SüperOnline İnternet Kullananlar İçeri Önemli

• Kullanıcı Lake River
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Lake River

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar ADsense Banlarının kendi açımdan banlanmasının 1 sebebini buldum gibi kendimce sizde değerlendirirseniz sevinirm. Mesela Biz Hep İp yi resetleyip çerez falan temizliyoruz ve kanallara adsenselere giriş yapıyoruz ya bu ip ler değişiyor ama nasıl değişiyor ? bakın bakalım bu ip leri google anlamazmı sanıyorsunuz ? :D

ABİ BÖYLE BİRŞEY VARMI YA ? İPLER TUTMUYOR HANGİSİ DOĞRU ?

XJpDrR.png

Örnek İp
176.45.154.102
Reset ATtıktan sonraki ip
176.45.154.145
176.45.154.157
176.45.154.169
176.45.154.201
176.45.154.103
176.45.154.93
176.45.154.78

NOT::: ARkadaşlar Modem Arayüzüne girince ip farklı bir ip gösteriyor ama google'a yazınca ip adresim diye size yazdıgım örnekteki ipler çıkıyor sorun nerden kaynaklanıyor ?

Son düzenleme:
ben de superonline kullanıyorum ancak benim ip ler bu şekilde değil, tamamen değişiyor

Ben de superonline kullanıyorum benim 4 kısım da değişiyor.

ip ile adsense banlanmasının bir bağlantısı yok. ip ile kanal kapanmasının bile doğru düzgün bir kanıtı yok.

banların tek sebebi ip olsa belki bi yere kadar haklısınız diyeceğim ama öyle değil.keşke tek sebeb ip olsaydı:o

bnde superonline kullanıyorm işte adsl olanını evde fiberini kullanıyorm ama bana ipları bu şekilde vermiyo bazen son ilk 2 bölüm sabit kalıp son 2 bölüm değişiyo bazen komple başıda değişiyo ama senin bahsettiğin gibi ip değişmii hiç olmadı bu arada forumda ip kontrolünü yapan bi program paylaşmştı biri ücretsiz zaten basit bi program sen ip değişince o ipi listeye ekliyor ve yeniden ip değiştiğinde listede o ip varsa uyarı veriyor basit bi program onu kullanabilirsin

ip ile adsense banlanmasının bir bağlantısı yok. ip ile kanal kapanmasının bile doğru düzgün bir kanıtı yok.

Nasıl bağlantısı yok hocam sen bu forumda multi üye ol 2 hesabın olsun aynı ip adresinden gir sonrada kendi konularına yorum at nasıl banlanıyorsun bak yöneticiler tarafından bunu vbulletin kayıt tutarken sence google gibi bilgileri toplayan ve büyük bir şirket log tutmaz mı sanıyorsun ?

12 ay sabit ip ile youtube isi yaptım ben :D ip adresi üzerine kurulan tüm komplo teorileri saçma geliyor bana. Bugün bana gelen ip adresi, yarın sana gelebilir ben spam yapıyorsam senin özgün kanalını niye kapatsın youtube ?

dün benimde dikkatimi çekti bu birkaç resetten sonra değişyor bende tamamen

google da lokasyon bilgin var hocam ip değişsek ne olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri