Sürekli ünlem yememek için neler yapılmalı

• Kullanıcı crozy123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

crozy123

Kayıtlı Üye
Arkadaşları kana video ekliyorum 1 gün sonra her ekledigim video ünlem veriyor buna yakalanmamak için neler yapılmalı

hocam ondan baset miyorum sürekli kanal açıp video ekliyorum ertesi gün attıgım bütün videolar ! yiyor bunu soruyorum bi çözümü varmıdır

video atmayacaksın :D
yok hocam çaresi yt-yt çalışıyorsan ve az da uzun videolarsa ünlem olur müdahale etmezsen.

hocam ondan baset miyorum sürekli kanal açıp video ekliyorum ertesi gün attıgım bütün videolar ! yiyor bunu soruyorum bi çözümü varmıdır

Aynısı bende de oldu. İhtar yedim ondan sonra video telif bana ait olsa bile ünlem koyuyordu youtube. Geri bildirim gönderdim bu sefer de olası yorumlar için inceleniyor diyor öyle kalıyor.Yani anlayacağın ne yaparsaan yap o kanal düzelmez ama daralll bir konu paylaşmış onu bir dene eğer ki sayfan sağlamsa kurtarmak aistiyorsan kurtar yok yeni açmıştım falan diyorsan herşeyi sil en baştan başla.

konuyu takipteyim. ne atarsam ünlem oluyor. hangi yolu dernsem deneyim yine ünlem. 0 kanallrda bile ünlem. 40+ dk videolar

yakamoz denedigin yollar nelerdir mozaik sabitleme otomatik düzeltme olayları var bunları uyguladınmı

yakamoz denedigin yollar nelerdir mozaik sabitleme otomatik düzeltme olayları var bunları uyguladınmı

hepsini denedim yemedi .. 15 mayıstan önce oluyordu şimdi yok olmuyor. başka önerisi olan var mı . en verim aldığınız yöntem hangisi.

bugun 10 defa denedim sabitle düzeltme yöntemini manuel olarak sorunsuzca dolar yandı

Hiç ünlem yemeyen kanala tek seferde 50 ye yakın video attım botla, ondan sonra attığım her video da ünlem geldi.

Bir kanalıma düzenli olarak videoları yüklüyorum. Bir programdan 10 dk bir bölümü benden 1 saat önce birisi yüklemiş aynı video parçasının 3 dk ve 2 dk olarak yükledim sonra tamamını yükledim ünlem yedi. sildim tekrar yükledim para kazanmayı açmadan mozaikledim düzenlenirken para kazanmayı açtım yine ünlem yedi. adamın videosu 9 dk benimki 10 dk bu nasıl iş ben anlamadım yt yeni önlemler almış görünüyor. Kanalım özgün ve spama düşmesinden korkuyorum. Özgün bile çalışamıyorum kanala video atmaya korkar oldum. Önerisi olan değerli forum üyelerinden yorum bekliyorum. Teşekkürler...

Sabitle_duzenle ve mozaik olayi bunlari artik herkes yaptigi icin genellikle yemiyor . Baska careler buluyorum fakat uzun surmuyor yine unleme yakalaniyorum . Aslinda forumda bunu asan bircok kisi var fakat paylasmiyor . Bence haklilarda cunku cok kisi ayni seyi yapinca spama dusuyor bu yontemde . Acikcasi kendiniz deneyim kendiniz biseyler bulacaksiniz arkadaslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri