Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tüm kanalların reklam tıklaması ortalamasıdır tbm de. 0,45 TBM yi kim kaybetmiş hocam0,19 bende olsa süper olurdu. 0,05 i düşmesin diye dua ediyorum
beterin beteri var haine şükret dostum parçası benden sana gelsin
Not: Türkçe içerik çalışırsan tbm düşer ama tıklama daha fazla. Test edildi onaylandı.
Şaka konusu mu yoksa 0,45 ten 0,19'a düşüğünden mi bahsediyoruz ?
19 degil 0.19 bile niche calismiyorsaniz cok iyi rakamdir, cok kanal bagladiginizda tbm ortalama bir deger aliyor ama bu degeri tiklanma oranlarina gore yapiyor yani bir zarariniz olmaz.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üzüldüğün bu olsun hocam biz onlarıda göremiyoruz
Ciddimisiniz.Bende çok düşük sanıyordum.Demek daha beteride varmış
2 tl tbm gördüğüm günler oldu ancak bu 1 kez veya 2 kez oldu normalde tbmlerin oranı böyledir zaten 0.11 nin altını gördüm mü üzülüyorum ben 0.19 gayet iyi bi oran tık yükseldikçe düşmesi normaldir kendinizi sıkmayın
Hocam 0,45 ten mi 45 ten mi bahsediyoruz ?
Sağolun.Çok Yavaş Artıyor Ama ya.kasımda açtım şuana kadar 15 tl kazandım
---------- Mesaj saat 22:32:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:32:10 civarında gönderildi. ----------
0,45 tabiki![]()
Ay başından beri düzelmedi kazançlar. Geçen bu ayın 3 katı gidiyordu. Aksine bu ay geçen aydan 3 kat daha fazla izlenim aldım.
Benim anlamadığım nokta, forumda hiç konular okunmuyormu ? İllaki yeni konumu açmak gerekli. Düşündürücü , gerçekten düşündürücü
cevabını eski konularda bulacağını bilerekten yeni konular açmanın anlamını bende çözemedim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.