Tatil İçin Kalacak Yer

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Arkadaşlar Selamün Aleyküm Ege Tarafı Yada Ankara, Bolu Tarafında Eşyalı Bahçeli Müstakil Ev arıyorum tatil için 2 kızım annem ve babamla 2 hafta kadar kalabileceğim böyle uygun bir yer biliyormusun Almanya da yaşadığım için ne çevreyi nede nerde nasıl ev bulabileceğimi bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa internet sitesi vs gibi yardımcı olabilirse sevinirim.. temmuz 20 agustos 5 arası

şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
ev bakmak için sahibinden.com dan günlük kiralık evlere bakabilirsin

paran varsa böyle dolu dolu eğlenmek istiyorsan : çeşme

biraz hesaplı olsun ama güzel olsun dersen : kuşadası

bunlar dışındaki yerler leş oluyor

Ne uygunu reis sende Euro var buradaki en kral yer sana sudan ucuz gelir :D

Arkadaşlar Selamün Aleyküm Ege Tarafı Yada Ankara, Bolu Tarafında Eşyalı Bahçeli Müstakil Ev arıyorum tatil için 2 kızım annem ve babamla 2 hafta kadar kalabileceğim böyle uygun bir yer biliyormusun Almanya da yaşadığım için ne çevreyi nede nerde nasıl ev bulabileceğimi bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa internet sitesi vs gibi yardımcı olabilirse sevinirim.. temmuz 20 agustos 5 arası

şimdiden teşekkürler

malesef pek uygun yer kalmadı.. en dogrusu bıraz arastırmanız.
bılgısı olan varsa veya ortaklıgı olanlar uygun bısey belkı cıkar forumdan

Ne uygunu reis sende Euro var buradaki en kral yer sana sudan ucuz gelir :D

öyle diyorsun kardeşim de önceden rezerve yaptırmak isteyip de arama yapınca yurt dışı olduğu belli olur olmaz fiyatı 2 3 e katlıyorlar.. euro tl anlamı kalmıyor

cvp yazan herkese teşekkür ederim arkadaşlar sağolun..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri