Süperonline kullananlar

• Kullanıcı niksiz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

niksiz22

Kayıtlı Üye
Merhaba arkdaşlar ttnet kullanıyorum malum yavaş bide ben kanal açtığım için sürekli ip dğeiştirmm lazım arayüznden ailede interneti kullandığı için bu zorluyor beni onun için kendime fiber internet almaya karar verdim kullanan arkdailar menunmusunuz modem ara yüzündne ip değişyior mu ?

24 Ay Taahhütlü, Turkcell Superonline 50mbit Fiber internet kullanıyorum. Gerçektende çok memnunum,. 59 TL ödüyorum ayda. sabit ev telefonunuda superonline'a geçirdim telefon parası ödemiyorum.Yani 0 TL Geliyor telefon parası. Normalde kullanmasan bile en az 15 20 geliyor TEl. internet geldi 40 TL'Ye ve muhteşem.. modeme reset atıyorum. 1 dakika içinde turkcell web servisden kablosuz bağlantı adı ve şifresi oluşturuyorum sıkıntı olmuyor. Tavsiye ederiim.

@ Işık Hızında Fiber İnternet | Turkcell Superonline Gör benide bir Ay ücret alma :D

superonline evde geçiş yaptık 1 aydır internet yok bence musterı hızmetlerı ve teknık ekıp tam fiyasko hergun kavga edıyoruz :D

Superonline fiberini kendi altyapısıyla veriyo arkadaşlar ama adsl Türk telekom altyapısı ile. Adsl de destek sıkıntı olabiliyo fiberde gün içinde ekibin gelir sorunu çözerler. Çünkü fiber para kazandırıyo onlara arızası bile.

izmirde okurken 1 sene süperonline fiber kullanmıştım harikaydı hiç sıkıntı yaşamadım her aradığımdada bir çözüme mutlaka kavuşturdular ama gel görki üni bitti kocaeliye dönüş yaptım yine kaldım ttnetin eline :D

elektrikçi çağır diyorlarmış:) bizim bi arkadaşa öyle demişlerdi ne güldük ya:)

adama bildigin hakaret ettim hala 2 ekip calısıyor sızın sorun ıcın dıyor :D bende en son sızın ıkı ekıp baya gerizekalı galiba demıstım :) hala suspuslar ya bakalım tüketici mahkemesine gideceğiz :)

adama bildigin hakaret ettim hala 2 ekip calısıyor sızın sorun ıcın dıyor :D bende en son sızın ıkı ekıp baya gerizekalı galiba demıstım :) hala suspuslar ya bakalım tüketici mahkemesine gideceğiz :)

bak şöyle bir anımızı anlatayım kısaca,

şimdi bu süperonline ve turkcell müşteri cağrı merkezi arkadaşın evinin arka sokagında bulunuyor,1 hafta boyunca fiber net 0.30 mbps civarlarında dolaşınca en son arama kararı aldık. her aradıgımızda salak salak bahaneler ürettiler, en sonunda kablolarınız gidik elektrikçi çağırın dediler ,gittik cat 6 kablo alıp tesisatı yeniledik, net hala aynı, sonra telekom cağırdık, telekomun dedigine göre süperonline ile ttnet anlaşması bitmiş onların portlarına müdahale edemeyiz dediler, neyse yine aradık baktık salak salak konuşmaya başladı, verdik coşkuyu bizde , ard arda 6-7 defa sesiniz gelmiyor diye mutelediler bizi , en son dedik lan gevşek iş yeri bahcesindeyiz telefondan gelmiyorsa in aşa yüzyüze konuşacaz:):D:D:D

tabi biz olayı büyütünce kapatma talebimizi derhal işleme aldılar,400 tl dedikleri cayma bedelinden direkt vvazgectiler, modem istediler vermedik geri, ayrıca 1 yıl ücretsiz , 2 ci yıl 50tlye 50mps hat teklifi ve yanında s4mini teklif ettiler yine kabul etmedik:)

dsmarttayız mutluyuz.

kısacası süperonline her işinde taşeron kullanıyor. kesinlikle tavsiye edilebilecek bir şirket degil. cok büyük bir sitede oturmuyorsanız kullanmayın.

bak şöyle bir anımızı anlatayım kısaca,

şimdi bu süperonline ve turkcell müşteri cağrı merkezi arkadaşın evinin arka sokagında bulunuyor,1 hafta boyunca fiber net 0.30 mbps civarlarında dolaşınca en son arama kararı aldık. her aradıgımızda salak salak bahaneler ürettiler, en sonunda kablolarınız gidik elektrikçi çağırın dediler ,gittik cat 6 kablo alıp tesisatı yeniledik, net hala aynı, sonra telekom cağırdık, telekomun dedigine göre süperonline ile ttnet anlaşması bitmiş onların portlarına müdahale edemeyiz dediler, neyse yine aradık baktık salak salak konuşmaya başladı, verdik coşkuyu bizde , ard arda 6-7 defa sesiniz gelmiyor diye mutelediler bizi , en son dedik lan gevşek iş yeri bahcesindeyiz telefondan gelmiyorsa in aşa yüzyüze konuşacaz:):D:D:D

tabi biz olayı büyütünce kapatma talebimizi derhal işleme aldılar,400 tl dedikleri cayma bedelinden direkt vvazgectiler, modem istediler vermedik geri, ayrıca 1 yıl ücretsiz , 2 ci yıl 50tlye 50mps hat teklifi ve yanında s4mini teklif ettiler yine kabul etmedik:)

dsmarttayız mutluyuz.

kısacası süperonline her işinde taşeron kullanıyor. kesinlikle tavsiye edilebilecek bir şirket degil. cok büyük bir sitede oturmuyorsanız kullanmayın.

sen hangi şehirdesin hocam ya bunları kolay kolay yapacak firma değil süperonline :D ben sitelerinden bi şikayetimi yazıyorum obur gün kapıma servis yolluyorlar çok ilginç olaylar yaşamışsın :D

sen hangi şehirdesin hocam ya bunları kolay kolay yapacak firma değil süperonline :D ben sitelerinden bi şikayetimi yazıyorum obur gün kapıma servis yolluyorlar çok ilginç olaylar yaşamışsın :D

eskişehir hocam. ögrenci memleketi bura herkez ucuzcu olunca iyi hizmet pek alamıyorsun:D

dipnot; anıya eklemeyi unutmuşum. bu süperonline kullanan arkadaş süperonlineye ttnetten gecmişti ve indirim almak için telefon numarasınıda taşımıştı, süperonline telefonu geri vermedi, 1 yıl beklemeniz lazım dediydi:)

yeni numara alındı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri