Talking Tom Tarzı Video Denemem - Sizce Tutar mı?

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar
youtube un kendi yaptığını 1sn lik videoları bile baş tacı yaptığını düşünürsek tutmaması için sebep yok bence. he karakter olarak kullandığın şey telif hakkına giriyor mu bilmiyorum tabi.

Ne yalan söyliyeyim arkadaki kahkaha seslerine güldüm

youtube un kendi yaptığını 1sn lik videoları bile baş tacı yaptığını düşünürsek tutmaması için sebep yok bence. he karakter olarak kullandığın şey telif hakkına giriyor mu bilmiyorum tabi.

Valla adı üzerinde zaten deneme amaçlı yaptım...Dahada geliştirilebilir diye düşünüyorum...İnternette arattırdım basit kısacık bir uzun hava söyletmişler, milynlarca insan izlemiş mesela...Son zamanların fenomeni Baattin karakterinin sözlerinden derleme gibi vs. şeylerde yapılabilir.

gayet güzel olmuş karakterlerin sesleriyle biraz oyananırsa tadından yenmez bence emeğinin karşılığını alırsın.

gayet güzel olmuş karakterlerin sesleriyle biraz oyananırsa tadından yenmez bence emeğinin karşılığını alırsın.

Teşekkürler beğendiğine sevindim...Karakterlerin sesleriyle oynamak derken daha ince ses gibi bir şey mi kastediyorsun...

hocam bu işi bırakmayın 10 numara olmuş.bunu bir dizi şeklinde yayınlarsanız kesinlikle tutar hocam.basit bir eşek videosunun 90 milyon izlendiği yt de bu tür videoların her zaman tutacağı kanısındayım.birde ingilizce yayınlarsanız bunu artık adsenseyi 5 dakikada bir f5 lersin hocam.buna benzer ingilizce seslendirmeli özgün çalışmalar yapıyorum.2 ay olacak yavaş yavaş meyveleri toplamaya başladım denebilir.ilk 1 ay abartısız 100 izlenim almazken son 20 gündür sayfa to %7 nin altına düşmedi günlük 15-20 tl yi yakaladım ve her geçen gün yükselişte.

hocam gayet hoş olmuş,ben beğendim .Prodüksiyon sağlam sizde :) Başarılar,bol kazançlar
Teşekkür edrim, az daha bunun beğenilmeyeceği izlenimine kapılıyordum :D
Video iyiymiş :D yalnız şu kanal adını yazdığınız font ne o öyle? :)
Beğeni için teşekkürler...Kanal adı fontu derken...Girişteki açılan ismimi yoksa devamlı duran kanal logosunu mu kastediyorsunuz...Çok mı kötü duruyor :D
hocam bence harika olmuş :)
Teşekkür ederim...
hocam bu işi bırakmayın 10 numara olmuş.bunu bir dizi şeklinde yayınlarsanız kesinlikle tutar hocam.basit bir eşek videosunun 90 milyon izlendiği yt de bu tür videoların her zaman tutacağı kanısındayım.birde ingilizce yayınlarsanız bunu artık adsenseyi 5 dakikada bir f5 lersin hocam.buna benzer ingilizce seslendirmeli özgün çalışmalar yapıyorum.2 ay olacak yavaş yavaş meyveleri toplamaya başladım denebilir.ilk 1 ay abartısız 100 izlenim almazken son 20 gündür sayfa to %7 nin altına düşmedi günlük 15-20 tl yi yakaladım ve her geçen gün yükselişte.
Valla beğenmenize sevindim...Bu tür belirli bir konu üzerine bir kaç espiriden oluşan parçalar şeklinde devam ettirmeyi düşünüyorum...İnşallah dediğiniz gibi tutar...İngilizcem hiç yok malesef...o konuda şimdiden sınıfta kaldım :( diyebilirim...

youtube'da benzer videolar var düğün salonlarında çalan şarkılarla yapılan bir kaç video görmüşlüğüm var bayada komik olmuştu.. biraz bak incele bence tutan videolardan ilham al..

konuşmada müzigin sesi az bişey kısılsa seslerde ince olsa tadından yenmez

---------- Mesaj saat 01:10:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:07:12 civarında gönderildi. ----------

Bakın izlenim sayısına çok iyi getirisi var hocam

Michel teló- Nossa Nossa - YouTube

Mizah anlayışın var çok sevdim aynen devam et bence

Abi ocak ayından sonra en karlı sen olacaksın, Devam et.
Valla ne zaman tutar bilmiyorum ama, ben artık bu yolda yürüyorum eşlik etmek isteyen buyursun :D
youtube'da benzer videolar var düğün salonlarında çalan şarkılarla yapılan bir kaç video görmüşlüğüm var bayada komik olmuştu.. biraz bak incele bence tutan videolardan ilham al..
İnceleyeceğim...Teşekkürler..
konuşmada müzigin sesi az bişey kısılsa seslerde ince olsa tadından yenmez

---------- Mesaj saat 01:10:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:07:12 civarında gönderildi. ----------

Bakın izlenim sayısına çok iyi getirisi var hocam

Michel teló- Nossa Nossa - YouTube
Haklısın. O zaman tat katma vakti gelmiştir. :D
Mizah anlayışın var çok sevdim aynen devam et bence
Teşekkür ederim...Dediğiniz gibi aynen devam...
kanalını beğendim dostum.hiç değilse sayısı artsın :D
Beğendiğinize sevindim...

hocam diğer videolarınızı da izledim helal olsun süper yapıyorsunuz aboneniz oldum devamını bekliyorum,yardımım olsun diye bi kaç reklama da tıkladım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri