Tamamı Özgün Olan Kanalım Kapandı

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kajaga

Kayıtlı Üye
Videoların çoğunu videoyap botu ile slayt şekilinde yapmıştım. Birazını camtasia ile yapmıştım. Yarım saat önce kanal kapandı girişte tel no istedi kodu alıp sildim kanalı. Kanal 1 hafta boyunca boştaydı dün akşam bağlamıştım yeni açtığım temiz adsenseye, en büyük korkum diğer bağlayacağım kanallarında bu kanal yüzünden kapanması kanalı sildim ama için rahat değil. Çok temiz çalışıyordum, özgün kanala girerken modeme res atıp pcyi resetliyordum pcde deepfreeze kurulu. İp yüzünden kapandığını düşünmüyorum. Büyük ihtimal bot yüzünden kapandı.

Asıl sormak istediğim temiz adsensem kara listeye girmişmidir, başka pcden tekrar özgün bir kanal açıp devam etmeyi düşünüyorum yeni açtığım kanala zarar gelir mi bu kapanan kanal yüzünden.

Videoların çoğunu videoyap botu ile slayt şekilinde yapmıştım. Birazını camtasia ile yapmıştım. Yarım saat önce kanal kapandı girişte tel no istedi kodu alıp sildim kanalı. Kanal 1 hafta boyunca boştaydı dün akşam bağlamıştım yeni açtığım temiz adsenseye, en büyük korktum diğer bağlayacağım kanallarında bu kanal yüzünden kapanması kanalı sildim ama için rahat değil. Çok temiz çalışıyordum, özgün kanala girerken modeme res atıp pcyi resetliyordum pcde deepfreeze kurulu. İp yüzünden kapandığını düşünmüyorum. Büyük ihtimal bot yüzünden kapandı.

Asıl sormak istediğim temiz adsensem kara listeye girmişmidir, başka pcden tekrar özgün bir kanal açıp devam etmeyi düşünüyorum yeni açtığım kanala zarar gelir mi bu kapanan kanal yüzünden.

Pek anlamadim bot ile calisiyorsunuz ama özgünden bahsediyorsunuz?

Botu ne icin kullaniyordunuz?

eee bizde videoyap botu kullanıyoruz, neye dayanarak videoyap botundan dolayı kanalım kapandı diyorsun, düşüncen yanlış bence...

eee bizde videoyap botu kullanıyoruz, neye dayanarak videoyap botundan dolayı kanalım kapandı diyorsun, düşüncen yanlış bence...

Pc'de deepfreeze kurulu. özgün kanala girerken hem pc'ye hem modeme res atıyordum ip yüzünden kapanması imkansız geriye tek bir seçenek kalıyor oda bot.

kanalın muhtemelen flagdan gitmiş alakasız slaytlar ile video oluşturmuşsun şikayet edilmiş incelenmiş kanal uçurulmuş :)

ben hic bir bot kullanmadigim icin pek bilmiyorum.

Bu bot özgün videomu olusturuyor? Yoksa özgün videomu kopyaliyor?
arama kutusuna justin bieber yazıyorsun sana resimler çıkarıyor...video yap deyince video haline getiriyor...daha yeni oluşuyor.ilerde müzik ve yazı eklenecek..

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam, konuya bekleniyorsunuz, bu iddaa kafa karıştırır, yorumlarınızı bekliyorum.

özenle seçmeyle alakası yok video istiyorlar sizden slayt ile karşılaşınca direk flag çok başıma geldi ondan biliyorum.

Kardeşim ben videonun başlığına Slayt yazıyorum zaten. Video olmadığını belirtiyorum, başlıkla içeriğin uyuşmadığı bir durum yok ortada.

---------- Mesaj saat 11:07:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:05:38 civarında gönderildi. ----------

Video'da eklediginiz müzik varmiydi? var ise lisanslimiydi?

Müzikleri youtube'un kendi programı ile ekliyordum. Ticari kullanıma açık müzikler var. müzik arama kısmına "bass" yazarsanız bazı müziklerin sol tarafında simge olmadığını görürsünüz bu müzikler ticari kullanıma açıktır.

Gmaile baktınızmı kanalın neden kapandığı yazmıyor mu orada hocam?
Benim tahminim flag yönünde.

Bakmadım, kanalı sildim, fakat kanalı şifre mi unuttum yöntemiyle geri alıcam, yarım saat sonra bu yöntemle para kazanma açılıyor belki kapanmış kanalı geri getirir bir umut, gmaile bakarım.

Gmaile baktınızmı kanalın neden kapandığı yazmıyor mu orada hocam?
Benim tahminim flag yönünde.

sadece flag'den bir kanal kapanmaz

5.000 video ekliyorsun hepsi özgün sana gicik biri geliyor 10 kisi topluyor bir videonu sadece flagliyorlar kanal gidiyor 5.000 video gidiyor. Böyle olmaz.

Kesin kurallara aykiri bir durum var benim düsüncem botla ilgili ...

Pc'de deepfreeze kurulu. özgün kanala girerken hem pc'ye hem modeme res atıyordum ip yüzünden kapanması imkansız geriye tek bir seçenek kalıyor oda bot.

alakasız slayt yaparsan sikayet etmişlerdir kapanmıştır kanalın. Bota bağlama bunu 6 aydır bot kullanyrm xx miktar kazandm genede sorn cıkmadı adsensemde

Bu yaptıgın sadece bot'u karalamadır.
Nasıl Bota bagladn Geriye tek seçenek Kalıyor diyorsun ?
Flag Yedin Bot'mu Suclu ?

---------- Mesaj saat 11:17:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:15:06 civarında gönderildi. ----------

sadece flag'den bir kanal kapanmaz

5.000 video ekliyorsun hepsi özgün sana gicik biri geliyor 10 kisi topluyor bir videonu sadece flagliyorlar kanal gidiyor 5.000 video gidiyor. Böyle olmaz.

Kesin kurallara aykiri bir durum var benim düsüncem botla ilgili ...

Bu botu 5.000 Kişi Kullanıyor.
Özgün video dediği arkaşan slayt
Mesela tom ve jery yazıorsun Bot tom ve jery ile ilgili resimleri slayt haline getiriyor. Arkadasta Cizgi Film Tom ve Jery çizgi film izle vs yazarsa Flag yemiştir.

@Webscriti Konuya dahil olursa sevinirm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri