Tahmini Kazanç 0,00 TL ?

• Kullanıcı ukinq7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ukinq7

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar bu iki olayı anlamıyorum çözen varsa anlatabilir mi ?

1 - Bu rakamlar olması gerektiğinden çok altta değil mi ve kesin kazanç arttırma yolu var mı ?
J4dRRB.jpg

2 - Bu olay da ayrı tahmini kazanç 0,00 TL yazıyor reklamların görüntülenmesine rağmen ben anlayamadım bunu da ;
povyyL.jpg

1 - Bu rakamlar olması gerektiğinden çok altta değil mi ve kesin kazanç arttırma yolu var mı ?
J4dRRB.jpg

2 - Bu olay da ayrı tahmini kazanç 0,00 TL yazıyor reklamların görüntülenmesine rağmen ben anlayamadım bunu da ;
povyyL.jpg

Merhaba öncelikle hoş geldiniz, sanıyorum yenisiniz.

1- Zamanla reklamlar yerine oturacağından kazançlar yükselecektir. Daha çok uzun videolar ve daha iyi kategorilerde çalışmanız kazançlarınız yükseltecektir. Aksi takdirde tıklama vb. etkinliklere girmenizi asla önermiyorum. Kendiniz kaybedersiniz.

2- Ürünler kısmına girip ardından kontrol ederseniz o zaman kazancınızı görebilirsiniz. Ayrıca burada yazan BGBG*toplam izlenim/1000'den de hesaplayabilirsiniz ama gerek yok :)

J4dRRB.jpg

povyyL.jpg

Ürünler sekmesinden içerik yöneticisine bakıcaksın büyük ihtimal.
Şu linki bir konudan buldum pc den adsense girmiyorum. Şu linke bi bak buradan büyük ihtimal.

AdSense ? Google Ads

Merhaba öncelikle hoş geldiniz, sanıyorum yenisiniz.

1- Zamanla reklamlar yerine oturacağından kazançlar yükselecektir. Daha çok uzun videolar ve daha iyi kategorilerde çalışmanız kazançlarınız yükseltecektir. Aksi takdirde tıklama vb. etkinliklere girmenizi asla önermiyorum. Kendiniz kaybedersiniz.

2- Ürünler kısmına girip ardından kontrol ederseniz o zaman kazancınızı görebilirsiniz. Ayrıca burada yazan BGBG*toplam izlenim/1000'den de hesaplayabilirsiniz ama gerek yok :)

Ürünler sekmesinden içerik yöneticisine bakıcaksın büyük ihtimal.
Şu linki bir konudan buldum pc den adsense girmiyorum. Şu linke bi bak buradan büyük ihtimal.

AdSense ? Google Ads

Cevap yazdığınız için teşekkür ediyorum sizlere fakat bakın burda ürünler sekmesinde son 30 günde 0,00 TL kazanç gözüküyor.

My9zE1.jpg

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

Cevabınız için teşekkürler,verdiğiniz linkten son 7 günde 5,45 TL toplam kazancım olduğu gözüküyor bu rakam sizce normal mi,sağlıklı yoldan arttırma şansımız var mı hocam ?

Cevap yazdığınız için teşekkür ediyorum sizlere fakat bakın burda ürünler sekmesinde son 30 günde 0,00 TL kazanç gözüküyor.

My9zE1.jpg

Cevabınız için teşekkürler,verdiğiniz linkten son 7 günde 5,45 TL toplam kazancım olduğu gözüküyor bu rakam sizce normal mi,sağlıklı yoldan arttırma şansımız var mı hocam ?

Kazanç paylaşımı yasak + sağlıklı yoldan bence bir arttırma yolu yok. Kanalınız , kategoriniz değiştirirseniz daha iyi kategori bulursanız kazanç otomatik olarak artar.

img

Burdan istediğin tarihleri seçerek yapabilirsin. ?

Last 30 Day

2. soru ise kategori bulacaksın kendine özel. yani yüksek kazanç getirili. özgünsenizde abone sayınız artıncaya kadar ve tanınıncaya kadar sabır edeceksiniz.

Yani arttırmanın yolu budur. Forumda kimse kategori paylaşmıyor. Normalde..

Şimdi Örnek ; Siz bulduğunuz kategoride kendize göre iyi kazanıyorsunuz. Ben istesem bana verseniz. bende aynılarını yükleyeceğim. Ne olacak sizin gelir 2 ye bölünecek. Kimse çıkıpta bu kategori harika para bırakıyor gel gelirime ortak ol demez.

Hayırlı günler.

içeriğin dili,videoların uzunluğu,kaç dk izlendiği gibi bir çok etken vardır reklamların kazandırmasını etkileyen.

dışardan sadece izlenmeye bakıp da kimse bir şey diyemez.1000 gösterime 15 dolarda verir.10 kuruş da verir.videosuna bağlı

Kazanç paylaşımı yasak + sağlıklı yoldan bence bir arttırma yolu yok. Kanalınız , kategoriniz değiştirirseniz daha iyi kategori bulursanız kazanç otomatik olarak artar.

Teşekkürler cevabınız için saolun,iyi forumlar.

img

Burdan istediğin tarihleri seçerek yapabilirsin. ?

Last 30 Day

2. soru ise kategori bulacaksın kendine özel. yani yüksek kazanç getirili. özgünsenizde abone sayınız artıncaya kadar ve tanınıncaya kadar sabır edeceksiniz.

Yani arttırmanın yolu budur. Forumda kimse kategori paylaşmıyor. Normalde..

Şimdi Örnek ; Siz bulduğunuz kategoride kendize göre iyi kazanıyorsunuz. Ben istesem bana verseniz. bende aynılarını yükleyeceğim. Ne olacak sizin gelir 2 ye bölünecek. Kimse çıkıpta bu kategori harika para bırakıyor gel gelirime ortak ol demez.

Hayırlı günler.

Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim,bunları dikkate alacağım,İyi günler sizede :)

---------- Spam Engelliyici 21:52 ---------- Önceki Mesaj 21:51 ----------

içeriğin dili,videoların uzunluğu,kaç dk izlendiği gibi bir çok etken vardır reklamların kazandırmasını etkileyen.

dışardan sadece izlenmeye bakıp da kimse bir şey diyemez.1000 gösterime 15 dolarda verir.10 kuruş da verir.videosuna bağlı

Saolun hocam cevabınız ve yardımınız için teşekkürler :)

vay gençliğim vay :) hoş geldin arkadaş...

My9zE1.jpg

alttaki içerik barındırıcılar adsense/içerilen) yazanı işaretle gir kardeş son temmuz ayını seç bak oraya tıklaman gerekiyor yoksa içeriğinin kazancını göremezsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri