TBM derdi..

tia1542

Kayıtlı Üye
Beyler cok sükür yeni adsensemi actim tek kanal olarak calisiyorum artik, sürekli para kazanmasi kapaniyordu vs, diye. Sabit tbm olmaz bildigimde 0.02 de sabitim günlerdir..
Beyler sorum su ki, Niche kelime girmeden TBM yükseltilebilirmi ?
vszqw.png

-----------------------------------------------------------------------------------

Beyler beni su TBMlerden kurtarabilecek tavsiyeleriniz yokmu kafayi yiyicem ciddi ciddi.
Sabah 0.01 di suan 2 ye cikti.
vvy98.png

Lütfen yardimci olun bana.

Sen 0.04 Euro nereden baksan 0.11 tl ediyor. Biz ne yapalım 0.05 tl :)

eğlence,komedi,dans vb kategrilerin TBM değeri bunlar .knalın bu türdeyse kategori değiştir

Kardeş bence adama bi kategori tercih etmesini söle tecrüben nedir bizde faydalanalım

en güzel kateggori kendi dneme -yanılma yöntemi ile bulduğun kategroidir...atacan videoyu denicen hangi kategroi daha çok izleniyosa o kategoriye yüklencen...birader senın isim çok uzun ya sende çokmu şişkosun acaba ? merak ettim :D

en güzel kateggori kendi dneme -yanılma yöntemi ile bulduğun kategroidir...atacan videoyu denicen hangi kategroi daha çok izleniyosa o kategoriye yüklencen...birader senın isim çok uzun ya sende çokmu şişkosun acaba ? merak ettim :D

beyto hakem şaka yapmaya başlamayayım istersen omuzuna neler olduğunu biliyon sen :D İnce diyen arkadaş doğru söylemiş :D

Hocam almanyada yasiyorum sen turkiyede ne kazaniyosan bende burda harcadigim icin ayni hesap oluyor :D ve hazir konusu acilmis makyaj, futbol, haber, araba drift tarzi seyleri denedim adsenseden oldum kanallar gume gitti hep simdi tek kanal fragman yapiyorum ondada 0.02 :l 2. Ayima girdim bu isteki 3. Ayda yuzum gulmezse bana ekmek yok demektir :)

Beyler beni su TBMlerden kurtarabilecek tavsiyeleriniz yokmu kafayi yiyicem ciddi ciddi.
vvy98.png

Lütfen bana yardimci olun..

vvy98.png

Lütfen bana yardimci olun..

Hakemin söylediği çok doğru deneme yanılmayla bulmalısın hiç kimse hazır bilgiyle para kazanmaya baslamadı. Bu işten para kazanan birçok insan var ve aşağı yukarı herkes kendi taktikleriyle birşeyler yapmakta sende biraz üstünde çalış.

Videoların kısa mı? Kaç dklık videolar yüklüyorsun?
2dkdan düşük videoların geliride düşük oluyor.
Biraz uzun videolar yükle 5,6ddan az olmasın.
Ve biraz araştırsan bir sürü kategori var nasıl bulamıyorsun?
Yabancı dilin varken kazanamıyorsan türkçe ile kazanmaya çalışsan aç kalırsın sen :)
Tüp bebek videoları yükle bakalım bir dene ;) al sana kategori ;)

Hakemin söylediği çok doğru deneme yanılmayla bulmalısın hiç kimse hazır bilgiyle para kazanmaya baslamadı. Bu işten para kazanan birçok insan var ve aşağı yukarı herkes kendi taktikleriyle birşeyler yapmakta sende biraz üstünde çalış.

Video konu ve kategorisinde tamam deneyerek yapilirda illaki bi ayari bi reklam engellemesi biseyi vardir niche etiket harici. O konuda yardim istemistim ben -_-

---------- Mesaj saat 18:59:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:57:58 civarında gönderildi. ----------

Videoların kısa mı? Kaç dklık videolar yüklüyorsun?
2dkdan düşük videoların geliride düşük oluyor.
Biraz uzun videolar yükle 5,6ddan az olmasın.
Ve biraz araştırsan bir sürü kategori var nasıl bulamıyorsun?
Yabancı dilin varken kazanamıyorsan türkçe ile kazanmaya çalışsan aç kalırsın sen :)
Tüp bebek videoları yükle bakalım bir dene ;) al sana kategori ;)

Fragman calisiyorum hocam 2 dakikayi gecmiyor genelde özenli calismaya gectim spamdan nasibimi alinca :) Tüp bebege göz atayim garip geldi denemek lazim acikcasi cok sagolun :)

Video konu ve kategorisinde tamam deneyerek yapilirda illaki bi ayari bi reklam engellemesi biseyi vardir niche etiket harici. O konuda yardim istemistim ben -_-

---------- Mesaj saat 18:59:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:57:58 civarında gönderildi. ----------

Fragman calisiyorum hocam 2 dakikayi gecmiyor genelde özenli calismaya gectim spamdan nasibimi alinca :) Tüp bebege göz atayim garip geldi denemek lazim acikcasi cok sagolun :)

Garip gelir tabi,milletin fink attığı kategorilerde para kazanmaya çalışıyorsun :)
Çocuk hasretiyle yanıp tutuşan biri, tüp bebekle ilgili bir reklama tıklama yüzdesini var sen hesap et ;) Bunun gibi yüzlerce kelime var, biri gelsede benle ilgili videolar paylaşsa kazansa diye :)

senin o tbmm kurtulmadan önce sorunun wiew alamaman .

Sadece 1 tane fragman kanalim var hocam acalida cok olmadi cok kanal calisincada kanal kapaniyor para gidiyor vs derken gözüm korktu acikcasi :l

10 kanal çalış nereye gdiyio deli gibi gir çık yapma aynı günde 5 + 5 çalış bi gün 5 kanalı öbür gün 5 kanala 5 saat ayır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri