kahraman638
Yasaklanmış
Meraba.
Taksitle telefon satan biyer biliyomusunuz?
Soru basit
Taksitle telefon satan biyer biliyomusunuz?
Soru basit
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vatan teknosa ya git anında kredi veriyolar telefon için . Faiz çok a bir rakam , kredi notunun tutması gerekiyor
Faize bulaşmak istemiyorum. Direkt taksitli veren yok mu hiç? Kesin mi?Vatan teknosa ya git anında kredi veriyolar telefon için . Faiz çok a bir rakam , kredi notunun tutması gerekiyor
ESME mağazalarında senet ile veriyolar 36 aya kadar taksit ama çok kazık fiyata
---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:10 ----------
15 yaşında birinin kredi notu olurmu acaba![]()
bu yaşda değil taksitle 2 sene vadeli bile vermezler , yanında ailenden büyük birini isterler
ESME mağazalarında senet ile veriyolar 36 aya kadar taksit ama çok kazık fiyata
---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:10 ----------
15 yaşında birinin kredi notu olurmu acaba![]()
Küçümsemiyorum ama 15 yaşında birine hiçbir yer taksit yapmaz. Bir büyüğünle beraber gidersen onun adına yaparlar ama.
Ya beni saf sandınız galiba15 yaşındaki çocuğa taksitle bişey verirlermi diye sorsaydın daha iyi olur , oda bilir ona kredi verilmeyeceğini .
Ya beni saf sandınız galibaTabiki fatura benim adıma değil. Ney herkese tşk.
Ya beni saf sandınız galibaTabiki fatura benim adıma değil. Ney herkese tşk.
Taksiti yapcağım kredi kartı babmın üstüne. Bi anlatamadım kendimiFatura ne![]()
Saol. Şu taksit işini neden böyle yaptılar ki yaataksitleri bir kenara koy.paranı biriktirip al.1000 liralık telefonu açık hesapla taksit ödeten yerler en az 1500e verir telefonu.
İnternetten almaya peder karşıgitti gidiyore 9 taksite kadar yapıyor
Koru abi beni. Araya aldılar yatamam yaw vurmayın artık![]()
![]()
![]()
Saol reis. Telefonum var. Galaxy Mega var. Bu telefonu hediye alcam.Bence bu kardeşimize akıl vereceğimize telefon verelim![]()
Anladım da onun yerine fatura kelimesini kullandımFatura derken? İstersen faturayı kendi adına yaptırırsın ona karışmazlar ama daha yaşın senede falan imza atmaya yetmediği için taksit yapmazlar onu anlamadın sen![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.