Sürekli Pc titriyor ve tarayıcı sayfaları yenılenıyor

FaDex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Bir aydır hemen hemen her dakıka toshıba laptop win7 işletım sıstemınde internet sayfası arasında gezinirken ekranın titrediğini ve süreklı sayfaların yenılenıyor,bu yüzden internetı kullanamaz hale geldım,bır ay ıcınde nerdeyse 15-20 defa format attım duzelıyor ve 1-2 gun sonra yıne aynısı oluyor bu yüzden laptopu kullanamıyorum ve değiştirsem mı dusunuyorum.ekran titremesinden bahsettiğim masaüstü yenileniyor sürekli. masaüstündeki ve dosyadaki bütün kısayolların simgeleri tirtriyor,laptopa herhangı bırşey kurulu değil ama nedense bu şekılde oluyor sorunu nasıl duzeltırım.

Bu sorunla daha önceden karşılaşan var mı nasıl bır sorun başıma ılk defa gelıyor ne yapmam gerekır

bilgisayarını diğer formatta aç. öyle bakbakalım ne oluyor? "guvenlı kipde at kullan" yine aynı şeyleri yapıyorsasıkıntı kartların tanıtımınde...
sonrasında ekran kartını iptal et deme.. hatta pc ni format atınca. ekran kartlarını otamatık driverlarla deılde, bilgisayarının nroano orjınal sitesinden indiridğin kartlarla tanıt ve otamatık sistem kartlarının driverlanın tanıtımını kapat guncellemesini sende otamatık driver guncelleme. sonunun bence :% 90 budur...
(1-pc kartlarını driverlarını sen nasıl tanıtıyorsun ? guncellemeyi yapıyormusun driverlarda? onu yaz bi)

hocam guvenlı kıptede açtım yınede aynı sorun var,format atınca draver yuklemıyorum zaten formatla bırlıkte hersey gerı geliyor dıye,otomatık drıver guncellemesı nasıl yanı onu nerden kapatıyoruz ben bu konuda hıçbırşey yapmadım

Formattan sonra driverları yükleyiniz.
Sorun düzelmezse tamirciye yada garantiye yollayınız sorun yazılımsal veya donanımsal olabilir.

çok defa format attım,ekran kartı draverını yukledım ama degısen bışey yok 2005 model toshıba laptop sanırım mıladı doluyor oyuzden tamırıyede gorturmek ıstemedım boşyere masraf etmıeyım ama bu şekıldede kullanamaz hale geldı
bu mesajı bıle yazarken 20 defa sayfa guncellendı yazıdgım mesajda sılındı.

Senin sorunun ya virüsten ya klavyeden yapar birader. Eger recovery veya ghost yapıyosan onların içindede virüs vardır hardisteki tüm dosyaları al bi usb hardiskke. Bas temiz bi format pc de hiç bir şey olmasın. Eger hala sorun varsa klavyeyinin baglantısını notebooktan ayır. Harici bi klavye tak. Sorun yoksa klavye tuşları takılı kalmıştır. 30-40 tl ye sıfır klavyesini alırsın notebookun sorunun hallolur.

hocam hıçbır sıvı vs. dokmedım ve ekstra program vs.kullanmıyorum pc oyle kalabalık degıl sadece ınternet ıcın kullanırım pc yı,ıkı hardıskede format attım ama yınede aynı,klavye tuşlarını tek tek denedım herhangı bı tuş takılı kaldıgı bellı olmuyor,genel olarak rakamsal tuşları kullanınca sayfa daha çok yenılenıyor pc kullanamaz hale gelıyor,yenılenmeye baslayınca 15-20 sn fazla suruyor u arada klavye baglantısını kesmedım bılemıyorum donanımforumada yazdım 1 ay once ama kımse cevap vermedı dıyebılırım alakanız ıcın tesekkurler

hocam hıçbır sıvı vs. dokmedım ve ekstra program vs.kullanmıyorum pc oyle kalabalık degıl sadece ınternet ıcın kullanırım pc yı,ıkı hardıskede format attım ama yınede aynı,klavye tuşlarını tek tek denedım herhangı bı tuş takılı kaldıgı bellı olmuyor,genel olarak rakamsal tuşları kullanınca sayfa daha çok yenılenıyor pc kullanamaz hale gelıyor,yenılenmeye baslayınca 15-20 sn fazla suruyor u arada klavye baglantısını kesmedım bılemıyorum donanımforumada yazdım 1 ay once ama kımse cevap vermedı dıyebılırım alakanız ıcın tesekkurler

notebook markası modeli ne

bu hata öncesi bilgisayar herhangi bir darbe almış mıydı?
ekran kartı yerinden oynamış olabilir.

söküp ekran kartını sabitlersen düzelir sanırım.

bu hata öncesi bilgisayar herhangi bir darbe almış mıydı?
ekran kartı yerinden oynamış olabilir.

söküp ekran kartını sabitlersen düzelir sanırım.

pc yı bır defa tamıre bıle goturmedım cok defa duşurdum yıllar once hıç bole sorunla karışlaşmamıştım,son bır ıkı aydır sureklı bu sorunla karşılaşınca ıdoğru duzgun ytbe ışını bıle yapamıyorum

pc yı bır defa tamıre bıle goturmedım cok defa duşurdum yıllar once hıç bole sorunla karışlaşmamıştım,son bır ıkı aydır sureklı bu sorunla karşılaşınca ıdoğru duzgun ytbe ışını bıle yapamıyorum

benzer bir sorun elimdeki toshiba satellite a400d modelde mevcuttu. (modeli tam hatırlamıyorum ama oydu galiba)
aynı şekilde 5+ yaşında iken benzer sorunlar yaşadım.

bilgisayarı harici bir monitöre bağlar mısın? harici monitörde eğer benzer sorun yaşarsan ekran kartın sorunludur. Ekran kartını değiştirmen gerekebilir ancak ekran kartı bilgisayarın normal fiyatını aşar...

pc yı söktum saatlerdır zor toparladım ama degısn bışy olmadı çok ılgınc bı sorunla karşı karşıyayım

pc yı söktum saatlerdır zor toparladım ama degısn bışy olmadı çok ılgınc bı sorunla karşı karşıyayım

klavyeyi yerinden çıkar öle bi dene diger parçaların soketlerini sök tak hepsini sırayla. İlk önce yapabilecegin şekilde bi bak incelenmeden detaylı ekran kartı gitmiş orası gitmiş burası gitmiş demek tuhaf kaçıyo.

bende acer marka laptop var benimde ekranım titriyo iki ihtimal var birincisi ses driverımdaki sorundan kaynaklanıyo olaiblir ikinci ihtimal ekrana giden kablolarda sıkıntı olabilir.

bazen bu sorun hiç olmuyo. olduğu zamanda ekranı en geriye itiklediğimde düzeliyo bazen hoparlör kısmına yumrukla hafif vuruyorum düzeliyo

benim sorun seninkiyle aynı da olmayabilir. hani eskiden televizyonda yayın çekmeyince ekran aşşağı doğru kayar gibi görünüyodu ya aynısı oluyo bende :)

klavyeyi yerinden çıkar öle bi dene diger parçaların soketlerini sök tak hepsini sırayla. İlk önce yapabilecegin şekilde bi bak incelenmeden detaylı ekran kartı gitmiş orası gitmiş burası gitmiş demek tuhaf kaçıyo.

hocam çok fazla derınlere ınemedım,eğr laptopu toparlayamazsayım laptp alacak parayıda bulamışyacaktık,çok seyı denedım olmuyor ekran kartı sorunu sanırım bır gun para alabılırsek artık o zaman yenı laptop peşine duşerız sımdı yardımlarınız ıcın teşekkürler Allah razı olsun yınede bu şekılde ıdare edecez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri