Superonline İp Adresim Değişmiyor ?

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar süperonline huawei HG253s modelini kullanıyorum ip değiştirmek için Wan ayarlarından yada bakım>aygıt> yeniden başlat seçeneğini kullanıyorum fakat bu işlemi eskiden yaptığımda ip komple değişirdi şimdi ise
212.252.116.xx gibi bir ip verdikten sonra yeni ip isteyince 212.252.yy.zz gibi bir ip vermekte 212.252 kısmını ne yaptıysam değiştiremedim nedir bunun yolu ?

Bu sorun Superonline, Türk.net vb. servisleri kullanan tüm arkadaşlarımda var. Firmalar belirli bir ip bloğunu satın aldığı için onun dışına çıkamıyor.

eskiden böyle değildi bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum 30 kere aradım 40 kere çağrı açtım değiştirmiyorlar bende önümüzdeki günlerde hizmeti kapatıp tekrar açtıracağım belki düzelir yazarım buradan

Bu sorun Superonline, Türk.net vb. servisleri kullanan tüm arkadaşlarımda var. Firmalar belirli bir ip bloğunu satın aldığı için onun dışına çıkamıyor.

1 hafta öncesine kadar değişim oluyordu ama hocam acaba çok fazla değiştirdik diye mi sınırlama geldi

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------

eskiden böyle değildi bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum 30 kere aradım 40 kere çağrı açtım değiştirmiyorlar bende önümüzdeki günlerde hizmeti kapatıp tekrar açtıracağım belki düzelir yazarım buradan

müşteri hizmetlerinde ne diyorlar hocam ?

1 hafta öncesine kadar değişim oluyordu ama hocam acaba çok fazla değiştirdik diye mi sınırlama geldi

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------

müşteri hizmetlerinde ne diyorlar hocam ?

88WQAV.png

Youtube Spam Yapan hiçkimseye Superonline önermiyorum Kanallar Bi Kapanıyor hızına yetişemiyorsunuz :D

Selam;
Aynı sorunu arkadaşımda yaşadı,2 gün önce şikayet var ve süperonline web sayfasına etkili isyan eder gibi bir yazı yazmış,bugün arayıp sorununu çözmüşler modem her resetlendiğinde ip komple değişiyor.

isyan metni varmı hocam gömeyim bende :D kapatıp yeniden açtırmayı düşünüyorum olmazsa en son çare

isyan metni varmı hocam gömeyim bende :D kapatıp yeniden açtırmayı düşünüyorum olmazsa en son çare
bakayım hocam skypede olması lazım ama siz değiştirip yazın birebir olmasın :D

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

Şikayet Detayı
MERHABA SUPER ONLİNE BEKLEDİĞİMİ KARŞILAMADI SORUNLARIMI SIRASIYLA İFADE EDEYİM
1) DAHA ÖNCE IP ADRESİM MODEM RESETLEDİĞİMDE DEĞİŞİRKEN ŞİMDİ SON 3 HANE DEĞİŞİYOR VE BUDA YAPTIĞIM İŞ İLE ALAKALI BENİ SIKINTIYA SOKUYOR ŞUAN ZARARIM BU HATA YÜZÜNDEN KATLANIP BÜYÜMEKTE BİR FİRMA İÇİN BU KADAR ZOR OLMAMALI IP ADRESİ DEĞİŞTİRME KABLO TV DEN SUPER ONLİNEYE GEÇME SEBEBİM IP DEĞİŞİKLİĞİYDİ 10 YILLIK ABONELİĞİMİ İPTAL EDEREK GİRDİM AMA ŞUAN AYNI SORUNU YAŞIYORUM ŞİMDİ SÖYLEYİN SİZDE KALMAM İÇİN BİR NEDEN KALDI MI
2)AKK DİYE UYGULAMANIZ VAR VE BENİM BU HAKKIM HEMEN DOLUYOR SEBEBİ İSE TV KULLANIMIN DA AKK NA GİRMESİ 15 GÜNDE KOTA DOLUYOR VE HIZIMIZI DÜŞÜRÜYORSUNUZ VADETTİĞİNİZ HIZLI İNTERNETİ ŞUNA KADAR KULLANAMADIM
3)SAYENİZDE SUPER ONLİNE OPERATÖRÜ OLDUK TV AÇIYORUZ KURULUM İSTİYOR MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNİ ARAYIN DİYOR ARIYORUZ DEDİKLERİ MODEMİ RESETLE BEKLE BİR DAHA RESETLE BİLGİLERİ GİRİN VS HER ZAMAN AYNI SAHNE ŞİMDİ ARAMADAN AYNISINI KENDİM YAPARAK AÇIYORUM TV Yİ DEDİM YA SAYENİZDE OPERATÖR OLDUK
4)7/24 HİZMET VERİĞİNİZ YAZIYOR HERYERDE ARIZA KAYDI İÇİN ARIYORUZ 10 DAKİKA MÜZİK DİNLETİYORSUNUZ EZBERLEDİĞİMİZ MÜZİĞİ DURDUK YERE SÖYLER OLDUK YANİ PİSKOLOJİMİZDE BOZULDU NİHAYETİNDE BAĞLANDIK 27 DAKİKA SONUNDA BİZİM TELEFON SU YAKIYOR SIKINTI YOK SU BEDAVA OPERATÖR ARKADAŞ İŞLEMİMİZİ BURADAN YAPAMAYACAĞINI SÖYLÜYOR NEREDEN YAPARIZ DEDİĞİMİZDE EKİPLERİ GÖNDERDİM 24 SAAT İÇERİSİNDE İSTEĞİNİZE ÇÖZÜM BULACAKLARINI İDDA ETTİ VE İDDA OLARAK KALDI HALEN ÇÖZMELERİNİ BEKLİYORUZ BU GÜN 3. GÜN ŞURDA PAZARTESİYE NE KALDI
HERNEYSE FAZLA UZATMAYAYIM ŞİMDİ SORUYORUM SİZ DE KALMAMIM BİR ANLAMI VARMI MİSAFİR PERVER DEĞİLSİNİZ ÇÖZÜM ODAKLI DEĞİLSİNİZ TEKRAR ARADIĞIMIZDA İŞİN KOLAYINA KAÇACAK KADAR ARIZA KAYDINIZI ÇÖZMEK İÇİN EKİPLER ÇALIŞIYOR DİYECEK KADAR DA UYANIKSINIZ HER GÜN SAYENİZDE ZARAR EDİYORUM İŞLERİM YARIM KALDI MÜŞTERİLERİM KAÇIYOR BANA VERDİĞİNİZ ZARAR BÜYÜRSE MAHKEMEYE GİDECEĞİMİ BURADAN İLAN EDERİM.

Aynısını atmayın :D

bakayım hocam skypede olması lazım ama siz değiştirip yazın birebir olmasın :D

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

Şikayet Detayı
MERHABA SUPER ONLİNE BEKLEDİĞİMİ KARŞILAMADI SORUNLARIMI SIRASIYLA İFADE EDEYİM
1) DAHA ÖNCE IP ADRESİM MODEM RESETLEDİĞİMDE DEĞİŞİRKEN ŞİMDİ SON 3 HANE DEĞİŞİYOR VE BUDA YAPTIĞIM İŞ İLE ALAKALI BENİ SIKINTIYA SOKUYOR ŞUAN ZARARIM BU HATA YÜZÜNDEN KATLANIP BÜYÜMEKTE BİR FİRMA İÇİN BU KADAR ZOR OLMAMALI IP ADRESİ DEĞİŞTİRME KABLO TV DEN SUPER ONLİNEYE GEÇME SEBEBİM IP DEĞİŞİKLİĞİYDİ 10 YILLIK ABONELİĞİMİ İPTAL EDEREK GİRDİM AMA ŞUAN AYNI SORUNU YAŞIYORUM ŞİMDİ SÖYLEYİN SİZDE KALMAM İÇİN BİR NEDEN KALDI MI
2)AKK DİYE UYGULAMANIZ VAR VE BENİM BU HAKKIM HEMEN DOLUYOR SEBEBİ İSE TV KULLANIMIN DA AKK NA GİRMESİ 15 GÜNDE KOTA DOLUYOR VE HIZIMIZI DÜŞÜRÜYORSUNUZ VADETTİĞİNİZ HIZLI İNTERNETİ ŞUNA KADAR KULLANAMADIM
3)SAYENİZDE SUPER ONLİNE OPERATÖRÜ OLDUK TV AÇIYORUZ KURULUM İSTİYOR MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNİ ARAYIN DİYOR ARIYORUZ DEDİKLERİ MODEMİ RESETLE BEKLE BİR DAHA RESETLE BİLGİLERİ GİRİN VS HER ZAMAN AYNI SAHNE ŞİMDİ ARAMADAN AYNISINI KENDİM YAPARAK AÇIYORUM TV Yİ DEDİM YA SAYENİZDE OPERATÖR OLDUK
4)7/24 HİZMET VERİĞİNİZ YAZIYOR HERYERDE ARIZA KAYDI İÇİN ARIYORUZ 10 DAKİKA MÜZİK DİNLETİYORSUNUZ EZBERLEDİĞİMİZ MÜZİĞİ DURDUK YERE SÖYLER OLDUK YANİ PİSKOLOJİMİZDE BOZULDU NİHAYETİNDE BAĞLANDIK 27 DAKİKA SONUNDA BİZİM TELEFON SU YAKIYOR SIKINTI YOK SU BEDAVA OPERATÖR ARKADAŞ İŞLEMİMİZİ BURADAN YAPAMAYACAĞINI SÖYLÜYOR NEREDEN YAPARIZ DEDİĞİMİZDE EKİPLERİ GÖNDERDİM 24 SAAT İÇERİSİNDE İSTEĞİNİZE ÇÖZÜM BULACAKLARINI İDDA ETTİ VE İDDA OLARAK KALDI HALEN ÇÖZMELERİNİ BEKLİYORUZ BU GÜN 3. GÜN ŞURDA PAZARTESİYE NE KALDI
HERNEYSE FAZLA UZATMAYAYIM ŞİMDİ SORUYORUM SİZ DE KALMAMIM BİR ANLAMI VARMI MİSAFİR PERVER DEĞİLSİNİZ ÇÖZÜM ODAKLI DEĞİLSİNİZ TEKRAR ARADIĞIMIZDA İŞİN KOLAYINA KAÇACAK KADAR ARIZA KAYDINIZI ÇÖZMEK İÇİN EKİPLER ÇALIŞIYOR DİYECEK KADAR DA UYANIKSINIZ HER GÜN SAYENİZDE ZARAR EDİYORUM İŞLERİM YARIM KALDI MÜŞTERİLERİM KAÇIYOR BANA VERDİĞİNİZ ZARAR BÜYÜRSE MAHKEMEYE GİDECEĞİMİ BURADAN İLAN EDERİM.

Aynısını atmayın :D

hocam sorunu gelip benim çözesim geldi :D
şimdi şikayetvar.com a baktım oraya yazılanlara hemen cevap vermişler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri