TBM Çok Yüksek İzlenme Az Tık Çok Fazla

• Kullanıcı Luiscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Luiscan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bobreginibas.com

4 Şub 2014 Sal
SAYFA GÖR
463
TIK
51
TO
11,02%
TBM
0,24 TL
BGBG
26,73 TL
KAZANÇ
12,38 TL

Arkadaşlar hergün bölye oluyor uzun zamandır böyle şeylerle karşılaşmadım çok fazla değil mi bir terslik olduğunu düşünüyorum?

ama to çok yüksek değilmi her 10 görüntülemede 2-3 tık geliyor

---------- Mesaj saat 05:21:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:16:38 civarında gönderildi. ----------

benimde bugun biraz yuksek başladı tbm

ama 24 normlin 2 katı seviyesi 16 falan olsa bişi demde 24 sonuçta

Ünlemli Videolar İçin Belge Düzenleme

Arkadaşlar malumunuz ünlemli videolar çoğalmaya başladı.Neticede bir çoğumuza gelmiştir.En baştan tamam dedik kapadık.Lakin artık kendi yaptığım video için belge düzenlemeye başladım. Mesala çalıştığım kurumun yani televizyon kanalın videoları için youtubeye atentli kağıda kaşeli ve kanal sahibinin imzası olan ticari hakları kullanma onaylı belgeyi göndericem.Youtube'den gelecek cevapları sizlere resimli göstericem. Saygılar.

/Not :Konuyu yanlış yere yazdım özür dilerim.Acil yazdığımdan ötürü oldu.

benim de 3 katıyla başladı bugün, 0,30 şu anda, arada oluyor sanırım, zaten bir yandan kanal kapanma konularını gördükçe bu tbm'lere sevinmek de olmuyor, sürekli diken üstündeyim

benim de 3 katıyla başladı bugün, 0,30 şu anda, arada oluyor sanırım, zaten bir yandan kanal kapanma konularını gördükçe bu tbm'lere sevinmek de olmuyor, sürekli diken üstündeyim

aynen hocam her videoya ünlem geliyor şu ay kesinleşsede rahatlasak dediğiniz gibi diken diken üstünde yatıyoruız resmen atarsa 8 kaldı kesinleşmeye .

Atarsa atar atmazsa patlar. (Video üzerine ünem gelen videolardan kesinleşmeyecek paralar için)

dün 0,20 bugünse 0,8 şaka gibi ya şuana kadar 60 tl kazancaktım 17 tl oldu

4 Şub 2014 Sal
SAYFA GÖR
463
TIK
51
TO
11,02%
TBM
0,24 TL
BGBG
26,73 TL
KAZANÇ
12,38 TL

Arkadaşlar hergün bölye oluyor uzun zamandır böyle şeylerle karşılaşmadım çok fazla değil mi bir terslik olduğunu düşünüyorum?

Hile falan yoksa, Niche benzeri Telaşlanmayın Normal bende de buna benzer çünkü:cool:

Eeee Tabi Youtubede videolara ! atarak ve kanal kapatarak %10-15 arası video azalttılar o azalan vdieoların yerine tbmleri bize veriyorlar

normalde günün ilk saatlerinde bgbg 3 tl olurdu bugün 7 tl ile basladı.
hayırlsı.

Yeni reklam sözleşmeleri bu ay mı işleme girdi acaba reklamverenlerin :)

inşallah bu şekilde devam eder ilk defa bu kadar yüksek tbm gördüm :)
0,09
genelde he 5-6 olur

neden öyle dedin kardeş sonunda ölüm var gibi :D

Daha cok kendini motive eder gibi

---------- Mesaj saat 09:09:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:08:00 civarında gönderildi. ----------

Benimde azitti rakamlar ya. 45 kurus tbm var. Normalde gunluk kazancim 50 yi anca bulur. Ama sabahin 7 si ve o para suan icin adsense de . Hep bole insallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri