Taahhütsüz internet var mı ?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar nette araştırdım fakat pek güvenemedim. Aranızda kullanan falan var mı acaba ?

1-2 hafta içinde bu interneti kapatıyoruz taahhütü bitiyor zaten. Üniversiteye gidiyorum kimse kullanmayacak, yaz tatiline 3 ay gelince nasıl yapabilirim ? Oyun falan oynuyorum sıklıkla.

zaten artık taahhütten caydığında kullanmış olduğun ay farkını ödüyormuşsun sadece.

Merhaba arkadaşlar nette araştırdım fakat pek güvenemedim. Aranızda kullanan falan var mı acaba ?

1-2 hafta içinde bu interneti kapatıyoruz taahhütü bitiyor zaten. Üniversiteye gidiyorum kimse kullanmayacak, yaz tatiline 3 ay gelince nasıl yapabilirim ? Oyun falan oynuyorum sıklıkla.

Bulunduğunuz ilde kablosuz internet yayını yapan firma yokmu acaba ?

Örneğin Konya'da birkaç firma var kablosuz cihazlar ile telefonsuz kotasız interneti aylık 35 TL'den veriyorlar (8 Mbit) AKK Yok.

ben ttnetin taahhutsuz" Yalın ULTRANET12 (ADSL) " paketini kullanıyorum 2.ayrı hat olarak "70" papel kitliyorlar her ay .

3 aylık var ttnetin olmaz mı onlar?
fiyatı ne kadar hocam sınırsız mı ? benim kişisel kullanıımımda bile AKK'yi geçmek 10 günü bulmuyordu :D Upload hızı nasıl peki ?
zaten artık taahhütten caydığında kullanmış olduğun ay farkını ödüyormuşsun sadece.

anlamadım hocam kafam şu an acayip dolu valla beynim yandı :D

Bulunduğunuz ilde kablosuz internet yayını yapan firma yokmu acaba ?

Örneğin Konya'da birkaç firma var kablosuz cihazlar ile telefonsuz kotasız interneti aylık 35 TL'den veriyorlar (8 Mbit) AKK Yok.

Cihaz alıp takıyoruz bilgisayara onlardan mı bahsediyorsunuz hocam ? Onlardan var sanırım bizim bi hoca kullanıyordu. Upload hızları nasıl oluyor onların ?

24 ay taahhütle alıyorsun
3 ay kullanıcam demişsin
50 lira olan faturayı 3 ay boyunca 30 lira ödüyorsun
3 ay sonunda kapatmak istediğinde senden 3 ay boyunca ucuz ödediğin faturanın farkını, 60 lira daha istiyorlar
aynı hesap yani

ben ttnetin taahhutsuz" Yalın ULTRANET12 (ADSL) " paketini kullanıyorum 2.ayrı hat olarak "70" papel kitliyorlar her ay .

peki bununla Stream yapılabilir mi hocam ? upload hızı baktım da 800kbps oluyormuş en fazla.

24 ay taahhütle alıyorsun
3 ay kullanıcam demişsin
50 lira olan faturayı 3 ay boyunca 30 lira ödüyorsun
3 ay sonunda kapatmak istediğinde senden 3 ay boyunca ucuz ödediğin faturanın farkını, 60 lira daha istiyorlar
aynı hesap yani

Hmm anladım hocam teşekkürler :)

ttnet al modemi kendin al taahhüt verme 1 ay bile kullanırsın

Ben kullanıyorum, uni ye giderken kapatıyorum, bi ara 15 günlüğüne açmıştım, şu an aylık ücreti 85 tl civarı, ttnet. Kapatınca tekrar açınca açma kapama parası alıyorlardı 25 tl gibi bişey yanlış hatırlamıyorsam. Şu an hala taütsüz kullanıyorum.

Ben kullanıyorum, uni ye giderken kapatıyorum, bi ara 15 günlüğüne açmıştım, şu an aylık ücreti 85 tl civarı, ttnet. Kapatınca tekrar açınca açma kapama parası alıyorlardı 25 tl gibi bişey yanlış hatırlamıyorsam. Şu an hala taütsüz kullanıyorum.

Demek ki benim bi TTNET bayisi ile konuşmam gerekiyor :D

Hocam sana tavsiyem normal ttnet internet bağlat ve kullanmayacağın sürede dondurabiliyorsun.

d-smart kullanıyorsan modemini geri alacak bildiğim kadarıyla bizimde bu ay bitecek d-smart modeminide uydu alıcısınıda verecem birdahada d-smart almam okadar pişmanım d-smart ile gecen 2 seneme ....

ben turkcell süperonline taahütsüz kullanıyorum 50 Mbps 100 GB AKK gece 00:00 ile sabah 06:00 saatleri arası kotayı saymıyor aylık 90 tl

link atar mısınız hocam bulamadım ? nasıl oluyor peki bu VINN mantığında mı çalışıyor ? upload hızı ne kadar

yok hocam fiber bu.. turkcell superonline gecekuşu yaz ilk sırada çıkıyor zaten ama o senin gördüğün taahütlü fiyat elbette müşteri hizmetlerine telefon açıp son en iyisi o

fiyatı ne kadar hocam sınırsız mı ? benim kişisel kullanıımımda bile AKK'yi geçmek 10 günü bulmuyordu :D Upload hızı nasıl peki ?

anlamadım hocam kafam şu an acayip dolu valla beynim yandı :D

Cihaz alıp takıyoruz bilgisayara onlardan mı bahsediyorsunuz hocam ? Onlardan var sanırım bizim bi hoca kullanıyordu. Upload hızları nasıl oluyor onların ?

Aynen öyle cihaz alıyorsunuz, veya ücretsiz veren firmalarda oluyor.

Genelde 8 Mbit'e - 0.60 - 075 Upload vermekteler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri