SüperOnline kullanıcıları Video yükleme sorunu Yaşayanlar içeri Lütfen

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Kiyoshi

Yasaklanmış
Merhab arkadaşlar süperonline kullanıcıları bilindigi gibi youtube video yukleme sorunbu yaşıyor bunun ile ilgili gerekli şikayeti yetkili bayi üzerinden yaptım arastırmasını yaptılar ve sonuca ulaşamadılar sorun youtube üzerinden oldugunu söyleyip gelen arıza taleplerinin az olmasından dolayı dikkat almadılar

Bölge bayisinden gelen yetkili kişi incelemeler sonucunda şikayet az ve gerekli ilgi gösterilmiyor diyerek ulaşabilecegin kişilere ulaşıp

0850 222 0 222

Menüden 1311 tuşlayarak youtube video yukleyemiyorum diye arıza kaydı bırakmalarını rica ediyorum yoksa bu sorun göz ardı edecekler ve ilgilenmeyecekler ve daha uzun bir süre süperonline kullanıcıları video yukleyemeyecek

Lütfen tüm süperonline kullanıcısı arkadaslar bu numaradan ulaşıp arıza kaydı bıraksın

Bende vardı. Biri geldi sorun var mı diye falan. Sonra dedim işte net kopuyor devamlı. Sonra bana Dns'nizi 4.2.2.1 4.2.2.3 olarak değiştirin dedi. Bugün hiç sorun yaşamadım bu dns ile. Birde Youtube Türkiye'de açıldıktan sonra sanırsam bu sorun geçti. Video yüklüyorum bugün hiç sorun olmadı. Normalde çok yaşardım. Ya %10'da ya %1 de donup kalırdı.

süperonline fiber internet hizmetimi sein hizmett

superonline fiber internet hiç sorun yok tüm videolar yükleniyor hocam

Hocam dns ayarların nedir acaba yada dns varmı bende süper online fiber internet var ama malesef youtube kapatıldıktan sonra bir daha video yukleyemedim

yok hocam aşılmadı yeni ay başladık zaten adil kullanım kotam 100 gb video yukleyemezken dolamıyor malesef :D

yok hocam aşılmadı yeni ay başladık zaten adil kullanım kotam 100 gb video yukleyemezken dolamıyor malesef :D

Bende video yüklerken baglantı kopma sorunu vs oluyordu . Huawei 253 modemi kullanıyordum arıza kaydı oluşturdum vs ertesi gün geldiler , Modem degiştirme talebinde bulundum bir üst modem olan Huawei 253s ile degiştirdiler , Sorun vs düzeldi . Ama benim bu sorunum ADİL KOTA dolduktan sonra oluyordu .

вαттυѕαу;412321' Alıntı:
Bende video yüklerken baglantı kopma sorunu vs oluyordu . Huawei 253 modemi kullanıyordum arıza kaydı oluşturdum vs ertesi gün geldiler , Modem degiştirme talebinde bulundum bir üst modem olan Huawei 253s ile degiştirdiler , Sorun vs düzeldi . Ama benim bu sorunum ADİL KOTA dolduktan sonra oluyordu .

Hocam benimde modemimi degiştirdiler 253s var suanda bendede prelli marka modem vardı hiç sorun yaşamamıstım

вαттυѕαу;412321' Alıntı:

Uploadlar Kota Kavr***** Girmiyor Diye Biliyorum..

Bu sorun ben de var , bugun superonline'e aradım , kontrol için eve geleceklermiş , superonline alt yapısında youtube ile ilgili sorun var ..

Arkadaşlar hepimiz aynı konuda bugun superonline'e telefon açıp , sorunu dile getirip , sorun devam ederse aboneliğimi iptal edeceğim dersek eminim ilgilenecekler. Ben bugun bu şekilde söyledim ..

valla bende bu konuda çok çektim superonline den aradım dava açarım dedim kapattırım aboneliği dedim sonunda amacıma ulaştım şuanda upload sorunum kalmadı. Biraz zorlayın düzeltirler.

superonline kullanıyorum fiber internet 50 mbps. down ve upta hiç sorun yaşamadım.

dns var ise otomatiğe çekip deneyin

Arkadaşlar hepimiz aynı konuda bugun superonline'e telefon açıp , sorunu dile getirip , sorun devam ederse aboneliğimi iptal edeceğim dersek eminim ilgilenecekler. Ben bugun bu şekilde söyledim ..

Youtube kapalıyken arayınca Youtube bozuk diyorlardı bu Superonline.
Şimdi düzgün yükleyebiliyoruz yasak kalktıktan sonra.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri