Tatil için yardım / Camping (Antalya , İzmir)

mumru

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaslar bu yıl söyle birsey yapalım diyoruz arkadaslarla 4 kisi kamp yapmayı düsünüyoruz hem deniz hem doga İzmir , Antalya Kaş düşündük buralar da gayet güzel yerler varmıs ama tam olarak bilemiyorum . Yardımcı olacak arkadaslar varmı acaba gerek İzmir gerek Antalya'da olsun kamp alanları nerede nasıl önerdiigniz biryer varmı ücretlerini biliyorsanız felan filan cok tesekkür ederim

Antalya tarafında Kemer den sonraki yerleri önerebilirim.. Antalya - Kemer arasıda var fakat Antalya da yaşayanlar günübirlik akın ettiği için (özellikle hafta sonraları) çok kalabalık olur.. Şehrin merkezine kamp kurmuş gibi olursunuz.. İsim vermek gerekirse Kiriş, Çamyuva, Çıralı, üçadalar ..zaten hepsinin arası 15 - 20 şer dakika aynı yol üzerindeler ve çamlık bitiyor direk denize giriyorsunuz.. Fiyatlar konusunda bilgim yok ama kamp yerleri çok olduğundan çok pahalı olacağını düşünmüyorum..

Antalya tarafında Kemer den sonraki yerleri önerebilirim.. Antalya - Kemer arasıda var fakat Antalya da yaşayanlar günübirlik akın ettiği için (özellikle hafta sonraları) çok kalabalık olur.. Şehrin merkezine kamp kurmuş gibi olursunuz.. İsim vermek gerekirse Kiriş, Çamyuva, Çıralı, üçadalar ..zaten hepsinin arası 15 - 20 şer dakika aynı yol üzerindeler ve çamlık bitiyor direk denize giriyorsunuz.. Fiyatlar konusunda bilgim yok ama kamp yerleri çok olduğundan çok pahalı olacağını düşünmüyorum..

anladım cok tesekkür ederim istanbuldan yola cıkacagımız icin kendi arabamız yok otobüsle gitmeyi düşünüyoruz ulaşımda skıntı yasanırmı oralara.

anladım cok tesekkür ederim istanbuldan yola cıkacagımız icin kendi arabamız yok otobüsle gitmeyi düşünüyoruz ulaşımda skıntı yasanırmı oralara.

yok hocam siz antalya ya gelirseniz burdan her 30 dk da araç gidiyor o taraflara.. siz geleceğiniz tarihi bildirin inşallah vakitler uyar ben bile ***ürürüm sizi.. tanışmış oluruz hem :)

Geçen yaz yaz stajımı tur teknesinde yaparken fethiye ölüdenize gitmeden antalya/kaş ta ara verirdik küçük ama gezilesi yer tavsiye ederim

İzmir'i düşünme bile burada tatil yapabileceğin yer neredeyse yok bir an önce şuradan gitmeye bakıyorum ama dediğim gibi antalya, fethiye güzel yerler oradaları düşünebilirsiniz kelebek adası var yabancılar gelip kamp yaparlar tam sizlik ;)

Antalya Olimpos tarafları düşündünüz mü?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri