Supernatural Türkiye(Doğaüstü)

marcustanley

Kayıtlı Üye
Eskiden tnt zamanında falan izlemiştim baya sezon oldu bitmedi ne diyorsunuz bizim versiyon çıkarsa tutar mı :D

do%C4%9Fa%C3%BCst%C3%BC.jpg

Doğaüstü dizisi Star TV tanıtım Supernatural Türkiye uyarlaması Doğaüstü oyuncu kadrosu Haberi

Supernatural Dizisinin Doğaüstü İsmi İle Türkiye Versiyonumu Mu Yapılıyor? | Frm Magazin

Supernatural Türkiye'ye uyarlanıyor iddialarıyla ilgili son gelişme

https://eksisozluk.com/supernaturalin-turkiye-versiyonu--4881067?p=1

yapmasınlar :D Supernatural Abi Dizi'ye Olan Sempatimi Kaybetmek Istemıyorum Lütfen :D

sorma hocam şu yorum anlatıyo zaten neye uyarlıycan sen şimdi bunu :D

xVX15n4.png

Kerem Bursını felan bızım mıllet valla kazıga oturtur yakar buyu ıle ugrasıyorsun dıye :D yemın edıyorum hele 4 ve 5 sezona benzer bolumler yapsınlar dınden ımandan ınsan cıkarıyorsunuz genclerı yoldan cıkarıyorsunuz dıye valla kursuna dızerler :D

Anında rtük şikayet yağmuruna tutulur bence adamlar tanrıya kafa tutuyor hatta castielin tanrı olduğu bölüm bile vardı bizde olmaz o iş

bir an şaka zannettim ama malesef gerçek sanırım. nasıl bir rezalet çıkacak çok merak ediyorum. ben orjinalini 10 sezondur izliyorum. 11. sezonuda cekılecek. hem nasıl olacak ki orda malum baş melekler ve hatta " tanrı " vurgusu çok defa geciyor. yabancılarda sıkıntı yokta bizde bu konular sıkıntı.bizimkilerin olur olmaz herseyin uyarlamasını yapmasına ayar oluom. birebir kopya olan diziler hiç tutmadı zaten türkiyede. insallah 1 2 bölüm sonra yayından kalkar dizi. :D

Anında rtük şikayet yağmuruna tutulur bence adamlar tanrıya kafa tutuyor hatta castielin tanrı olduğu bölüm bile vardı bizde olmaz o iş

Tanrıya Kafa tutmakmı dersın ceennemın kralı ıle asık atmamı dersın melekleklerın cınsellıgımı dersın buyulermı dersın abı yok tutmaz yemez bızım ulke he ılla zorlucam yapıcam dersen :D Cinden Periden yürü ne bılım al karısı cadılardan yuru kurt adam bıle tutmaz bazen fılmlerde denk gelıkyor babam olurmu oyle sey dıgıp degıstırıyor :D

---------- Spam Engelliyici 02:10 ---------- Önceki Mesaj 02:09 ----------

bir an şaka zannettim ama malesef gerçek sanırım. nasıl bir rezalet çıkacak çok merak ediyorum. ben orjinalini 10 sezondur izliyorum. 11. sezonuda cekılecek. hem nasıl olacak ki orda malum baş melekler ve hatta " tanrı " vurgusu çok defa geciyor. yabancılarda sıkıntı yokta bizde bu konular sıkıntı.bizimkilerin olur olmaz herseyin uyarlamasını yapmasına ayar oluom. birebir kopya olan diziler hiç tutmadı zaten türkiyede. insallah 1 2 bölüm sonra yayından kalkar dizi. :D

hocam 4 ve sezonun her anında Kelimeyi Şehadet Getırdım :D Meleklerın Tanrının Olaya Gırınce Iyıce Sapıtma Başladı :D Bakalım 11'de ne olucak sonucda karanlık geldı ve zar zor baş melekler ve tanrı yenmıs napıcak bızımkınler :D

bunlar ancak gulyabaninin peşinden kovalarlar. o da 1 sezon sürer zaten uzatırlar araya aşlar filan girer. klasik Türk dizisi mantığı :D

öyle deme kiralık aşk vs youtube da 2 ayda resmi kanal yürüdü gitti ergen kızlarımız saolsun :) tabi kendinden de bişey katcan ... yani izlenen diziler var hatta bi liste atayım :)

Yurtdışından Fütursuzca Uyarlanan 16 Türk Dizisi | ListeList.com
Kore Dizilerinden Uyarlandığını Bilmediğiniz 10 Türk Dizisi - onedio.com

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri