Taksitle Alışveriş Yardım

xSnox

Kayıtlı Üye
aynen yarı fiyatına toplanır o kasa

hocam o kasayı alma sakın :) kendin topla emin ol 5bin liraya onun 2 katı performanslı sistem toplarsın :)

toplamaya toplarımda taksitle kredi kartsız alabilceğim biryer varmı acaba?

En basıt ornegı 5.119 TL GOLD da aynı bılgısayar ...

Asus G30AK-TR001S Masaüstü Bilgisayar Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr

Kiii ben sana soylıım kendın toplasan dha yuksek bır ekran kartıyla 5.000 TL yi bulmaz ...

Bu da vatanın 840 TL ye sattıgı Monıtorun , Media marktta 779 TL karsılıgı

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...l?langId=-14&gclid=CMPk5Ymi-MUCFUzLtAodjVcAew

Bu monitoru de herhangı toptancı gıbı bır yerden veya X bir Samsung bayısınden daha ucuza bulabılırsın ...

EDİT : İlla karttla ödeyemıyorum taksıt ısıne gırmem lazım dersen de kart bulamıyorsan , kredı cekmeye calıs emın ol o evkurdan falan alacagın faız farkının yarısını bulmazsın ...

Son düzenleme:
evkurdan alma 8klık alışverişini sırf bölüyolar diye 12kya çıkarırlar duman olursun

kart bulmaya calıs imza ile iş yapma fiyat baya bi artıyor o şekilde 3 bin liralık malı 4.2 fiyat çıkardılar

hocam 4 tane kart varda kumaş felan aldık dükkana ondan babamla konuştum kredi kartsız bul alalım dedi taksit dizmeye dizerim ama kredi kartsız bulabilsem

---------- Spam Engelliyici 12:54 ---------- Önceki Mesaj 12:53 ----------

En basıt ornegı 5.119 TL GOLD da aynı bılgısayar ...

Asus G30AK-TR001S Masaüstü Bilgisayar Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr

Kiii ben sana soylıım kendın toplasan dha yuksek bır ekran kartıyla 5.000 TL yi bulmaz ...

Bu da vatanın 840 TL ye sattıgı Monıtorun , Media marktta 779 TL karsılıgı

SAMSUNG S27D390H 27 inç 5 ms Analog HDMI Full HD PLS LED Monitör Monitör

Bu monitoru de herhangı toptancı gıbı bır yerden veya X bir Samsung bayısınden daha ucuza bulabılırsın ...

EDİT : İlla karttla ödeyemıyorum taksıt ısıne gırmem lazım dersen de kart bulamıyorsan , kredı cekmeye calıs emın ol o evkurdan falan alacagın faız farkının yarısını bulmazsın ...

kredi kaç günde sonuçlanıyor hangi bankayı önerirsiniz

vatan bilgisayarın anlaşması var odea bank ile tüketici kredisi veriyor aylık ödüyorsun kredi kartı gibi git vatan'a konuş bilgilendirirler

vatan bilgisayarın anlaşması var odea bank ile tüketici kredisi veriyor aylık ödüyorsun kredi kartı gibi git vatan'a konuş bilgilendirirler

tamam limit sınırı varmı

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

babam dedi fazla binsin taksite diyor şimdi krediyle uğraşamayız dedi :D
Bimeks şöyle bir kampanya var deneyen oldumu hiç

Hocam evkur zaten çok fazla fark koyan bir firma.
Bimeks hakkında ben size bilgi veriyim;

Kredi kartı kullanmanız gerek.
Bankayla herhangi bir sorununuz olmaması gerek(geç ödeme vb)
Aldığınız ürün tutarı göze alınarak her vade dönemi için %25 üste fiyat koyuyorlar.
Mesela ;
1000 tl lik alış veriş yaptınız : 12 ay vade : 1250 TL 24 ay vade : 1500 Tl ödersiniz.

8 binlik alıs veriş yaparsanız dediğiniz gibi : 12 ay vade : 10 bin 24 ay vade 12 bin ödersiniz.

Hocam evkur zaten çok fazla fark koyan bir firma.
Bimeks hakkında ben size bilgi veriyim;

Kredi kartı kullanmanız gerek.
Bankayla herhangi bir sorununuz olmaması gerek(geç ödeme vb)
Aldığınız ürün tutarı göze alınarak her vade dönemi için %25 üste fiyat koyuyorlar.
Mesela ;
1000 tl lik alış veriş yaptınız : 12 ay vade : 1250 TL 24 ay vade : 1500 Tl ödersiniz.

8 binlik alıs veriş yaparsanız dediğiniz gibi : 12 ay vade : 10 bin 24 ay vade 12 bin ödersiniz.

hocam bankalardan hiç bir sıkıntı olmaz 400 bin tl önceden kredi çekmişliğimizde var araba için yani bu bi imzadadamı kredi kartı olması lazım kredi kartsız yazıyor hocam

hocam bankalardan hiç bir sıkıntı olmaz 400 bin tl önceden kredi çekmişliğimizde var araba için yani bu bi imzadadamı kredi kartı olması lazım kredi kartsız yazıyor hocam

kendim bizzat görüştüm hocam kredi kartınızı kullanmıolar sadece bankadaki durumunuzu kontrol etmek için şartmıs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri