Sürekli Çalışacak Zamanı Bol Youtube Uploader Alinacakdir.

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Sürekli Çalışacak Zamanı Bol Youtube Uploader Alinacakdir.
Arkadaslar bana ve benim kanallarima calisma yapacak bir arkadas ariyorum.Yapmasi gereken isleri asagida listeledim.Bu isleri duzenli ve duzgun bir sekilde her gun atlatmadan yapmasi gerekiyor.Vakti zamani bol olmali.Bu iste hem yaptigi is karsiligi kazanacak,hemde benim bazi yardimlarimla kendisine kazanc saglayacakdir.Lutfen vakti bol olan,bu islerle ugrasan bu isi kazanc kapisi olarak dusunen isi yapabilecek 1 arkadas olsun.Vakti olmayan,1 gun dahi isini yerine getiremeyecek arkadaslar hic yaparim demesin.Gozum arkada olsun istemiyorum.

1.hergün 10 yeni kanala 200 adet video yüklenecek,yani 2k video.
2.para kazanmaları açılacak.
3.3.taraf para kazanmayan videolar silinecek.
4.kanal resmi, kanal abone ol aktif edilecek.
5.Ertesi gun yeni kanallara Yukleme yapmadan once,bir onceki gunki kanalalari kontrol edecek.(Uyari,ihlala vs gibi durumlar varmi diye).
6.hergün kanallar eksiksiz teslim edilecek 22.00 ila 02.00 arası
7.Benim verecegim etiket açıklama girilecek toplu olarak.
8.Yüklenecek videoları ben verecem veyahut gösterdigim kanal çekilip yüklenecek.
9.haftada 1 gün izin kullanılabilir diger günler kanallar eksiksiz teslimedilecek.
10.1000 kanaldan sonra tekrar aynı kanallarla dönülüp onlardan devam edecek.

(Kanallari ben acip verecegim.)
(Bu isi yapacak kisinin Vps-vds'si Vds temin edilecekdir.)

Atilan her videonun icinden Telif veren,eslesen vs gibi uyari veren videolar temizlenecek.

*Yuklenen videolarin yada kanalin Spama girip girmeyecegi konusunda tecrubesi olacak.(Bu isi az cok yapan,bilen bir kisi bir videonun yada yuklemenin spam yada Topluluk gibi uyarilara takilip takilmayacagini bilebilir.)

evet yapılacak iş bu kanallara video yüklemek ve kontrolünü yapmak ve işini aksatmamak, vakti bol olan işini ciddiye alan arkladaşlar dönüş yapsın lütfen.

Çalışma İçin Aylık 500 tl Garanti para verilecetir.

Not:Muslera06 beyto33 den alıntıdır.Teşekkürler. ve birazda benden karma oldu yani:D
Lütfen başvuru için konuya yazalım.pm atmayınız.

Kendi işleri arasında gayet kolay bi şekilde yapılabilecek bir iş bence.
Öncelikle kanalları abimiz açacak,Vds'yi yine temin edecek.Videoları,etiketleri,açıklamaları verecek.Sizin tek yapmanız gereken Up/Down yapmak eslesenleri silmek olacak.Zamanım olsa yapabilirdim ama okulum var.Fiyat da iyi.Tavsiye ederim yapacak arkadaşlara.

zamanım olsa işe talip olurdum ama dershanem var.İş çok uygun vds,kanallar verilecek sadece up down güzel iş :D

üstadım hayırlı işler, toplu bandan nasıl korunuyorsun...

ben yapabilirim, pm atarsanız, skype üzerinden falan konusabiliriz detayları.

işe talibim üniversite öğrencisiyim zamanım bol az çok bu işlerde deneyimliyim.
Yaşım 21
Selçuk üniversitesi işletme bölümü 3.sınıf öğrencisiyim
Çankırılıyım
Youtube işiyle yaklaşık 2 yıldır ilgileniyorum.

Teşekkürler Geri dönmenizi bekliyorum.

Öncelikle Günlük 8 ila 10 saat arası Pc başında oluyorum.Amatör olarak bir kaç kanalımada arada video yüklüyorum.İş hakkında öğrenmek istediğim bir kaç şey var ?
1-) Videolar Botlamı indirilip yüklenilecek Elle mi ?
2-) Ortalama kaç video olacak veya iş süresi ne kadar olur tahminen ?
3-)Eğer verilecek emek tahmin ettiğimden fazla olursa ücret artırımı olur mu ?
4-)Hesapta olmayan kişisel bir işimiz çıkarsa o gün idare edilirmi ?

3-4 ay sonra yurtdışına çıkacağım öğrenci olarak o zamana kadar para biriktirmem lazım.Anlaşırsak işe talip olabilirim.

Bu sitede yeniyim R10 nickim opinion güven konusunda sıkıntınız olmasın.

AB Rh + :D işe gerçekten talip olduğumu bildirmek için bu bilgileri verdim hocam :)

S.a hayırlı akşamlar hocam ben yeterince boş vakte sahibim elimin altında internet vs bilgisayar gibi teknik ekipman ve birazda bilgi birikimi ve tecrübe mevcut şu sıralarda işe yada ek işe aşırı derecede iğtiyacım var online sürem ise genelde sabah 6 öğlen 12-13 hariç bütün gün ve gece onlineyim sabah uyuyorum :D
Görüşmek isterseniz
[email protected] skype ve face adresim hocam :)

Merhabalar kardeşim. İşe ihtiyacım var bunu uzun süredir söylüyordum. Konum dahi var.
Ayrıca mesaj atıyorum.

ben yapabilirim, pm atarsanız, skype üzerinden falan konusabiliriz detayları.
hocam burdan nekadar nette olursun vds kullanabiliyormusun vs ayrıntı verirsen degerlendirecem
işe talibim üniversite öğrencisiyim zamanım bol az çok bu işlerde deneyimliyim.
Yaşım 21
Selçuk üniversitesi işletme bölümü 3.sınıf öğrencisiyim
Çankırılıyım
Youtube işiyle yaklaşık 2 yıldır ilgileniyorum
Teşekkürler Geri dönmenizi bekliyorum.
degerlendirme yapıp dönücem

Öncelikle Günlük 8 ila 10 saat arası Pc başında oluyorum.Amatör olarak bir kaç kanalımada arada video yüklüyorum.İş hakkında öğrenmek istediğim bir kaç şey var ?
1-) Videolar Botlamı indirilip yüklenilecek Elle mi ?
2-) Ortalama kaç video olacak veya iş süresi ne kadar olur tahminen ?
3-)Eğer verilecek emek tahmin ettiğimden fazla olursa ücret artırımı olur mu ?
4-)Hesapta olmayan kişisel bir işimiz çıkarsa o gün idare edilirmi ?

3-4 ay sonra yurtdışına çıkacağım öğrenci olarak o zamana kadar para biriktirmem lazım.Anlaşırsak işe talip olabilirim.

Bu sitede yeniyim R10 nickim opinion güven konusunda sıkıntınız olmasın.
hocam vds ile yükliyeceksiniz. konuda detaylı yazıyor detaylar

S.a hayırlı akşamlar hocam ben yeterince boş vakte sahibim elimin altında internet vs bilgisayar gibi teknik ekipman ve birazda bilgi birikimi ve tecrübe mevcut şu sıralarda işe yada ek işe aşırı derecede iğtiyacım var online sürem ise genelde sabah 6 öğlen 12-13 hariç bütün gün ve gece onlineyim sabah uyuyorum :D
Görüşmek isterseniz
[email protected] skype ve face adresim hocam :)
degerlendirme yapıp dönücem
Merhabalar kardeşim. İşe ihtiyacım var bunu uzun süredir söylüyordum. Konum dahi var.
Ayrıca mesaj atıyorum.
pm yollandı

günde 12-14 saat bilgisayar başındayım. vds, youtube, upload sıkıntım yok. hepsinde tecrübeliyim. senin istediklerinden daha fazlasını yapabilirim. örnek olarak 15 kanal günde.. pm atarsan daha detaylı konuşabiliriz..

Benim böyle bir arkadaşa ihtiyacım olsa hiç düşünmeden [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] a verirdim işi öneririm güven açısından

degerlendiriyorum alex görüşün önemli benim için kardeşim,altı üstü 500tl vercegima ama bende kolay kazanmıyorum benim istedigim 10 kanalı eksiksiz teslim edecek benle çalışan arkadaş ayrıca 3.taraf dünya geneli 15 20dk sonra yanmayan para kazanma vs eksiksiz silecek kendi kanalı gibi ilgilencek baştan savma yapmayacak kanal resmi verdigim etiket açıklama,abone olu aktifleştirecek yani ben daha önce yaşadıgım için ben kanalla yok para kazanması açılmamış yok etiketi eksik yok kanal resmi kanal abone olu vs hepsi tam olacakki bende onlarla tekrar ugraşmıyayım kafam rahat olsun bidaha kontrol etmiyeyim.istedigim bu tam olarak tam olarak eksiksiz yaparım diyen başvursun

Hocam işe gerçekten talibim ve size bir önerim var hocam sizinle 2 hafta deneme süresi olarak çalışayım ve o 2 haftadan sonra sizin beni beğenip beğenmediğinize göre işe devam yada bırakma durumunu değerlendirelim.Maaşa başlama ise 2 haftalık deneme süresinden sonra başlasın.

Öğrenciyim işe gerçektende ihtiyacım var.Günlük rahat 10 12 saat girebiliyorum.ayrıca vps vds deneyimim vardır.Birde sizin istediklerinizi yerine getirebilirim.

Çok teşekkürler.

degerlendiriyorum alex görüşün önemli benim için kardeşim,altı üstü 500tl vercegima ama bende kolay kazanmıyorum benim istedigim 10 kanalı eksiksiz teslim edecek benle çalışan arkadaş ayrıca 3.taraf dünya geneli 15 20dk sonra yanmayan para kazanma vs eksiksiz silecek kendi kanalı gibi ilgilencek baştan savma yapmayacak kanal resmi verdigim etiket açıklama,abone olu aktifleştirecek yani ben daha önce yaşadıgım için ben kanalla yok para kazanması açılmamış yok etiketi eksik yok kanal resmi kanal abone olu vs hepsi tam olacakki bende onlarla tekrar ugraşmıyayım kafam rahat olsun bidaha kontrol etmiyeyim.istedigim bu tam olarak tam olarak eksiksiz yaparım diyen başvursun

abi sanki 500 için çok şey istiyosun gibime geldi bunu çaylaklar kabul eder ama onlarda işi bilmezler kanalı eksik yaparlar ama [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] yapar bunu yaa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri