Tahmini kazanç

• Kullanıcı ajan92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

ajan92

Kayıtlı Üye
L91LaS.jpg
[/url][/IMG]

Böyle giderse 200 tl yi geçer miyim şu an ne kadar olmuş acaba.

---------- Spam Engelliyici 10:57 ---------- Önceki Mesaj 10:16 ----------

birde 7 eylül verisi yok ilginç değil mi?

---------- Spam Engelliyici 11:24 ---------- Önceki Mesaj 10:57 ----------

IW2x9V.jpg
[/url][/IMG]

7 eylül neden yok burda kazancım 8,16 gösteriyor iyi mi başlangıç için?

210 tıklama 8 TL çok düşük bir rakam hocam Türkçe mı içerik

evet Türkçe

---------- Spam Engelliyici 12:08 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------

ne yapmam lazım arttırmak için

Türkçe içerikte pek beklentin olmasın hocam bu para normal. İng içerik ABD hiti tık başı 0,25-0,75 arası değişiyor ortalama bende. Tabi bir tiktan 2-3 TL kazandıran reklamlar da oluyor. Ülke bazlı değişiyor gelir hocam. Türkçe içeriklerim de sizinkinden farklı değil. Bazen eğitim ve sağlık videolarımdaki reklamlar iyi getiriyor gerisi boş maalesef

Türkçe içerikte pek beklentin olmasın hocam bu para normal. İng içerik ABD hiti tık başı 0,25-0,75 arası değişiyor ortalama bende. Tabi bir tiktan 2-3 TL kazandıran reklamlar da oluyor. Ülke bazlı değişiyor gelir hocam. Türkçe içeriklerim de sizinkinden farklı değil. Bazen eğitim ve sağlık videolarımdaki reklamlar iyi getiriyor gerisi boş maalesef

İcerik ingilizce olsa daha mi cok kazandırır?

konu sahibi izniyle bu tık nasıl youtube adsense ve türkçe içerik bugünün istatistiği

konu sahibi izniyle bu tık nasıl youtube adsense ve türkçe içerik bugünün istatistiği

Japonca çalışıyorum adsense bakıp bu istatistiğe yakın bir istatistik buldum. 112 tık tl karşılığı 22 tl . hatta benim için düşük bile sayılır. Tr içerik boşa kürek bence

Japonca çalışıyorum adsense bakıp bu istatistiğe yakın bir istatistik buldum. 112 tık tl karşılığı 22 tl . hatta benim için düşük bile sayılır. Tr içerik boşa kürek bence

aynen öyle bu yabancı adsense olsa bu tıka ne kadar verirdi sence hocamnasıl yabancı adsenseye çevirebilirim bunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri