Taksim Gezi Parkı Türkiye genelinde eylem Zamanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Throck

Kayıtlı Üye
Taksim Gezi Parkı Türkiye genelinde eylem Zamanı

Ankara, Eskişehir, İzmit, İzmir ve Adana’da, Gezi Parkı'nda polis müdahalesine maruz kalan eylemcilere destek amacıyla protesto gösterileri düzenlenecek.

İstanbul’daki Gezi Parkı’na yapılan polis saldırısının ardından, bugün eylemcilere destek vermek isteyenler için diğer kentlerde de destek çağrısı yapıldı.

Sosyal medyada yapılan duyurulara göre Gezi Parkı için Türkiye genelinde eylem

17:00'de Ankara Yüksel Caddesi'nde,

19:00’da Ankara Kuğulu Park’ta,

19:00'da İzmir Alsancak İskelesi'nde,

17.00'da Çanakkale İskele Meydanı'nda,

19:00'da Eskişehir'de Eti Park'ta,

19.00'da İzmit'teki Cumhuriyet Parkı'nda,

19.00'da Bodrum Belediye Meydanı'nda,

19.00'da Ayvalık Meydanı'nda,

19.00'da Samsun Süleymaniye Caddesi'nde,

19.00'da Mersin Taşbina Önünde,

19.00'da Isparta Kaymakkapı Meydanı'nda,

19.00'da Gebze Cumhuriyet Meydanı'nda,

20.00'da Fethiye Beşkaza Meydanı'nda,

19.00'da Marmaris 19 Mayıs Meydanı'nda,

18.30'da Kütahya' Çini Park'ta,

19.00'da Konya Kültür Park'ta,

19.00'da Yalova İskele'de,

17:30’da Adana Atatürk Parkı’nda toplanılarak yürüyüş yapılacak.

Twitter ve Facebook’ta yapılan duyurular, #occupygezi ve #direngeziparki hashtag’i altında toplanıyor.

Tribünler de Taksim Gezi Parkı'na gidiyor

Sosyal medya üzerinden haberleşen Fenerbahçe'den 12 Numara, Sol Açık grupları, Beşiktaş'ın ÇARŞI grubu bu akşam 21:00'de Taksim Gezi Parkı'nda toplanmayı kararlaştırdılar.

Taraftarlar #sezonunsonomuzomuzasigeziparkinda etiketini kullanıyor.

Binlerce taraftarın Metro çıkışında buluşacağı haberleri Twitter üzerinden yayılmaya devam ediyor

Bütün Eskişehirli Arkadaşları 1 saat sonra eti parka bekliyoruz. Eskişehir Ultraslan-Kızılcıklı tribünleri ve Anadolu Üniv Öğrenci kulüpleri orada olacak

eylemler izinli ise katılırım şişlideyim.

polis alanın bi kısmını boşaltıp emniyet alıyordu çArşı cesaret edip alana girmeyi başardı arkasındanda bütün direnişçiler.. olaylar büyüdü çatışma devam ediyor şimdi Halktv ve Ulusal kanaldan başkası vermiyor bu gidişte bu akşam bende gidicem :) A.C.A.B POLİS TERÖRÜNE KARŞIYIZ !

Arkadaşlar oturun oturduğunuz yerde paranızı kazanın anarşistliğe,eyleme,isyana ne gerek var

Arkadaşlar oturun oturduğunuz yerde paranızı kazanın anarşistliğe,eyleme,isyana ne gerek var

Koyun gibi gudulmek hosunuza gidiyor sanirim. Hakli hakkini her zaman aramali. Firsatim olsa bir dakika durmam giderim hakkimi aramaya , dogayi sadece birilerine peskes cekecegim diye katletmelerini engellemeye calismak ne anarsistliktir ne de isyandir. Bazen cok uzuluyorum genclerimize. Yasiniz ilerleyince anlarsiniz ileride bu soylediklerinizin ne kadar yanlis birsey oldugunu.

anarşiyle ne alakası var durumun anlayamadım?

Bugün ağacınızı kesmeye gelirler susarsınız şov yapılıyor dersiniz
Yarın sokakta yürüyen kızınızı taciz ederler hukuk susar kızım suçludur dersiniz
Sonra ki gün işten atılırsınız ne yapsın patron haklıdır dersiniz
Başka bir gün çocuğunuz asker de intihar etti ya da çatışmada öldü boynunuzu bükersiniz
Yarın canınızı almaya gelirler HAKKIMIZI nasıl ararız dersiniz ...
Yani Bu Yaşamda Ağaç Kadar Faydan Yoksa İnsanlara Bırak Karbondioksitte Olma...

Hangi hakkınızı ? Yılalrdır verilmeyen hakkımızı mı ? Boşvberin sunu iyi anlayın Türkiye Cumhuriyetinde öldürmeden yaşayamazsın bu felsefe vardır.Hak hukuk arıyorsan ahirete göç bu dünyayı çoktan terkettiler.Che,Gezmişler ve diğerleri onlarda aynı sey icin vermedilermi mucadele sonuc aynı tas aynı hamam.Madem adalet diyorsun adalet suan para demek kazanırsın b.k gibi para sopnra adalet zaten gelir sen kafanı yorma.

1.Anarşistlikle alakası yok
2.şunu unutma ADALETİN bittiği yerde ANARŞİZM başlar :)

HALK OMUZ OMUZA OLMASSA DAHA BİZİ ÇOK SOYARLAR !
RAHATA NE KADAR ALIŞMIŞIZ ARKADAŞLAR YA ÜLKE ELDEN GİDİYOR !

F.Sultan Mehmet: Ağaçları Kesenin Kafasını Keserim..
1929:Atatürk bir ağacı kesmek yerine köşkü yana kaydırdı.
2013:Devlet binlerce ağacı kesmek için halkına saldırdı.

Koyun gibi gudulmek hosunuza gidiyor sanirim. Hakli hakkini her zaman aramali. Firsatim olsa bir dakika durmam giderim hakkimi aramaya , dogayi sadece birilerine peskes cekecegim diye katletmelerini engellemeye calismak ne anarsistliktir ne de isyandir. Bazen cok uzuluyorum genclerimize. Yasiniz ilerleyince anlarsiniz ileride bu soylediklerinizin ne kadar yanlis birsey oldugunu.

haklısınız Şişlideyim olayların olduğu yere 10 dk uzaklıkta oturuyorum. ben liseden yeni mezun oldum her gün ortalama 2 saat dışarıya çıkıp iş arıyorum eve geldiğimde internetten aramaya devam ediyorum ama aldığım sonuç her zaman "biz sizi ararız" oldu. Youtube ile üç kuruş para kazanıyorum hamdolsun azda olsa kazanıyorum bunu kazanamayan arkadaşlarım var. Burada olmayan bu olayların nedenini anlayamaz çünkü nal takmış at gibi gittikleri yolun doğru olduğunu düşünürler. Ben yaşadığımı anlatıyım. İş arıyorum bulamıyorum kazandığımda belli. kız arkadaşımla dışarı çıktığımda maçka özgürlük parkı ve taksim gezi parkı dışında gidebileceğim tek yerler kafeler ama burada kafelerde oldukça tuzlu :) yani tek gidebileceğim yerler yeşil alanlar şimdi bu hakkımı benim elimden almak istiyorlar biraz ampati yapın orada kurdun kuşun hakkı var. Belki onlarca kuşun yuvası bozulacak. Neyse ben taksime gidiyorum görüşmek üzere....

(Ben anarşist değilim. İnsanlar mutlu olmak için yaşarlar bende kız arkadaşımla bir yerlere gittiğimde mutlu oluyorum. Lütfen yazdıklarımı başka yerlere çekmeyin..)

Bu Konunun Anarşistlikle Alakası Yok Zaten HAKKINI HER ZAMAN ARA HAK SENİ KORUR !

POLİS TERÖRÜNE TEK ÇARE; TEK YÜREK OLMAK.. KİMİLERİNE DOKUNMAZLAR ama KENDİ VATANDAŞINA GELİNCE JOPLA ! NEFRET EDİYORUM SİZDEN EMNİYET BETER OL ! BU YURDUN TEK TEMEL TAŞI TSK' DIR !

Sağlık sebeblerinden dolayı gidemedim çok yoğun gaz kullanıyorlar. İstanbul Metropol bir şehir olmayı hak etmiyor,Gökdelenler arasınsa tarihi aramak istemiyoruz...

Abi bunlar cevreciyse yerdeki pislikleri kim yapıyor :) Hem devletin görünmeyen halini ben en cok merak etmişimdir.

Fatih hocam, orada sadece göstericiler yok benimle aynı durumda olan insanlar var. O parkta onlarca kurdun kuşun hakkı var.

Sağlık sebeblerinden dolayı gidemedim çok yoğun gaz kullanıyorlar. İstanbul Metropol bir şehir olmayı hak etmiyor,Gökdelenler arasınsa tarihi aramak istemiyoruz...

Fatih hocam, orada sadece göstericiler yok benimle aynı durumda olan insanlar var. O parkta onlarca kurdun kuşun hakkı var.

Ya orası öyle benim demek istediğim su bayrtak yırttılar milyonlar cıktı neoldu ? Peygambebre küfür edildi milyarlar cıktı ne oldu ?
Benim demek isteidğim su Muhammedi bir yaşantınız olsun.Yani örnek aramayın örnnek olun.Adalet istiyorsanız adalet sacın.Bugün herkes osmanlı düşmanı ama onca kıtaya adaleti salmıs bir imparatorluk gel gelelim bizim ülkemizde adalt deyince millet neredeyse mikroskop kullancak bulmak icin :) Benşm tavsiye baskaldıranların hep bası koptu bu ülkede.Ve zaman ahir zamandır sizin yapacagınız tek sey aradıgınızı bulmaktır.Nasıl ki bizim kızlaırmızı basörtülü diye irana yollayan bir cumhur baskanı vardı yada sakal bırakcaz diye arabistana gidin diyenler işte sizde yeşillik istiyoranaız karadenize gidin arkadasım :)

Ya orası öyle benim demek istediğim su bayrtak yırttılar milyonlar cıktı neoldu ? Peygambebre küfür edildi milyarlar cıktı ne oldu ?
Benim demek isteidğim su Muhammedi bir yaşantınız olsun.Yani örnek aramayın örnnek olun.Adalet istiyorsanız adalet sacın.Bugün herkes osmanlı düşmanı ama onca kıtaya adaleti salmıs bir imparatorluk gel gelelim bizim ülkemizde adalt deyince millet neredeyse mikroskop kullancak bulmak icin :) Benşm tavsiye baskaldıranların hep bası koptu bu ülkede.Ve zaman ahir zamandır sizin yapacagınız tek sey aradıgınızı bulmaktır.Nasıl ki bizim kızlaırmızı basörtülü diye irana yollayan bir cumhur baskanı vardı yada sakal bırakcaz diye arabistana gidin diyenler işte sizde yeşillik istiyoranaız karadenize gidin arkadasım :)

Fatih hocam ben hamdolsun edebimle yaşıyorum. Osmanlı torunuyum ve bundan grur duyuyorum. Ayrıca yeşillik istiyorsanız karadenize gidin demen çok yanlış seni bir abiim olarak görmüştüm yakışmadı sana. Ağaç sadece yesillik olsun diye yok bunu ilk okullarda anlatıyorlar.

---------- Mesaj saat 19:53:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:08 civarında gönderildi. ----------

okan bayülgeni örnek veriyorsun da adam konferans salonunda sigara içme dedikleri için ne küfürler etti :) sigaranın içenden çok içmeyene zararı olduğunı herkez bilir bu okan baykuş mu çevreci yapma usta.
gıgıllayın efendim :)

ustad burada önemli olan yayını kimlerin veya hangi kuruluşların yaptığı değil önemli olan istiklalde yaşananlar

Fatih hocam ben hamdolsun edebimle yaşıyorum. Osmanlı torunuyum ve bundan grur duyuyorum. Ayrıca yeşillik istiyorsanız karadenize gidin demen çok yanlış seni bir abiim olarak görmüştüm yakışmadı sana. Ağaç sadece yesillik olsun diye yok bunu ilk okullarda anlatıyorlar.

Abim sen benim orada ne demek istediğimi anlamadın sanırım.Diyorum ki bizi zamanında arabistana yollayanalr bugün yeşillik isteiyenleride karadenize yollıocakalr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri