TBM hakkında hızlı bir soru

• Kullanıcı teknoemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

teknoemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknoemin.com
Sevgili arkadaşlarım,

Son bir kaç saattir bir çok arkadaşımızın bu konuda yorumlarını ve konularını gördüm. Ancak tereddüt ediyorum. Özellikle Kaan arkadaşımın açtığı konudan sonra iyice kaygılandım. Sabah 0,07 TBM ile açılış yapan kanalımda artık niche mi oldu bilmiyorum ama 5 dakika önce 0,36'ya yükseldi. Şimdi ne yapalım. Para kazanmaları kapatalım mı türkçe içerikli olan kanallarımızın? Zannediyorum ki şu anda forumda ki bir çok arkadaşımızın bu konuda yapılacak beyin fırtınasına ihtiyaçları var. Tabi benimde.

Saygılarımla

Adsense amerikadan gelen tıklamalara daha fazla para veriyor Amerikadan dns ile tıklama gelmişse artmıştır para kazanmaları kapat bence.

Adsensede gördüğünüz tbm ortala tbm.
Kaç tane kanalın bağlıysa, içerik olarak neler varsa, videoları izleyen kesimlere göre reklam değişir.
Neyi endişe ettiğini anlamadım.

oluruna bırak gitsin hile hurda yapmıyorsun sonuçta

Bir şey olmaz. TBM bu iner çıkar, tek tıklamaya 2 haneli sayılara ulaşanlar var. Akışına bırakın. :)

keşke bugğn aldığım 220 tıktaki tbm 10 tl olsa.kapatmayı geç yeni video atmazsam adam değilim.Beğenmeyen kanallarını benim adsenseme bağlayabilir fazla para bizi bozmuyor sonuçta :D :D korkmayın bu kadar :D

Adsensede gördüğünüz tbm ortala tbm.
Kaç tane kanalın bağlıysa, içerik olarak neler varsa, videoları izleyen kesimlere göre reklam değişir.
Neyi endişe ettiğini anlamadım.
Sevgili kardeşim,

Biliyorsun Youtube VPN ile atanan IP'leri çok iyi biliyor ve bunları kendince bir fişleme politikası ile izlemeye alıyor. Bu durumda da Türkiyede bir çok kullanıcı VPN kullandığı için sahte tıklama olarak kanalımızın zarar görmesi olası bir durum mudur? Hatta daha öte Adsense hesabımızın zarar görmesi muhtemel midir? Bunu merak ediyorum. Konuyu açma amacım öncelikle budur.

Ben kendi fikrimi bildirdim fikirlerime saygılı olsan daha iyi olur.
Gördüğün gibi tümcemin sonunda bence yazmışım ve bir şeyi bildiğimden söyledim.

Para kazanamyı kapatmasının ne anlamı var.kendin diyon zaten amerika adsense dns ıvır zıvır.bırak kazansın herif iki üç çocuğun lafına bakarak iş yaparsak ohooo... yanlış yönlendirmeyin.

bende 0,06 olan tbm bugün 0,12 olmuş.bir şey yapmayı düşünmüyorum.

Herkese kişisel fikirlerinden dolayı teşekkür ederim.

şu çocugun lafına uyupta bişey yapma sakın benm 0.56ya çıktıgnı bılıyorum :D

Sevgili dostum, aranızdaki samimiyet hakkında bilgim yok ancak belirttiğin arkadaşın yorumuna bakılırsa aranızda şaka yapabilecek bir samimiyet yok. Bu durumda bana kalırsa "bu çocuk" diye bahsetmen hiç hoş değil gerçekten. Eleştirimi lütfen kabul et.

ya hile hurda yoksa para kazanmayı kapatmak mantık dışıdır diyeyimmm yani ...

Herkese kişisel fikirlerinden dolayı teşekkür ederim.

Sevgili dostum, aranızdaki samimiyet hakkında bilgim yok ancak belirttiğin arkadaşın yorumuna bakılırsa aranızda şaka yapabilecek bir samimiyet yok. Bu durumda bana kalırsa "bu çocuk" diye bahsetmen hiç hoş değil gerçekten. Eleştirimi lütfen kabul et.

Eğer birisi değilde birkaç kişi aynı kişiye aynı tarzda davranıyorsa bence o kişinin oturup düşünmesi lazım.O arkadaşın cevabı için çok teşekkürler bence çok güzel söylemiş.

Eğer birisi değilde birkaç kişi aynı kişiye aynı tarzda davranıyorsa bence o kişinin oturup düşünmesi lazım.O arkadaşın cevabı için çok teşekkürler bence çok güzel söylemiş.
Sevgili kardeşim, Benim yorumuna bir lafım yok arkadaşımızın. Şahsına da bir lafım yok. Olmamalı da. Sadece hitap şeklimize dikkat etmemiz gerektiğini belirttim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri