Sürekli Çalışacak ONAYSIZ Açacak Birisi Lazım

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler,

Günde en az 500, max 1000 onaysız teslimatı yapabilecek sağlam onaysız gmail açan 1 arkadaşa ihtiyacımız var.

Ücret konusunda anlaşırız.

hocam 1 gün bile sekmeden mi açılacak bu onaysızlar bildiğin gibi bu aralar onaysız açmak aşırı şekilde zorlaştı onaysız olacaksa bi arkadaşla görüşüp ortak açım yapabilirim sana fiyat vs. konusunda detaylı pmden gönderirsen hocam

hocam 1 gün bile sekmeden mi açılacak bu onaysızlar bildiğin gibi bu aralar onaysız açmak aşırı şekilde zorlaştı onaysız olacaksa bi arkadaşla görüşüp ortak açım yapabilirim sana fiyat vs. konusunda detaylı pmden gönderirsen hocam

skype ekler misin dostum, ordan bir görüşelim

sen adsenseye günde 500 kanal basmayı mı düşünüyorsun. :D:D

Cumartesi ya da en geç pazar gününe almış olduğum siparişleri teslimedeyim hocam, biriyle anlaşamazsanız günlük 500 civarı teslimat yapabilirim, sizin için uygun olursa.
Bol kazançlara vesile olsun...

MCN, babasının oğlu olsa bu saatten sonra günde 500 spam kanalı değil birinden dünya kapsamından almaz. 500 kanal ayda 15k kanal eder. bunların 10k sı bir ayı görmeden kapanır. MCN lerde 3 aylık 1k kapanma kotası var nereye günlük 500 spam kanalı alacak.

partner çalışıcak sanırım, bitane partner bulmuştur

Son düzenleme:
profesyonel onaysız açan arkadaşlar yazarsa sevinirim arkadaşlar

MCN, babasının oğlu olsa bu saatten sonra günde 500 spam kanalı değil birinden dünya kapsamından almaz. 500 kanal ayda 15k kanal eder. bunların 10k sı bir ayı görmeden kapanır. MCN lerde 3 aylık 1k kapanma kotası var nereye günlük 500 spam kanalı alacak.

boş konuşma yeter be o günkü skype konferasında anlattım hiçmi beynine kan gitmedi. 1k kapanma kotası geldi neye göre geldi bundan kaçış yokmu yani ben mesala kaçıyorum ne dicen şimdi buna nasıl kaçtığımı soruyorsan o günkü konferansta söylemiştim dinledi isen :cool:

ben seni değil google açıklamasını dinliyorum. adamlar resmi olarak açıklama yapmış. eğer dolu konuşuyorsan bul getir bir partner bu kadar milletin çöp dolu ne varsa spam kanallarını al. kota yoksa şartsız alacaksın ama... icraat göster bize, bende konu açıp google yanılmış mavera haklıymış diyeyim.

o konferansta senin 1k kotası yalan dolan demen üzerine serkan abinin ve ibrahim'in sana ne söylediklerini de dinledik. :D [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

boş konuşma yeter be o günkü skype konferasında anlattım hiçmi beynine kan gitmedi. 1k kapanma kotası geldi neye göre geldi bundan kaçış yokmu yani ben mesala kaçıyorum ne dicen şimdi buna nasıl kaçtığımı soruyorsan o günkü konferansta söylemiştim dinledi isen :cool:

fiyata bakma hocam sağlamlık açısından kesinlikle [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] derim 15 gün yoktu mail sattığı adamlardan mail satmaları için mesaj attım gerisini sen düşün :)

ben seni değil google açıklamasını dinliyorum. adamlar resmi olarak açıklama yapmış. eğer dolu konuşuyorsan bul getir bir partner bu kadar milletin çöp dolu ne varsa spam kanallarını al. kota yoksa şartsız alacaksın ama... icraat göster bize, bende konu açıp google yanılmış mavera haklıymış diyeyim.

o konferansta senin 1k kotası yalan dolan demen üzerine serkan abinin ve ibrahim'in sana ne söylediklerini de dinledik. :D [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

doğru diyorsun 1k kapanma kotası var o yüzden partner dönemi bitti :rolleyes: 1k kapanma kotasının daha ne anlama geldiğini bilmeden konuştuğun için cevabı hak etmiyosun :p :D

eylül ayından beri senin haklı çıkmanı umut ediyorum halada umut ediyorum. inşallah google bize zarf atmıştır...

doğru diyorsun 1k kapanma kotası var o yüzden partner dönemi bitti :rolleyes: 1k kapanma kotasının daha ne anlama geldiğini bilmeden konuştuğun için cevabı hak etmiyosun :p :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri