Taze Youtuber'a merhaba deyin

ardacanbb

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba,aranıza bu yaz katılmaya karar verdim,bu sektörü küçük kardeşim [MENTION=10659]elsaati[/MENTION] sayesinde tanıdım,o çalışırken ara ara gözlemledim,kendim de forumu ara ara takip ediyordum,ihtiyaçtan dolayı başladım zaten bu işi yapmasam bu yaz çalışacaktım,küçük bi başlangıç için yeterince bilgim var sanırsam,inşallah biz de nasiplenicez bu kapıdan.Biraz kendimi tanıtmak gerekirse 18 yaşındayım İzmir'de oturuyorum,istediğim bölümü ilk senemde tutturamadım bu sene YT ve YGS-LYS beraber götürmeyi düşünen bi taze kanım.Hepinize bol kazançlar.

taze olduğuna emin misin ? nerenin youtuberi bu ?

hoşgeldin üstad merhabalar hayırlı kazançlar

teşekkür ederim:)
taze olduğuna emin misin ? nerenin youtuberi bu ?

hoşgeldin üstad merhabalar hayırlı kazançlar
kütür kütürüm:Deyvallah teşekkür ederim.Size de hayırlı kazançlar.
Hoşbulduk :)
Taze Youtuber merhaba, hayırlı kazançlar olsun
teşekkürler size de :)

Hani bir film izlemeye başlarsınız
Önce sonundan bir özet gösterir. Sonra 3 sene önce (3 years ago) diye filmin devamı gelir ya...

Bu konuya bakarsanız Ne Olursa Olsun Pes Etmeyin!

bu konu filmin devamına benziyor...

Yalnızca yt ye kendini verirsen belki başarabilirsin
Yalnızca eğitimine kendini verirsen belki başarabilirsin

Ama ikisini birden götürmeye çalışırsan ikisini de büyük ihtimal başaramazsın...

Bu arada hoş geldin

Öncelikle merhaba,aranıza bu yaz katılmaya karar verdim,bu sektörü küçük kardeşim [MENTION=10659]elsaati[/MENTION] sayesinde tanıdım,o çalışırken ara ara gözlemledim,kendim de forumu ara ara takip ediyordum,ihtiyaçtan dolayı başladım zaten bu işi yapmasam bu yaz çalışacaktım,küçük bi başlangıç için yeterince bilgim var sanırsam,inşallah biz de nasiplenicez bu kapıdan.Biraz kendimi tanıtmak gerekirse 18 yaşındayım İzmir'de oturuyorum,istediğim bölümü ilk senemde tutturamadım bu sene YT ve YGS-LYS beraber götürmeyi düşünen bi taze kanım.Hepinize bol kazançlar.

En büyük hatayı yapmaktansın. Yt + YGS LYS diye birşek yok arkadaşım. Çok önemli ve zor bir sınav, çok çalışmalısın bilgisayar ve telefonu bırak ve git dersine çalış üniversiteyi kazandığında bu işlerle uğraşırsın.

kanka sen taze oluyorsan bizde kaşar mı olmuş oluyoruz :D:D:D

Hoş geldin. Bol kazançlar. :)
Hoşbulduk teşekkür ederim:)
Hani bir film izlemeye başlarsınız
Önce sonundan bir özet gösterir. Sonra 3 sene önce (3 years ago) diye filmin devamı gelir ya...

Bu konuya bakarsanız Ne Olursa Olsun Pes Etmeyin!

bu konu filmin devamına benziyor...

Yalnızca yt ye kendini verirsen belki başarabilirsin
Yalnızca eğitimine kendini verirsen belki başarabilirsin

Ama ikisini birden götürmeye çalışırsan ikisini de büyük ihtimal başaramazsın...
Bu arada hoş geldin
Hocam mezuna kaldım zaten tüm gün evdeyim,ikisini götürürüm diye düşünüyorum,taban da hazır bu seneden olacak yani benim pek kaygım yok açıkçası umarım haklı çıkmazsınız,teşekkürler bu arada:)
hosgeldin bol kazançlar
Hoşbulduk,size de:)
Hoşbulduk hocam
En büyük hatayı yapmaktansın. Yt + YGS LYS diye birşek yok arkadaşım. Çok önemli ve zor bir sınav, çok çalışmalısın bilgisayar ve telefonu bırak ve git dersine çalış üniversiteyi kazandığında bu işlerle uğraşırsın.
Ben sadece dersle uğraşacak kadar çalışamıyorum ekstra bi meşgale lazım yoksa sıkılırım 1 yıl boyunca evde,umarım bu forumda bi ilk olurum da ikisini birden götürebilirim
Hoşgeldiniz Bol kazançlar.
Hoşbulduk size de bol kazançlar:)
kanka sen taze oluyorsan bizde kaşar mı olmuş oluyoruz :D:D:D
Bu espriyi anlamadım,çok mu ince ki :D
Sen Hoş Gelmiişsen
Hoşbulmuşak :D
merhaba hocam hoşgeldin.
Merhabalaar,hoşbulduk:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri