Talking TOM - Bilmece Soruyor - Yeni Özgün Çalışmam

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

cosgunum

Kayıtlı Üye
Uzun bir aradan sonra Talking Tom karakteri ile ilgili yeni bir denememle karşınızdayım arkadaşlar...Yaklaşık 1 yıl kadar önce bu videoya benzer bir çalışma yapmıştım...80K izlenim almışım bu süreçte hiçde fena olmadığını düşündüğüm için tekrar denemek istedim...Fikirleriniz önemli eğer sizlerden olumlu ışık alırsam haftada bir video hazırlamayı düşünüyorum...Allah hakkımızda hayırlısını versin diyerek beğeninize sunuyorum arkadaşlar...
https://www.youtube.com/watch?v=yURd_wnWoiE

Son düzenleme:
ses pek anlaşılmıyor
Kedinin sesi biraz karıncalı olmuş hocam
Evet şu aşamada ses en büyük problem gibi duruyor arkadaşlar halletmeye çalışacağım inşallah...Uyarı için teşekkürler...

yaptığın işler çok kaliteli abi :) başarılar
Teşekkür ederim arkadaşım, sağol varol...
orama koma burama ko :)
:D :D

Dostum 4k abone yapmışın ben senin yerinde olsam 3-4 günde 1 video yapmaya özen gösterirdim.

:D iyi olmuş bence komikti :)
Teşekkürler beğeni için...
Dostum 4k abone yapmışın ben senin yerinde olsam 3-4 günde 1 video yapmaya özen gösterirdim.

Haklısın değerli kardeşim...Ama benim asıl mesleğim öğretmenlik olduğu için çok vakit ayıramıyorum...Nasipse yarıyıl tatilinde yükleneceğim biraz...Zaten kanalımda yayınladığım videoların tarihlerine baktığımda geçen yıl Ocak ayında 2-3 günde bir video yayınlamışım...Laf aramızda geçen yıl tatile erken çıkmışım demekki :D

Ben 25k aboneli özgün kanalıma 2 aydır video atamıyorum. Nerden bulaştıysam bu spama bulaştım bir yandan kazanıyoruz ama sanki bir yanda da kaybediyoruz :)

Evet aslında fth kardeşim senin söylediğinin de etkisi büyük...Birde yabancı dil olmadığı için mecburen Türkçe içerik çalışıyorum özgünde...Onunda getirisi çok çok düşük..Yoksa kanalımdaki izlenime göre kazandığımın en az 5 katını kazanmam gerekiyordu :(

Evet aslında fth kardeşim senin söylediğinin de etkisi büyük...Birde yabancı dil olmadığı için mecburen Türkçe içerik çalışıyorum özgünde...Onunda getirisi çok çok düşük..Yoksa kanalımdaki izlenime göre kazandığımın en az 5 katını kazanmam gerekiyordu :(

Maalesef Türkçe'de kaybediyoruz abi. Ama abone sayısı ile ilerleyen zamanlarda hakkı olmasada hatrı sayılır bir şeyler kazanılabiliyor..

Maalesef Türkçe'de kaybediyoruz abi. Ama abone sayısı ile ilerleyen zamanlarda hakkı olmasada hatrı sayılır bir şeyler kazanılabiliyor..

Yaaa baktım kanalımın izlenmesi toplamda 4 milyonu geçmiş...Eğer bu yabancı bir içerikte olsaydı benim toplam şimdiye kadar normalde USD bazında 5 haneli rakamı kazanmış olmam gerekirdi ya da çok yakın olurdu...Şimdi bakıyorum Allah bereket versin ama yaklaşık 1,5 yılda 4 haneliyi toplamda yeni geçmiş sayılır...

Ankara'nın bağları 10 numara olmuş başarılar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri