SüperOnline kullanıcıları - kullananlar yardım ederler mi

suhatuna

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 4 senedir TT net kullanıyorum ama gectıgımız hafta Buca ya tasındım ve nalet bir altyapı , port , vss sorunlar yuzunden ya 8Mbt internete mahkum olucam (6 - 8 ay boyunca) yada farklı şirketlerden bırını secıcıem Superonlıne vss ...

Süper onlıne kullanan arkadaslar bu iş için SUPERONLİNE daqn memnunlar mı?
Hangı paketı kullanıyorsunuz , neyi tavsıye edersınız?

superonline en dandik paketi ttnetten iyidir, istanbul için konuşuyorum.
oturduğunuz bölgedeki insanlara sorarsanız daha iyi bilgi alabilirsiniz.

Superonline almıştık geçen sene 2 sene taahhütlü , yalın paketti 16 mbps hızı vardı kota 50 gb dı . 50 tl ye almıştım fatura hiç 50 yi geçmedi hep 47 48 civarında geldi . Biz kotayı geçmemize rağmen hızı kolay kolay düşmez 150 gb kullanıpta hızınını düşmediğini bilirim bazı aylar düşerdi hızı düşse bile 5-8 mbps arasına düşüyordu . Super Online ttnet alt yapısını kullanıyordu binada fiber kutusu vardı o kutu artık her binada var istersen bak bir pakete hocam.

En azından ttnet gibi kotayı aşınca direk 3 mbps düşmez hızı :)

fiber yoksa bile superonline alınır adamlar turktelekom gibi 25 lira boş yere telefon kdvsi almıyor. konuştugun kadar geliyor.

Bu nasıl iş ya ...
Süperonline ile de görüştüm şimdi , magallede sadece 8mbit hız alabilirmişim ve o da ttnet altyapısını kullanıyormuş...
Benim için bu iş bitti sanırım !!! :(

Fiber altyapı varsa hiç düşünmeden alabilirsiniz.

bende süperonline kullanıyorum yıllardır ama kotayı geçince direk 3 mbps düşüyor hep hiç sekmiyor maşallah. bu düşemeyenler nasıl oluyor anlam veremiyorum

yıllar sonra ttneti bırakıp dün superonline 50mbit 79lira tab a 6 hediyeli paketi aldım. Şuan için çok memnunum

Yaklaşık 1 yıldır superonline kullanıcısıyım binde bir sorun çıkıyor ve sorunlar en geç 12 saat içerisinde çözülüyor (1-2 saatte çözüldüğüde oldu) paketim 50mbs down 4 5 mbs up ama geceleri down 65 70 e kadar çıkıyor

bende süperonline kullanıyorum yıllardır ama kotayı geçince direk 3 mbps düşüyor hep hiç sekmiyor maşallah. bu düşemeyenler nasıl oluyor anlam veremiyorum

evet telefona mesaj geliyor saniyesinde düşüyor 1kb bile fazla kullandırmıyorlar. benim de öyle ne yazıkki.

5548593289.png

25 mbit bağlattık ilk 6 ay 50 mbit vereceklermiş.İşin en güzel yanı akk yok. Neden yok nasıl yok bilmiyorum. 3 aydır kota aşım yaşamıyorum.

Superonline güzel yıllardır kullanıyoruz ama akk sıkıntı 75gb var ay sonu 300gb oluyor:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri