniz biraz izleyin anlarsınız dikkatli olun yükselmiş bir koine sakın girmeyin.

3 - piyasa korede çıkan haberden ötürü büyük ihtimal bu durumda olabilir bu işe girişecekler piyasanın birz daha durulmasını beklesin önerisini bulunurum ben size allak pullak herşey gerçekten kim ne alıp satabilir çok karmaşık yani herşey.

4 - ve son olarak bu işi başta biz dahil olmak üzere herkes cepte olarak gördü ama işin içine girdiğinizde ne kadar zor oldugunu anlayacaksınız o yüzden size tecrübelerimi aktarıyorum 10 kere düşünerek hareket edin diye . bu işte çok iyi paralar kazanılabilir ama işi tam öğrenkdikten sonra önemli olan şuna dikkat edin işi öğrenene kadar çok dikaktli olun ki prof oldugunuzda bile hatalar sorunlar olacaktır gidersiniz ripple alırsınız 5 tl ye düştü diye gider 4 tl yede düşer örnek veriyorum. neyse son olarak sabırlı olun benim en çok hataya düştüğüm sabırdı onuda öğrendik zamanla

Coinler de 1dk-3dk-5dk-15dk.... 'lık al satlar da beş para etmez yaptığı indikatörler kısa period felan diyor hikaye yani denemenizi bile tavsiye etmiyorum.100%80 zarar ederseniz.Deneyen yorum yazabilir :)
4s periyotlarda işe yarayabilir.Uzun periodlarda işe yarar bilgiler ama bize kısa vaade al-sat lazım

Bunlarda kısa periodlarda işe yaramaz en iyisi biz bist'e kayalım :)
https://www.integralforex.com.tr/teknik-analizde-mum-grafik-boga-formasyonlari-bullish-patterns
https://www.integralforex.com.tr/te...yi-formasyonlari-bearish-candlestick-patterns

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri