Arkadaşlar merhaba, 2 haftalık VDS'i bilmeyen yok sanırım artık ücretsiz şekilde alınabilen. Telefon onayı gerekiyor yalnızca ve mail. Onda da sıkıntım yok çok şükür. Bazı işlemler için sürekli VDS açıyorum günde 1 tane yaklaşık. Bir işime yaramıyor sonra 14 gün ücretsiz olduğu için 13 gün ücretsiz kullanılabilirken ben bırakıyorum. Upcloud bilgileri ve uzak masaüstü için bilgileri teslim ediyorum.
Youtube ile ilgili herhangi bir işlem gerçekleştirmiyorum. Gmail hesabı açtıysam kullanıcı adı ve şifresini txt olarak masaüstünde bırakıyorum. İsteyen arkadaşlar söylerse sırayla işim bittikçe göndereceğim. Ricam ücretsiz olarak yaptığım bu işlemde nerede kaldı, bana gelmedi vb. uğraştırmayın beni işim bittikçe mesajı beğenip altına da mesaj atan herkese sırayla atacağım. Her biri farklı telden onaylı vdslerin kapanmaz da 13 gün kullanabilirsiniz ücretsiz. Nasıl kullanacağını bilmeyen arkadaşlara yardım edemeyebilirim müsaitlik durumuna göre. Yapmanız gereken şifreyi vereceğim zaten ip adresini de. Uzak masaüstü bağlantısını açıp bağlanmak server açık teslim ediyorum isterseniz upcloud üzerinden kapayın açın değiştirin orası size kalmış, lütfen ek destek istemeyin
Ayrıca Açamayanı var açanı var. Açabilecek olanlar kendileri buradan açsınlar
Toplam verilmiş VDS sayısı: 3
Not: Silver, Gold, Platin ve Site Yetkilisi arkadaşlar sıralamada önceliklidir.
Youtube ile ilgili herhangi bir işlem gerçekleştirmiyorum. Gmail hesabı açtıysam kullanıcı adı ve şifresini txt olarak masaüstünde bırakıyorum. İsteyen arkadaşlar söylerse sırayla işim bittikçe göndereceğim. Ricam ücretsiz olarak yaptığım bu işlemde nerede kaldı, bana gelmedi vb. uğraştırmayın beni işim bittikçe mesajı beğenip altına da mesaj atan herkese sırayla atacağım. Her biri farklı telden onaylı vdslerin kapanmaz da 13 gün kullanabilirsiniz ücretsiz. Nasıl kullanacağını bilmeyen arkadaşlara yardım edemeyebilirim müsaitlik durumuna göre. Yapmanız gereken şifreyi vereceğim zaten ip adresini de. Uzak masaüstü bağlantısını açıp bağlanmak server açık teslim ediyorum isterseniz upcloud üzerinden kapayın açın değiştirin orası size kalmış, lütfen ek destek istemeyin
Ayrıca Açamayanı var açanı var. Açabilecek olanlar kendileri buradan açsınlar
Toplam verilmiş VDS sayısı: 3
Not: Silver, Gold, Platin ve Site Yetkilisi arkadaşlar sıralamada önceliklidir.