Syfa to sürekli düşüyor.

• Kullanıcı FaDex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

FaDex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Bir haftadır uzun vıdeolar yüklememe rağmen vıdeo ordası ort.7 dk sayfa to sureklı %1 altında veya %1.5 arasında,içerik barındırcılarından katagorıler engellı sımdı baktığımda 40 k ızlenmeye almışım bugun sayfa to %60 cızgı fılm ve dızı kanallar hepsıde uzun vıdeo ama nedense sayfa to artmıyor bu konuda neler yapılabılır yardımcı olma durumunuz varmı

Sanırım bu konuda kımsenın yorumu yok..

adsensede hassas katagorıde butun ülkelerin google ve face adres uzantılarını kapsayan adresleri elınde olan paylaşabılırmı forumda bir kere denk gelmıştım ama uzun zamandır aratıyorum o konuya ulaşamadım.

benimde aynı şekilde ya dün 28k gösterime aldım sayfa to %0,21 , bugün 8k şu anda sayfa to %0,30 civarında.

biri fikir versin lütfen..

Benimde sizin gibiydi arkadaslar, katagori değiştirdim ve baya etkili oldu. Sayfa to: 7 Tbm: 15 civarında, hatta az bile söyledim üstüne çıkabiliyor genelde ve sizin 10k-20k izlenimlerle kazanamadığınız parayı 3-4k izlenimle alıyorum. Uzun lafın kısası katagori önemli, buna dikkat edin derim. :)

200k gunluk gosterıme aldıgım to 0.20 vıdeolar 1.30 saat uzerı gelde sovme vıdeo ortası acık

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

bende değişen bır durumda yok gıttıkçe sayfa to düşüyor herhalde sıfırlanacak :)

arkadaşlar yok mu bunun bir çaresı.

İşten eve geldım sımdı baktığımda 25k ızlenım sayfa to 0.50 kısa vıdeo çalışsam daha ıyı olurdu butun vıdeolar 1 saatın uzerınde..

arkadaşlar uzun videonun içinde video ortası reklamlar var.
videonuza tıklayan kişi anında tüm reklamları görmüş gibi sayıyor adsense.
yani bir videoda 20 reklam varsa bir izlenimi 20 ilenimmiş gibi gösteriyor.
demekki izleyiiciler videonuzu hemen kapatıyor veya sonuna kadar izlemiyor ondan tık ve to oranınız düşük bunun bundan başka cevabı yok.

arkadaşlar uzun videonun içinde video ortası reklamlar var.
videonuza tıklayan kişi anında tüm reklamları görmüş gibi sayıyor adsense.
yani bir videoda 20 reklam varsa bir izlenimi 20 ilenimmiş gibi gösteriyor.
demekki izleyiiciler videonuzu hemen kapatıyor veya sonuna kadar izlemiyor ondan tık ve to oranınız düşük bunun bundan başka cevabı yok.

Bende oyle karar verıyorum vay akıllar nıye kapatıyorlar hemen,hıç sabırlı değil benım ızleyıcıler.:D:o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri