Tablet konusunda bilgi sahipleri var mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Hazır konusu açılmışken bana da tablet lazım max 400tllik bişey anlayanlar bi el atsa sevinirim :cool:

a101-8-ocak-aktuel-urunler-2.jpg

bunu almayı düşünüyorum daha önce hiç tablet almadım bu özellikler tablet için iyi mi kötü mü bilmiyorum , bilgi sahipleri varsa bi el atsın şu işe

hemso,sakin alma onlari parani cöpe atmis olursun.daha öncede yazmistim.Samsung tablet alan arkadasim bile sonra zararina satip ipad aldi.Kesinlikle ve siddetle ipad almani öneririm.2.elini al yine karli cikarsin.Benim evde 2 canavar var 2 yildir bozamadiklari tek elektronik alet ipad.;)

Hocam 9 '' den büyük almalısın bence . ipadler 9.7 oluyodu sanırım . Samsung 10.2 - 10.5 die gidiyo yanlıs hatırlamıyosam ... 2010 da ipad almıstım hala kaya gibi :). ne bataryasında sorun war ne bi yerinde Maşallah .. Samsung bu kadar dayanabilir miydi bilmiyorum ...

Acer al geçen sene 400 tl ye almıştım içine viruslu virussuz herseyi yükledim gram kasma yok sağlam tabet görünümu appel gibi kuzenimle aynı sıralar almıştık o appel aldı suan onun tablet kasiyor

Kanka alacaksan 1K civarına Samsung Note 10.1 al derim. Diğerleri pek iyi değil.

Apple şirketinden şaşma, her ürünleri taş.

Arkadaşlar Benim arkadaşımda tablet alıcak 200-250 Tl arası önerdiğiniz tablet varmı 200-250 tl arası olsun :D Acill Siteden olmasa iyi olur vatan cmptr vs... olursa daha iyi

Lenovonun tabletlerine de bakabilirsin 2 ay once anneme aldim ben de, gayet memnun. 300 lira idi.

Ucuz olsun, iyi olsun diyorsan bunu al,
Galaxy Tab 3, 7.0 inc ben bunu kullanıyorum,
GTA Vice City i hiç kasmadan oynayabiliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri