Taksitle telefon satan biyer biliyomusunuz?

Vatan teknosa ya git anında kredi veriyolar telefon için . Faiz çok a bir rakam , kredi notunun tutması gerekiyor

ESME mağazalarında senet ile veriyolar 36 aya kadar taksit ama çok kazık fiyata :D

---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:10 ----------

Vatan teknosa ya git anında kredi veriyolar telefon için . Faiz çok a bir rakam , kredi notunun tutması gerekiyor

15 yaşında birinin kredi notu olurmu acaba :D

bu yaşda değil taksitle 2 sene vadeli bile vermezler , yanında ailenden büyük birini isterler

Yok kardeşim esme Yön vs yerler bin liralık tele taksiyle 2 bine cıkarır ben 2650 ilk tele 2500 kredi çektim 12 aya 100 lira faiz koydu 150 de peşin vermiştim :)

Küçümsemiyorum ama 15 yaşında birine hiçbir yer taksit yapmaz. Bir büyüğünle beraber gidersen onun adına yaparlar ama.

ESME mağazalarında senet ile veriyolar 36 aya kadar taksit ama çok kazık fiyata :D

15 yaşındaki çocuğa taksitle bişey verirlermi diye sorsaydın daha iyi olur , oda bilir ona kredi verilmeyeceğini .

bu yaşda değil taksitle 2 sene vadeli bile vermezler , yanında ailenden büyük birini isterler

Küçümsemiyorum ama 15 yaşında birine hiçbir yer taksit yapmaz. Bir büyüğünle beraber gidersen onun adına yaparlar ama.

15 yaşındaki çocuğa taksitle bişey verirlermi diye sorsaydın daha iyi olur , oda bilir ona kredi verilmeyeceğini .
Ya beni saf sandınız galiba :D Tabiki fatura benim adıma değil. Ney herkese tşk.

taksitleri bir kenara koy.paranı biriktirip al.1000 liralık telefonu açık hesapla taksit ödeten yerler en az 1500e verir telefonu.

Taksiti yapcağım kredi kartı babmın üstüne. Bi anlatamadım kendimi :D
taksitleri bir kenara koy.paranı biriktirip al.1000 liralık telefonu açık hesapla taksit ödeten yerler en az 1500e verir telefonu.
Saol. Şu taksit işini neden böyle yaptılar ki yaa
gitti gidiyore 9 taksite kadar yapıyor
İnternetten almaya peder karşı :D
tamam yaw vurmayın artık :D :D :D
Koru abi beni. Araya aldılar ya :D
Bence bu kardeşimize akıl vereceğimize telefon verelim :)
Saol reis. Telefonum var. Galaxy Mega var. Bu telefonu hediye alcam.
Fatura derken? İstersen faturayı kendi adına yaptırırsın ona karışmazlar ama daha yaşın senede falan imza atmaya yetmediği için taksit yapmazlar onu anlamadın sen :D
Anladım da onun yerine fatura kelimesini kullandım :D

Kardesim en karlisi tek cekim al asgarilerini odeye odeye tamamla 1000 tl lik tel alsan ilk ay 200 ikinci ay 180 ucuncu ay 160 falan asgarisi gelir 6 ayda bitirirsin faiz veya vade farkida vermemis olursun. Ama 36 ay falan yapacaksan tanidik esnaf bul :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri