Taktik satın alınır özellikle ilk sıra muhabbeti

• Kullanıcı laincest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
O taktik felan degil kardes . Dogru geliyorsun ilk sayfaya ama 2 saate seni kaybediyor youtube ve kanal kapanma riskide cok fazla .

O taktik felan degil kardes . Dogru geliyorsun ilk sayfaya ama 2 saate seni kaybediyor youtube ve kanal kapanma riskide cok fazla .

ilk sayfaya bende geliyorum bir kısmını biliyorum zatende önemli olan orada kalıcı olabilmek onu başaramıyorum aynı şekilde bir kac kişi görüyorum telif gelene kadar ilk sayfada ilk sıralardalar ve kanalları sıfır kanal resim bile yükleme geregi görmüyorlar bu adamlar listenin en tepesindeler

takipteyim ve aynı zamanda bende satın alabilirim.. üstte uzun süre kalıcı olmak şartıyla...

Üstte uzun ve kalıcı olmak istiyorsanız kanalınızın abone sayısı ve attığınız videonun kısa sürede ne kadar izlendiği önemli rol oynuyor sahte izlenim v.b. şeylerle kısa sürede üst sıralara çıkabilirsiniz bu hem youtube kanalınıza hemde adsensenize zarar verir. Rekabeti yüksek bir kategori değilse etiket açıklama başlıkları arama hacimlerine göre kısa ve öz olarak yaparsanız 1. sıra değil ama ilk sayfada çıkma ihtimaliniz yüksek hemen olmasa bile izlenim aldıkdan sonra

ilk sayfaya bende geliyorum bir kısmını biliyorum zatende önemli olan orada kalıcı olabilmek onu başaramıyorum aynı şekilde bir kac kişi görüyorum telif gelene kadar ilk sayfada ilk sıralardalar ve kanalları sıfır kanal resim bile yükleme geregi görmüyorlar bu adamlar listenin en tepesindeler

Kalici olacak taktigi satan varsa bende pm alayim

İlk sirada kalici olmanin bi taktigi varsa bu paha bicilemez olmali bence

Bunu satacak birinin cıkması zor bence uzun süre kalmak demek para demek zaten adam neden üç beş kuruşla uğraşsın ki inşallah cıkarda bizde alırız :)

Bunu satacak birinin cıkması zor bence uzun süre kalmak demek para demek zaten adam neden üç beş kuruşla uğraşsın ki inşallah cıkarda bizde alırız :)

Nedenmi forumda bir dunya kişi biliyor zaten bu teknigi örnegin herhangi birşey yazın youtubeye aratın hep ondan bu zaten eninde sonunda biri tarafından cıkarılacakdır en azından üc beş kuruşda orada alır

Nedenmi forumda bir dunya kişi biliyor zaten bu teknigi örnegin herhangi birşey yazın youtubeye aratın hep ondan bu zaten eninde sonunda biri tarafından cıkarılacakdır en azından üc beş kuruşda orada alır

biliyorsan anlat hocam yada 3-5 kuruşa satacak birileri varsa gelsin buyursun ??? bekliyorum...

100 bin tl ödemeye butçen varsa özel mesaj at senin videolarını resmi yazsı cıkacak şekilde ilk sırada tutan birisi ile gorusturebilirim ve telif gelmediği sürece ilk sıradan düşmeme garantisi veriyor 100 bin tl istiyor ücret ve tabi şözleşmeler felan bazı presedurleri var

Son düzenleme:
100 bin tl ödemeye butçen varsa özel mesaj at senin videolarını resmi yazsı cıkacak şekilde ilk sırada tutan birisi ile gorusturebilirim ve telif gelmediği sürece ilk sıradan düşmeme garantisi veriyor 100 bin tl istiyor ücret ve tabi şözleşmeler felan bazı presedurleri var

100 tl mi demek istedin?

Ben buralarda harcanıyorum ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri