Superonline DDOS Yardım

Bilgisayarımı formatla ve bir süre WiFi kapat + ip kontrol et sabitse ip değiştir bu şekildeki dışarıdan erişim olamaz bak bakalım daha kopma yapıyor mu

Hocam benim notebooktaki kablo yerinde sıkıntı var o yüzden kablolu olarak deniyemiyorum.Bilgisayarı 2 kere formatladım.

Başka pc falan bulup denemen gerek ki sorunun kaynağını bu şekilde bulabilirsin. Hatları falan değiştim demişsin sorun muhtemelen wifi kaynaklıdır

Hocam boşuna uğraşma bence.
Bizde de olay aynen öyle.
Şehir dışından gelip eve bilgisayarı kurdum ve CS oynayayım dedim ama sürekli kopmalar oldu.
Hiç oynamadım ondan sonra ama internette sürekli kopmalar oluyor özellikle indirme işlemi falan olur ve internete çok yüklenirsem oluyor.
Ayrıca kota bittiğinde çok sık oluyor.
Yani bence Superonline şirketinin bir pisliği ve çözmek istemiyorlar.
Adama kopuyor diyorum koptuğunda ara diyor arkadaş 3-5 saniyelik kopuyor ben sizi 10 dk da ancak bağlanıyorum.
Ama yinede ben bir şey yapamam koptuğunda ancak bakabilirim.

Hocam modemdeki Loglara baktınmı bence orayı bir incele neden koptuğu oradan anlaşılır.Ben şuanda baktım halen sürekli farklı iplerden saldırı geliyor modeme.

Şuan modemde bunlar görünüyor.

BzNQLQ.png

2aq3Jd.png

Nasıl bakabilirim hocam?

Hocam Modeme göre değişiyorda sen modemin panelini aç orada System Log diye bir kısım var oradan kopmaların eğer saldırıysa görebilirsin.

---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

Hocam birkaç kere denedim.Notebook kablolu ile bağlandım Wifiyi kapattım loglara baktım bu alttaki gibi yazılar yok.Bu alttaki saldırı yapılan ipyi aratınca alttaki lokasyonlar çıkıyor.İşin garibi bu iplerden birindede Superonline çıkıyor.Saldırımı var yoksa modemmi yapıyor anlamadım :confused:

r1pzj1.png

PDNJp7.png

7Dd3Ya.png

http://192.168.1.1

buradan loglara baktım geriye dönük 5 6 saatlik gösteriyor bir problem bulamadım.

Ama dediğiniz gibi Superonline'den geliyor görünüyor ise dediğim gibi onların bir oyunu olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri