Taktiği Paylaşıyorum Herkez Faydalansın.

• Kullanıcı jackjones53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Bundan 1-2 Hafta oncesınde bır taktık paylasıcagmı soylemıstım daha sonrasında cok gıdıp geldıp soyleyıp soylememe arasında ama 3-5 kısıye kızıp baskalarınıda onlara dahıl etmek ıstemedım o yuzden vıdeoyu hazırladım umarım işinize yarar.

-Muzıklerdekı Eşlesenı Kaldırma Yöntemi -
Videodada Belirttiğim Gibi Herşey Sizin Yeteneğinize KAlmıs Ne KAdar Iyı Oynarsanız Frekansla O kadar ıyı olur az oynarsanız eşlesenı yersınız. Kımse KAlkıp Bu Taktık İşe Yaramıyor Demesın.

EDİT : Arkadaslar Render İşlemı Uzun Surdugunden Gözüm Yemedi Bende Upload Ettım Indırıp Izleyın ORda Anlasılıyor Yazılar Youtubeda Nedense biraz daha kotuleşıyor

Link : http://www.dosya.tc/server17/DoA2IM/sesfrekanslar_ylaoynama.rar.html

Virüs total Link : https://www.virustotal.com/tr/file/...cab9a607b6d8a3fab0f315d3/analysis/1381483971/

hocam paylasım ıcın tesekkurler fakat video kalıtesı yusunden yazılanlar anlasılmıyor . duzeltebılırmısın rıca etsem

Teşekkürler çok güzel taktik iyi kullanılırsa sağlam kazandırır.

teşekkürler bir ara inceleyim işeme yarayabilir deneyeceğim bir ara

müzikle uğraşmıyorum ben-ama ilerde deneyebilirim,teşekkürler..
not:ne gelmez 12 siymiş kardeşim :D

kardesim indirdim musait bir anda deneyecegim ise yariyorsa eger gercekten taktir edilecek kisilige sahispn demektir. olumlu olumsuz ikinci bir mesaj yazacagim :)

Merhaba hocam ben konuyu şimdi okuyorumda bu yöntem ile para kazanmaları aktif ettiniz ne kadar sürdü aktiflik süresi başka sorum ise videolardan çok kazanç sağladınız mı
Güzel bir paylaşım paylaştığınız için teşekkürler

Taktiği Paylaşıyorum Her defa Faydalansın.

bu yazılan ile senin konu başlığın aynı anlamı taşımaktadır.

Taktiği paylaşıyorum herkez faydalansın : YANLIŞ
Taktiği paylaşıyorum herkes faydalansın : DOĞRU

Ufak bir bilgilendirme olsun...

(Konu çok fazla uzamasın arkadaşlar. Ufak bir bilgilendirme yaptım sadece. Herkes birbirinin açığını arar oldu) :)

Taktiği Paylaşıyorum Her defa Faydalansın.

bu yazılan ile senin konu başlığın aynı anlamı taşımaktadır.

Takdiği paylaşıyorum herkez faydalansın : YANLIŞ
Takdiği paylaşıyorum herkes faydalansın : DOĞRU

Ufak bir bilgilendirme olsun...

takdik değil taktik.

Merhaba hocam ben konuyu şimdi okuyorumda bu yöntem ile para kazanmaları aktif ettiniz ne kadar sürdü aktiflik süresi başka sorum ise videolardan çok kazanç sağladınız mı
Güzel bir paylaşım paylaştığınız için teşekkürler
?

adam emek verip bisey anlatmaya calısmıs niye böyle şeylerle ugrasıyosun kı kardesım.

Sende çok farklı çalıyorsun be kardeşim.:)
Bana yazdı onu, düzelten benim, arkadaşta benim hatamı düzeltti. Problem yok yani. Türkçe bu. Her şekilde iyi kullanmamız lazım..

Beyler tartışma yaratılsın diye açılmadı konu galiba. Tartışma yaratmayalım. Soru cevap ile yeni fikirler yaratalım lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri