Tbm 0,01 nasıl arttırabilirim?

• Kullanıcı kaantalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

kaantalha

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
Aynı kategoriye ait 2 adet kanalım var. Tıklanma oranı başlıkta söylediğim gibi 0,01 tmb yükseltmek için konuları araştırdım forumda facebook google reklamlarını engelle filan dediler yaptım. Etikete niche kelime ekle diye bir tavsiye aldım ama onu yapmak istemiyorum sıkıntı olur diye korktuğum için.

Bunların haricinde başka ne yapmalıyım?

Rekoru sen kırmışsın anlaşılan. O tbm değildir ya başka bir şeydir. O ne öyle.

Şubat ortasına kadar bekle tbm düzelecektir

hocam kategori değiştir bence

uzun zamandır kategori arayıp videolarımı izletebildiğim bir kategori buldum onunda tmbsi düşük iyimi :D neyse yapacak bişey yok arayışlara başlayalım bakalım

kategorini değiş haci dayı , böyle giderse yt ye borçlu çıkacan gibime geliyo

aynen hocam yakında tbm eksiye bile düşebilir. kategori düşünmeye başladım bile teşekkürler

Şubat ortasına kadar bekle tbm düzelecektir

hocam farklı bir kategori aramaya başlayacağım. dediğin zamana kadar dursun kanal tbm düzelirse tekrar devam ederim yok düzelmezse yeni bulacağım kategori üzerinden devam ederim teşekkürler

Her Yıl Başında Tbm'ler düşüyor. Fakat seninkisi resmen dibe vurmuş. 20 dakika ve üzeri videolar çalış, birde kategori ve dil değiştirmeyi dene ?

Her Yıl Başında Tbm'ler düşüyor. Fakat seninkisi resmen dibe vurmuş. 20 dakika ve üzeri videolar çalış, birde kategori ve dil değiştirmeyi dene ?

hocam 20 dk üstü videolar sorun değil ama yeni kategori bulmak biraz sıkıntı benim için ama halledicez artık :) öneri için teşekkürler bu arada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri