Tam Zamanlı Youtube İçerik Üreterek Hayatını Geçindiren?

• Kullanıcı dkkobalt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dkkobalt

Kayıtlı Üye
Herhangi bir fenomen olmayıp tam zamanlı Youtube içerik üreten hayatını bu gelirle idame mi ettiriyorsunuz yoksa maaşlı veya farklı çalışıp ek iş olarak mı devam ediyorsunuz?

Maaşı bırakıp tam zamanlı Youtube içerik üretmeye çalışmak çok mu radikal bir karar sizce?

Maaşı bırakıp tam zamanlı Youtube içerik üretmeye çalışmak çok mu radikal bir karar sizce?

Alintiladigim kısım için cevap vereyim.
Önce reel işinize devam edin. Aynı zamanda da youtube denemelerinizi yapın. Eğer ışık görür iseniz, bu durumda reel işten istifa edebilirsiniz.
Forumda rewossky sanirim youtube yi ana işi olarak yapıyor uzun zamandır sanırım.

Son düzenleme:
Youtube para kazanma olayları TR de ilk açıldığı yıldan beri tek iş olarak devam ediyorum

Youtube'dan belirli oranda gelirim var.
Ama 2 adet de e-ticaret sitemden gelir sağlıyorum.
Yani ana gelirim Youtube ve 2 web sitem üzerinden...

çok zordur benim gözümde...

orijinal içerik olarak tabiiki. tiktok tarzı çekseydim kendimi sorgulardım galiba

2019dan beri aralıksız tek işim bu, çok şükür asgari ücretin çok çok üzerinde kazancım oluyor. Ama önerir miyim? Hayır. Ben ytye 2015 gibi en zorlaşmaya başladığı zamanlarda başladım ve aralıksız olarak hep gelişmeye odaklı oldum. Sistemi kurmak yıllarımı aldı, uzun yıllar sadece karnımı doyuracak kadar kazandırdı, gerçek rakamlara ulaşmak ciddi bir sabrın sonunda oldu. Bunu yapamayacak kişiler işini gücünü bırakmasın.

Youtube ancak 2-3 tane daire aldırırsa asıl işim olurdu

Herhangi bir fenomen olmayıp tam zamanlı Youtube içerik üreten hayatını bu gelirle idame mi ettiriyorsunuz yoksa maaşlı veya farklı çalışıp ek iş olarak mı devam ediyorsunuz?

spam varda devam eden varmı dıye guncellemek lazım

2013 yılında başladım youtube işine. Aslında iyi de bir işim vardı ama 2019 yılında işimi bıraktım ve youtube birinci işim oldu. Fakat artık son zamanlarda yeni kanal yapamıyoruz. Eski kanallarımız evet devam ediyor ama yeni kanallarda uygulanan bir politika ya da başka bir sorun var. Hatta bu sorun için bir konu açacağım, burayı baltalamayım.

Youtube için 3 yıl önce memurluktan istifa ettim. Tek işim de Youtube. Riskin olmadığı yerde para da zor bulunur. Kafasını çalıştıran, sürekli yeni bir şeyler bulmaya çalışan, Youtube'a ayak uyduran herkes her zaman ekmek yiyecektir.

Youtube için 3 yıl önce memurluktan istifa ettim. Tek işim de Youtube. Riskin olmadığı yerde para da zor bulunur. Kafasını çalıştıran, sürekli yeni bir şeyler bulmaya çalışan, Youtube'a ayak uyduran herkes her zaman ekmek yiyecektir.

Pişman olduğunuz oldu mu?

Çalıştığım yerden ayrıldım ve 3.5 senedir tam zamanlı olarak Youtube den ekmeğimi kazanıyorum. Asgari ücret bazında bakarsak çok güzel kazançlar sağladım bu süreçte. Senelerce kazanabileceğim paraları bir senede kazandım bütün hedeflerimi gerçekleştirdim. Ama memuriyeti daha çok istiyorum. Belki yt kadar kazandırmayabilir ama kendi mesleğimi icra etmek istiyorum. Atanana kadar yt devam :)

Uzun zamandır youtube işi ili ilgilenmıyorum vakıt buldukça ara ara bazen ayda bir bazen haftad bir bir video atıyorum Ama iyi bir youtube izleyıcısıyım spam olayı yıne var gibi geldi kendı penceremden bakınca ben oyle gördüm Bazı sağlık sıkıntıları yasadığımdan dolayı sağlık ile ilgili videolar izlıyorum İstatıstıklere bakınca bu kategorıde de izlenımler hıcde kucumsenecek gıbı değil nitekım en uzman doktorlar proflar hepsının kanalı var aktıf bir şekilde kullanıyorlar Bunlar babalarının hayrına bu kanalları açmadılar Youtubede para herzamankı gıbı denız yakın zamanda da bıtecek gıbı görünmuyor Bence şimdi onemli olan özgün de iyi bir kategorı bulup özgün video üretmek Önceden Kıymetli forumumuzda youtube için eşsiz kaynak olan Ytpara konusu geçmıs ıdı işte youtube de çalısanlar amerıkanın en ıyı unuversitesınden mezunlar dıye bunları gecıpde spam yapabılenlerı canı gonulden tebrık edıyorum bu arkadaşlarımız parayı sonuna kadar hak edıyor Bende zaman bulup tekrar özgüne başlamam lazım unıversıte de okuyan ıkı öğrencım var maaş ev derdi öğrencı derken yetersız oldu benımde kendı açımdan en buyuk sıkıntım kategorı malesef çok yeteneklı sayılmam Hatta özelden kategori verene olursa çok hayra girer :D Herkese bol kazançlar dilerim

Çalıştığım yerden ayrıldım ve 3.5 senedir tam zamanlı olarak Youtube den ekmeğimi kazanıyorum. Asgari ücret bazında bakarsak çok güzel kazançlar sağladım bu süreçte. Senelerce kazanabileceğim paraları bir senede kazandım bütün hedeflerimi gerçekleştirdim. Ama memuriyeti daha çok istiyorum. Belki yt kadar kazandırmayabilir ama kendi mesleğimi icra etmek istiyorum. Atanana kadar yt devam :)

Buyuk yanlış düşünüyorsunuz. Memurluk maaşı 40 50 bin TL.
Sanalda işleri geliştirirseniz aylık rahat 10 bin dolar en az kazanırsınız. Memurluk boş iş olarak görüyorum.
Sanal dediğim yüzlerce sektör var. Yüzlerce imkan var. Dünya eski dünya değil.

Sanalda işleri geliştirirseniz aylık rahat 10 bin dolar en az kazanırsınız. Memurluk boş iş olarak görüyorum.

Ne yaptıysam 5-6K eşiğini aşamadım sadece Youtube'da..

Doğru ve yanlış göreceli kavramdır hocam. Sizin boş gördüğünüz meslek için senelerimi verdim, çok çalıştım, okulumu bitirdim. Önemli olan benim ne istediğim sizin nasıl düşündüğünüz değil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri