Sürekli Bedava VDS Dağıtımı (13 Günlük - 2.El)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, 2 haftalık VDS'i bilmeyen yok sanırım artık ücretsiz şekilde alınabilen. Telefon onayı gerekiyor yalnızca ve mail. Onda da sıkıntım yok çok şükür. Bazı işlemler için sürekli VDS açıyorum günde 1 tane yaklaşık. Bir işime yaramıyor sonra 14 gün ücretsiz olduğu için 13 gün ücretsiz kullanılabilirken ben bırakıyorum. Upcloud bilgileri ve uzak masaüstü için bilgileri teslim ediyorum.

Youtube ile ilgili herhangi bir işlem gerçekleştirmiyorum. Gmail hesabı açtıysam kullanıcı adı ve şifresini txt olarak masaüstünde bırakıyorum. İsteyen arkadaşlar söylerse sırayla işim bittikçe göndereceğim. Ricam ücretsiz olarak yaptığım bu işlemde nerede kaldı, bana gelmedi vb. uğraştırmayın beni işim bittikçe mesajı beğenip altına da mesaj atan herkese sırayla atacağım. Her biri farklı telden onaylı vdslerin kapanmaz da 13 gün kullanabilirsiniz ücretsiz. Nasıl kullanacağını bilmeyen arkadaşlara yardım edemeyebilirim müsaitlik durumuna göre. Yapmanız gereken şifreyi vereceğim zaten ip adresini de. Uzak masaüstü bağlantısını açıp bağlanmak server açık teslim ediyorum isterseniz upcloud üzerinden kapayın açın değiştirin orası size kalmış, lütfen ek destek istemeyin :D

Ayrıca Açamayanı var açanı var. Açabilecek olanlar kendileri buradan açsınlar :D

Toplam verilmiş VDS sayısı: 3

Not: Silver, Gold, Platin ve Site Yetkilisi arkadaşlar sıralamada önceliklidir.

Hocam ben alabilirm benim vds bakımda elinizde var sa?

güzel bi proje like atıyorum bekliyoruz vds yi . bakalım

ben bir türlü açamıyorum :D telefon hatası veriyor

Gönderildi.

Diğer arkadaşları da ekledim listeye, açtıkça göndereceğim arkadaşlar işi gücü bırakıp açmıyorum. :D İşin bir parçası olarak açıp kullanım bitince veriyorum :D ondan sabırlı olun lütfen :D

teşekkür ederim hocam geldi vps bilgileri şuan vpsdeyim süper

hocam sadece hesap açmak için mi kullanıyorsun. aynı yerden ben de hesap açsam sıkıntı olur mu? bir de vps başı kaç hesap açıyorsun

bilgisayarı çok kasıyor zor oynatıyorum neden ?

Arkadaşlar herkes için tek :D 10 değil tek :D listeye ekledim :D

hocam sadece hesap açmak için mi kullanıyorsun. aynı yerden ben de hesap açsam sıkıntı olur mu? bir de vps başı kaç hesap açıyorsun

Hocam hesap açmak için değil özel bir projem var, hesap açmıyorum normalde, çok ender açıyorum. Açacak olsam ip değiştiririm evden direk :)

bilgisayarı çok kasıyor zor oynatıyorum neden ?

Hocam destek vermiyorum kusura bakmayın :) Ama normaldir. http://www.ytpara.com/youtube-kazan...-haftalik-ucretsiz-vds-alma-10mb-up-down.html destek için bu konuya :D :D :D

bende alabilirmiyim ? biraz kurcalar bulurum artık kurmayı filn..

bana atsana acill lazım dizi yüklemem lazımmm ..

Hocam bu şekilde yaparsanız göndermeyeceğim. Elimde tutmuyorum zaten, açıp işlem gerçekleştirip sonra gönderiyorum. Eğer acilse kendiniz açabilirsiniz arkadaş anlatmış zaten. Telefon onayı için de benim r10daki konumu okuyup işlemi gerçekleştirebilirsiniz. sms şeklinde gelmiyor aktivasyon ama geliyor, ingilizceniz var ise sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri