Sürekli çalışacağım 4k izlenim & 1k aboneci

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Sürekli olarak onaya kanal gönderiyorum forumda bilen bilir beni.

Ben kimseden indirim, torpil istemiyorum. Sadece parasını ödeyip hizmetin verilmesini istiyorum, parasını peşin ödediğim hizmeti tamamlanması için günde 50 kere yazma istemiyorum.

Youtube'de sorunlar olabilir, düşüş olabilir abonede & izlenimde HİÇ SORUN DEĞİL. Yeter ki bunu bahane edip paramın üzerine konmaya kalkmasın kimse. Telafi etsin, tamamlasın.

İletişimde kopukluk olması ticaretimizi olumsuz etkiler. Nitekim iletişimim olağan sorunlar dışında zaten olmaz. Her şey normal giderken kimseye yazıp boş çene çalacak değiliz.

Kriterler belli, ben hizmetime güveniyorum diyen ulaşsın kazanalım kazandıralım :o

Sürekli olarak onaya kanal gönderiyorum forumda bilen bilir beni.

Ben kimseden indirim, torpil istemiyorum. Sadece parasını ödeyip hizmetin verilmesini istiyorum, parasını peşin ödediğim hizmeti tamamlanması için günde 50 kere yazma istemiyorum.

Youtube'de sorunlar olabilir, düşüş olabilir abonede & izlenimde HİÇ SORUN DEĞİL. Yeter ki bunu bahane edip paramın üzerine konmaya kalkmasın kimse. Telafi etsin, tamamlasın.

İletişimde kopukluk olması ticaretimizi olumsuz etkiler. Nitekim iletişimim olağan sorunlar dışında zaten olmaz. Her şey normal giderken kimseye yazıp boş çene çalacak değiliz.

Kriterler belli, ben hizmetime güveniyorum diyen ulaşsın kazanalım kazandıralım :o

Benzer konu açacaktım sağ olsun arkadaşım açmış aynı şekilde hizmet saglayan arkadaş varsa skypten beni ekleyebilir kesinlikle düşme olsa dahi kendisi telafi edecek sürekli sürekli vaktimi almayacak.
Ben nasıl ki hizmet ediyorsam birşeyi satmak için ugraşıp çabalıyorsam bu hizmeti sunan arkadaşta ugraşacak nihayetinde bu işten ekmek yiyor ekmek yesin diye bizim ugraşımız olmaz ise bende pm alabilirim.:)

Ben de arıyorum böyle bir tedarikçi. Arkadaşa ulaştıktan sonra bana da ulaşın lütfen..

bol şans şu yazdıklarını 1 aydır test ediyorum daha işini yapana rastlamadım :)

bulursan biliyosun hocam skype da bi mesaj kadar yakınım

Aynı şekilde gerçekten işini hakkıyla yapan bir satıcı varsa bende çalışmak istiyorum. :)

Buradaki arkadaşlar ve kendim şahsen tanıdığım lakin ytparaya üye olmayan bir çok arkadaş var, düzgün iş yapan varsa para da var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri