Superbox kullanıp video yükleyebilen var mı ?

• Kullanıcı AOA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

AOA

Kayıtlı Üye
Herkese teşekkür ederim. Enterasan şekilde bilgisayrda bir sıkıntı gözüküyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar sabahtan beri video yükleyemiyorum , 3 farklı tarayıcıdan kendi özgün kanallarıma. Önce genel sorun var sandım fakat arkadaşlarıma denettirdim onlar yükleyebiliyor. %1 yükleniyor da takılı kalıyor. Nette bir sorun yok hızında vs herşey normal. Superbox da mı problem var anlamadım. Superboxu olup video yüklemeyi deneyebilecek var mı ?

deneme yapıyorum. 10 dakilaya yazarım

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:33 ----------

Arkadaşlar sabahtan beri video yükleyemiyorum , 3 farklı tarayıcıdan kendi özgün kanallarıma. Önce genel sorun var sandım fakat arkadaşlarıma denettirdim onlar yükleyebiliyor. %1 yükleniyor da takılı kalıyor. Nette bir sorun yok hızında vs herşey normal. Superbox da mı problem var anlamadım. Superboxu olup video yüklemeyi deneyebilecek var mı ?

sorunsuz çalışıyor hocam. sizde bir sorun olabilir

deneme yapıyorum. 10 dakilaya yazarım

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:33 ----------

sorunsuz çalışıyor hocam. sizde bir sorun olabilir

aldık başımıza belayı , sorun ne olabilir ki acaba ? Teşekkür ettim bu arada zahmet oldu

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

Sorun superbox da değil anlaşılan telefondan yükleme de sorun yok

Superboxta sorun yok hocam 3 saat önce video yükledim.
2.4 ghz bağlıysanız 5 ghz istasyonuna bağlanıp bi de öyle deneyin isterseniz. ya da tam tersi.

Superboxta sorun yok hocam 3 saat önce video yükledim.
2.4 ghz bağlıysanız 5 ghz istasyonuna bağlanıp bi de öyle deneyin isterseniz. ya da tam tersi.

Düne kadar birşey yoktu ki ama kablo ile bağlıyım. Ve telefondan yükleme yapılıyor.

superbox nasıl bişey arkadaşlar memnun musunuz özellikle upload hızından? şehri terkedip köye yerleşmeyi düşünüyorum fakat altyapı yok

superbox nasıl bişey arkadaşlar memnun musunuz özellikle upload hızından? şehri terkedip köye yerleşmeyi düşünüyorum fakat altyapı yok

Her yerde çekmiyor. her yere vermiyorlar.
mesela ben üsküdar kısıklıda oturuyorum benim oturduğum daireye vermiyorlar

peki kullanan arkadaşlar kaç upload hızı alıyorsunuz ve aylık kaç tl veriyorsunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri