İlk kazancım 0.87 TL yansıdı
Kazanç yeni yansıdı 2 tıklama için 0.87 TL
Çok fena gaza geldim 1 hafta içinde abanacağım hayırlısıyla
Kazanç yeni yansıdı 2 tıklama için 0.87 TL
Çok fena gaza geldim 1 hafta içinde abanacağım hayırlısıyla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar 4-5 gündür hesap aktif ve videolar atıyorum ufaktan ufağa ama henüz bir kazanç yok.Sadece Sayfa BGBG'de bir rakam var.Tahmini kazanç hep 0
SS http-://i.hizliresim.com/eQ95aA.jpg (Çizgiyi silip tıklarsanız sevinirim.Mesaj sayısından dolayı paylaşamadım.)
Solda ürünler ve ardından ortadaki İçerik Barındırıcıları için AdSense linkine tıklarsan toplam kazançları da görebilirsin.
Teşekkürler hocam lakin orda da sıfır gözüküyor.Sanırsam benim arkadaşlar kasten tıkladı reklamlara youtube o yüzden saymıyor galiba.
Kaç video attın ? 0.40 oldukça düşük. Ben ilk gün 4 lira kazandım.
Bu arada ilk günden 4 lira iyiymiş hocam kaç izlenme aldınız ilk günden?
600 görüntülenme aldım. Şu an ise günde 25 lira seviyesinde kazanıyorum. Yerli çalışıyorum ve hiç spam vb.. uğraşmıyorum.
i.hizliresim.com/xEo5Av.png
aynı sorun bende de var hocam. ürünler kısmında içerik barıncırdırıcı diye bişey çıkmıyor. adsense hesabını yeni açtık diye olabilir benim birbuçuk hafta falan oldu açalı bekleyelim bakalım belki çıkar
youtube hesabında kontrol edin hocam orada gözüküyor.Şimdi farkettim 0.47 dolar tahmini kazanç diyor youtube'daSanırsam günlük olarak düşmüyor adsense'ye kazançlar.
Bu arada sizin görüntülenme sayısı iyiymiş tebrikler valla![]()
Özgün çalışıyorsunuz yani hocam?
yok hocam oradan bakmayın adsense girdikten sonra
google.com/adsense/app#viewreports/ag=date&d=alltime&dd=1YproductY1YAFC_HOSTY%25C4%25B0%25C3%25A7erik+Bar%25C4%25B1nd%25C4%25B1r%25C4%25B1c%25C4%25B1lar%25C4%25B1+i%25C3%25A7in+AdSense&ss=&oo=ascending&gm=pageViewsRpmXearningsXpageViewsCtrXpageViewsXcpcXclicksXtotalEarnings&co=pv&drh=false&ct=td&oet=&ert=&se=&uim=d&tz=a
şu linke tıklayın. orada çıkıyor. ama buraya neren giriliyor onu sorma çünkü bende de çıkmıyor. buarada ben de hiç kazanıyom 3,5 tl birikmiş zor iş bu ben de bırakabilirim.![]()
5 video var lakin izlenim yok.Yanlış kategori üzerine gidiyorum bugün köklü değişiklikler yapıcam
Bu arada ilk günden 4 lira iyiymiş hocam kaç izlenme aldınız ilk günden?
5 video birden fazla yüklenmeseydin 2 tane filan atsaydın![]()
Kasten tıklatma nasıl olsa google buluyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.